HVA ER HEMMELIGHETEN?

  • 04.01.2016 kl. 23:33

// Bilder fra tidligere innlegg

Det er mye jeg har lurt på rundt blogging. Mye som har fått motivasjonen min til å synke, mye som har fått tankene mine til å rote seg sammen. Hva er en bra blogg? Hvordan skal man skrive? Hva skal man skrive om? Hva inspirerer dere? 

Jeg har vært borte fra bloggen ganske lenge. Skrivesperren er ødeleggende. Innleggene mine har vært på prøve, men skrivesperren finnes alltid der. Noe jeg ønsket når jeg startet å blogge var å ikke bli borte. Jeg hadde en plan. En liste. Alltid noe i tankene på hva jeg kan dele med dere, men bloggen min har blitt så forskjellig fra hvem jeg er i virkeligheten og hvem jeg er på bloggen. 

Jeg sitter ikke med produkter foran meg hele tiden, har heller ikke på meg sminke hele tiden. Jeg ligger i sofaen med joggebuksa og hettegenseren min dratt langt over hodet, kosepleddet på og serie på tv. Slik er min hverdag. Jeg er en av de lateste, jobber 5/7 dager i uken, må presse inn tid til venner, familie, photoshoots, middager - alt som har med planlegging å gjøre. Jeg har ikke tid til å knipse noen få bilder, bruke tid på å klippe og redigere lys. 

Poenget mitt er at jeg føler ikke at bloggen min er bra. Jeg presser meg selv til å gjøre dere fornøyde, når jeg selv ikke er fornøyd. OG det gjør meg umotivert. Jeg må bruke flere timer på et innlegg, kanskje lage to på en dag for å ha en i reserve. Til noen er bloggen min garantert en inspirasjon, men jeg aner virkelig ikke hva jeg kan blogge om, hva jeg vil blogge om. Reklamasjoner skjer kun når jeg har fått pakke i posten, eller når jeg vil gi mine tips og mine favoritter. 

Takk til dere som orket å ta dere tid til å lese min frustrasjon, sutring og har forståelse for hvorfor jeg har vært borte. Nå kan jeg ikke love dere at jeg blir værende, men skal forsøke så godt jeg kan til å holde bloggen min oppe. 

HAR DU NOEN TIPS? TRENGER INSPIRASJON, TIPS, IDEER - Hva som helst, så lenge jeg får i gang bloggingen min igjen ♥ Klem

24 Kommentarer

Rebecca Oline

04.01.2016 kl. 23:35
Du kan kanskje hente inspirasjon fra andre blogger?

Monia Bjørneraas

04.01.2016 kl. 23:35
Rebecca Oline: Har prøvd det, og det er veldig lite som fungerer. Dessverre

CarolineSofiee

04.01.2016 kl. 23:36
Slik er joggebukselivet

Monia Bjørneraas

04.01.2016 kl. 23:37
CarolineSofiee: En del av meg elsker det

martine fimreite wilhelmsen

04.01.2016 kl. 23:38
Føler det veldig på samme måte!!! Du får sagt det :-)

Tone

04.01.2016 kl. 23:47
Forstår deg godt. Jeg og begynte å blogge fordi jeg syns det er gøy. Men jeg må ærlig innrømme at det tar utrolig tid og motivasjonen er ikke alltid på topp heller. Men jeg prøver å henge meg på bloggingen så lenge jeg orker

lhhope

04.01.2016 kl. 23:49
Skriv opp ideene dine hver gang du kommer på noe, så har du alltid noe å skrive om :-) Jeg har et uskrevet innlegg om mye slike tips, kan legge ut.

chriztr

04.01.2016 kl. 23:57
Å ha noe og skrive om til en hver tid er vanskelig. Jævlig vanskelig. Men kanskje det aller vanskeligste er å skrive om noe som treffer andre der ute. Noe som folk vil lese.

Men så er spørsmålet; hva er en god blogg? Er det en som skriver om sine dagligdagse opplevelser og interesser? Eller en det en som skriver om solskinnshistorier fra ende til annen og "mater" massene med det som er trendy for andre og følge?!

Det å skrive blogg skal jo ikke være noe press. I mine øyne så er en blogg en slags åpen dagbok for andre og lese. Det som får en blogg til å være bra er faktisk hvor genuint innholdet er! Hvis du føler at du begynner med et dobbeltliv der du har et for internett og et for virkelighet, så har du kanskje mistet noe av "deg" i innleggene?!

Dette er ikke kritikk eller trakasering, men bare noe å tenke på videre.

Uansett så synes jeg det var tøft at du ville ta opp dette! =)

Emilie Skaget

05.01.2016 kl. 00:08
Det der var som å lese mine egne tanker, herregud!! På en måte var det veldig godt å vite at det faktisk finnes flere bloggere der ute som føler det på den samme måten. Jeg klarer ikke forstå hvordan noen klarer å ha tid til å gjøre så mye, og samtidig dokumentere alt med kjempefine bilder hvor de ser smashing ut på alle sammen. Jeg skulle ønske jeg hadde noen tips, men jeg føler det som sagt på samme måte om min egen blogg. Men det jeg har gjort er å tenke gjennom hva JEG liker å skrive om. Jeg har også spurt mine to beste venninner om hva de savner på bloggen min, hvis de skulle latet som om de ikke kjente meg :-) Ha en fin kveld fine deg, JEG synes du er super!!

http://hevhodet.blogg.no/

05.01.2016 kl. 02:52
Uff det kan være slitsomt å få skrivesperre.

Hatt det et par ganger jeg også..

