JEG ANBEFALER PRODUKTER FRA FOREVER LIVING

  • 08.01.2016 kl. 23:35

Hei! Det er en god stund siden sist jeg anbefalte noen produkter. Da jeg publiserte at jeg hadde blitt en forhandler i Forever Living bestilte jeg disse to produktene. Jeg har nå prøvd de i snart to til tre måneder. Jeg hadde jo lest om Forever living sine produkter tidligere, hørt snakk om nettsiden fra venner og kjente, men aldri hadde jeg tenkt på å klikke meg innom for å ta en titt. 

Første produktet skal jeg med hjerte si er det beste jeg noensinne har prøvd er Rehydrating Toner - et produkt som får huden din til å bli utrolig myk og veldig forfriskende. Sliter du med uren hud, en hel haug med røde prikker og generelt uren hud? Da er dette en stor favoritt. Huden min har blitt en stor forskjell. Jeg har nå innsett at det tar ikke så lang tid å vaske ansiktet. Med denne tar det bare noen sekunder.

Det andre produktet jeg vil anbefale er Aloe makeup remover. Et produkt jeg aldri kommer til å slutte å bruke. For deg som bruker sminke hver dag, og ikke bare til ansiktet men også rundt øynene så er denne verdt å prøve. Det svir litt hvis det havner i øynene, noe jeg har opplevd flere ganger - men det går bort med kun en vask. 

Har også bestilt nye produkter jeg har planer om å teste ut - hvis du vil lese mer om produktene, så ta deg turen innom denne siden: http://www.foreverliving.no/shop. Hvis det er noe som frister, så send meg en mail, så bestiller jeg til deg.

Mail: moniamagdalena@live.no📱Følg meg på Instagram: moniabjrneraasblogg   👻 Snapchat: moniabj

 

ANBEFALING: FEELOSOPHY

  • 19.11.2015 kl. 19:21

Kvelden min skal gå til å nyte en god egenpleie. Disse er en washoff fra feelosophy, og er helt fantastisk å bruke. Bruker du de jevnlig får du en fin og glatt hud, i tillegg til at kvisene minsker. I alle fall til meg. Jeg er utrolig dårlig til å ta vare på huden min, og i perioder med mye stress og lite søvn dukker det opp små, røde prikker og urenheter. Så hvorfor ikke kose seg, nyte en god kveld med kun en eneste tanke?


Fruity citrus. En frisk blanding av lime, appelsin og eple gjør denne leiremasken ekstra oppkvikkende. Masken rensen huden din ved å trekke ut urenheter og gir en forfriskende følelse og behagelig og mjuk hud. Sweet cherry. Frisk og forførende med kirsebær og nærende mandelolje virker pleiende og beskytter huden din fra urenheter. Pulver fra valnøttskall skrubber huden varsomt og etterlater den myke og smidige huden din. Soft peach. Saftig fersken gjør peel-off masken til en velduftende og sanselig behandling som forsiktig fjerne døde hudceller og etterlater huden renset og klar.


Tre-i-en pakke kun 49,- fra apoteket.

BEST EFFEKT:
♥ Rens huden på vanlig måte. Dette er jeg aldri flink til, og urenhetene er ofte framme i midtpunktet. Jeg sliter som regel aldri med store markeringer i ansiktet fra urenhetene, men har blitt ganske flink nå i det siste på dette. Framgang!
♥ Påfør masken i et tynt og jevnt lag på ansiktet og halsen. Unngå områder rundt øynene, hårfestet og rundt munnen. Er det noe jeg hater så er det å få deler av masken på munnen eller øyenvippene. Sykt irriterende, og vanskelig å få bort hvis man treffer riktig.
♥Soft peach sin virkning er 15-20 minutter, mens sweet cherry og fruity citrus virkning er 10-15 minutter.
♥ Masken må være helt tørr før du vasker forsiktig av med lunkent vann og til slutt - klapp huden tørr. Selv holder jeg meg til peel-off masks, men disse var helt fantastisk!

HAR DU PRØVD FEELOSOPHY FACEMASKS?

MIN FAVORITT: Sheer love, body lotion

  • 13.10.2015 kl. 08:23Er det noe jeg ikke klarer meg uten, så er det body lotion, og har blitt ekstremt forelsket i denne søte, rosa saken. Den heter Sheer Love og som sikkert alle vet så er den fra Victoria's Secret. Den er helt uimotståelig, å kjenne den friske duften av rosa lilje og hvit bomull er så herlig.Den inneholder antioksidant vitamin C og E, nærende aloe, havre og drueekstrakter, og ikke minst gir den en silkeaktig, myk, glatt og hydrert hud. Dette er en av de beste body lotion jeg har prøvd hittil, og anbefaler denne for deg som liker en frisk og god lukt. OG som meg, er avhengig av å klæsje på bodyl. etter nybarberte legger, og nydusjet. Jeg er også helt åpen for nye tips jeg kan prøve ut, for å finne den rette!

HVILKEN BODY LOTION ER DIN FAVORITT? ♥

Jeg heter Monia, er nitten år fra trondheim og har i overkant mange meninger om ting. På bloggen finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, og alt annet jeg har lyst å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne!

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no