Hmm. Du kan jo ta outfits antrekksbilder? Matretter, eller tips og råd funker alltids :)

frodith

05.01.2016 kl. 08:04
Dette er et innlegg som gir meg noe. Det du skrev NÅ. Du gir noe av deg selv, og jeg blir litt mer kjent med hvem du er. Jeg er ikke så veldig på sånn sminkegreier og sånn, jeg kan godt se på de innleggene, men går fort ut igjen. Jeg liker å lese om noe som gir meg litt innblikk i hvem bloggeren ER. Ikke legge ut om VEEEELDIG private ting, men sånn at man får en følelse av at man vet hvem bloggeren bak tastene er.. Ta mye bilder, egene bilder. Det er stor inspirasjon synes jeg. Illustrasjoner som matcher innholdet eller omvend. Bilder kan GI deg noe å skrive om. OG ofte trenger man ikke skrive MYE heller, men noen fine ord. Å bruke mange timer på et innlegg er ikke godt for den som sitter og skriver og det burde ikke være sånn. Jeg lager meg noen ganger utfordringer, en liste over FOTO jeg skal ta, og inviterer andre til å delta på samme listen, og så lager jeg en utstilling til slutt i galleriet mitt på bloggen ;-) Da blir det noe man gjør SAMMEN. Gir MEG skrive og bloggelyst. Men hovedtanken min er egentlig at man må finne SIN form, noe man liker. Men koselig å skjønne hvem personen bak bloggen er :-)

RebeccaHasselgard

05.01.2016 kl. 11:32
Dette innlegget var knall, fordi jeg tror utrolig mange bloggere kjenner seg igjen! Selv er jeg student og jobber, og skjønner ikke hvordan noen bloggere klarer å holde en god kvalitet på bloggen sin når det er så vanskelig å finne tid i hverdagen. Personlig liker jeg heller dem som har innlegg sjeldnere, men ordentlige innlegg. Jeg trenger ikke mange innlegg med dette gjorde jeg i dag blablabla.. Jeg tror det er riktig at vi alle liker genuine bloggere, så selv om du kanskje ikke har en så spennende hverdag kan du jo få inn noen ting du interesser deg for? :)

Monia Bjørneraas

05.01.2016 kl. 11:51
Martine F.Wilhelmsen: Godt at jeg ikke er alene om dette! Er så kjedelig å ikke ha noe å skrive når man driver med bloggen som en hobby vedsiden av alt :)

Monia Bjørneraas

05.01.2016 kl. 11:52
Tone: Det samme gjorde jeg, men nå har det liksom blitt en greie. Tid og motivasjon kreves for at bloggen skal bli bra, og ikke minst gjøre meg selv fornøyd :)

Monia Bjørneraas

05.01.2016 kl. 11:52
lhhope: Jeg gjør det, men får ikke til å lage et helt innlegg om det. Mange skriver om mål og meninger for det nye året, men jeg kommer ikke på et eneste mål... :) Får bare prøve meg fram, og se hva tankene mine sier :)

Monia Bjørneraas

05.01.2016 kl. 11:55
chriztr: Det er veldig sant. Det er så mange svar på hva en god blogg kan være, hva man kan skrive om og hva tankene vil si. Det er ofte man føler press, og ikke kan noe for det.
Nå skal jeg prøve å komme meg godt tilbake i bloggen, og prøve så godt jeg kan med å komme med gode innlegg! Kan hende jeg har mistet litt av meg i innleggene med tanke på hvor mye jeg blogger om produkter, og klær.
Takk, det setter jeg stor pris på :)

Monia Bjørneraas

05.01.2016 kl. 11:57
Emilie Skaget: Så godt å høre at jeg ikke er helt alene om dette. At noen tenker det samme, og har samme meninger. Min hverdag er ikke å pynte seg og knipse bilder til bloggen. Tiden strekker ikke til, og av og til blir bildene uklare, kjappe og uredigerte. Noe jeg skal prøve å forandre. Med tiden.
Tusen takk for kommentaren! Ha en fin dag, og nyt den :)

Monia Bjørneraas

05.01.2016 kl. 11:58
http://hevhodet.blogg.no/: Skal prøve på noe av dette! Tusen takk for tilbakemeldingen :)

Monia Bjørneraas

05.01.2016 kl. 11:59
frodith: Det er det jeg vil, jeg vil gi noe av meg selv. La dere kjenne meg som den jeg er, ikke den personen som er bak tastaturet! Tusen takk for tilbakemeldingen, setter stor pris på det :)

Monia Bjørneraas

05.01.2016 kl. 12:00
RebeccaHasselgard: Åh takk! Innlegg som handler om hverdagen sin, det samme hver dag er gørr kjedelig å lese. Selv gjorde jeg det i starten, men nå er det ikke mye igjen av hverdagsinnlegg. Derfor blir det sjeldnere innlegg.
Prøver sterkt å finne ut hva jeg er interessert i, og hva jeg har lyst til å dele! Takk for kommentaren :)

Svef

05.01.2016 kl. 13:35
Det er så utrolig kjedelig med skrivesperre! :/

Mari Brennhovd

05.01.2016 kl. 14:38
jeg synes bloggen din er bra jeg, selv om det har vært litt stille her nå :)) har selv skrivesperre for tiden, men prøver å presse noe fornuftig ut av meg selv, haha!

Monia Bjørneraas

05.01.2016 kl. 22:07
Svef: Helt enig!

Monia Bjørneraas

05.01.2016 kl. 22:07
Mari Brennhovd: Åh takk for kommentaren! Haha, må nesten prøve på det jeg og

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Monia, er tjue år fra trondheim og har i overkant mange meninger om ting. På bloggen finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, og alt annet jeg har lyst å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne!

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits