MY EYELASHES COLLECTION

 • 19.02.2017 kl. 16:58

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Her er vippene jeg bestilte på ebay for en stund siden, og har kun prøvd ut et par som dere ser.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har dere noen spørsmål? Legg igjen en kommentar så svarer jeg fortløpende!

📱Følg meg på Instagram: moniabjorneraas  👻 Snapchat: moniabj

BILDER FRA PHOTOSHOOT

 • 24.07.2016 kl. 23:04​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​

SUN IS SHINING

 • 20.07.2016 kl. 22:11Hei! Nå er det på tide å slenge seg på sofaen etter en koselig dag både i Sverige med mamma og pappa, og en liten bytur med ei venninne. VG lista var jo i gang her i Trondheim, og nærmest 13.000 mennesker var der for å se på. Istedenfor å stå å juble, rope, grine og synge så tok vi oss en tur ned til Solsiden, ved båtene og tok en liten photoshoot. 

Endelig fikk vi litt av det gode været til Trøndelag, og det skal jeg nyte selv noen dager på jobb. Det er faktisk første gangen jeg går med sommerklær i Norge. Helt sykt. Flere som har like fint vær? ♥ Det er ikke ofte jeg er ute å tar bilder på denne måten, rett og slett fordi jeg ikke har hatt tid. Jeg kommer med et eget innlegg med bilder fra photoshooten senere i uka!

RIPPED BLUE JEANS

 • 18.07.2016 kl. 19:20

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FAVORITE - MOHITO STORE 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

SPRING FAVORITES

 • 07.04.2016 kl. 23:29

Klessmaken min har forandret seg utrolig mye etter lang tid. På en positiv måte. Jeans, jumpsuit, skjorter, turtleneck, høyhæler, smykker. Skal ikke nekte på at bikbok har noen av de type klesplagg jeg elsker å gå med. Bukser kjøper jeg helst på carlings, men kan hende jeg kommer over noen på bikbok også. 

SPRING FAVORITES

1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her

1. her 2. her 3. her1. her 2. her 3. her 

Var det noe av dette du likte? ♥ 

PAKKE I POSTEN

 • 24.12.2015 kl. 00:22

// Informasjon fra blivakker
Smilelab teeth whitening - Eos hand and body lotion - Nordic Treat Hydro Gel Patch behandling - Frutto Natural hand wash - Pukka Castor OilPukka - Castor Oil
er laget fra hjulfrø og er rik på fettsyrer og antioksidanter. Den er av høy kvalitet og kaldpresset. Hvorfor? Den er fantastisk for å nære tørr hud og fjerne stagneringer i kroppen. Denne brukes blandt annet til å øke veksten av øyebryn og øyevipper, noe som jeg har vanskeligheter med. Mine vokser aldri, og vil absolutt ikke den veien jeg vil. Unngå imidlertid å få oljen inni øynene. 

Ulike bruksområder:
♥ Plasser over leveren, på høyre side av magen for å fremme lymfe og blodsirkulasjon i dette området.
♥ Plasser over magen for kolikk eller forstoppelse. Også over betente og hovne ledd og muskelbelastninger.
♥ Påfør oljen på brystet og masser med sirkulasjon. En hånd over og en under. Bruk bevegelser fra basen og mot brystvorten.
♥ For å lindre migrene kan du påføre denne i tinningene.

Oljen øker blodtilførselen til områdene den blir påført. Fungerer å påføre oljen på ren hud, på kvelden for å gi fukt og næring til huden og redusere fine linjer. OBS. Skal ikke brukes for deg som er gravid eller ammer.Er det noe jeg alltid har hatt lyst til å prøve, så er det tannbleking. Har hørt mye godt om denne, og mye negativt. Samtidig så finner jeg jo ikke ut svaret før jeg prøver selv. Så denne falt meg i smak med en gang. Det er mulig at jeg noen ganger kan ta feil, men i følge instruksjonene jeg fikk med står det at denne gir et nytt og hvitt smil.

Denne boksen inneholder 14 dobbeltpakker - varigheten er 30 min. To behandlinger per dag, eller du kan spare strips til senere anledning. Den er profesjonelt utviklet av tannleger og tilpasset hjemmebruk. 

Eos hand&body lotion lar huden din føles myk, med denne naturlige og raskt absorberende hånd og body lotion. Den inneholder fuktighetsgivende Shea smør og havbre ekstrakt, samt en generøs porsjon naturlige antioksidanter, essensielle næringsstoffer og vitaminer C og E. Denne passer best for dem med tørr og ekstra tørr hud. 

Frutto Natural Hand Wash Moisturizing Papaya er en mykgjørende og fuktighetsgievende håndsåpe som etterlater hendene myke, glatte og deilig duftende. Denne er en parabenfri serie med fruktekstrakter. 

Er det noe jeg elsker så er det å få melding om at en pakke ligger og venter på meg. Det er mye jeg har lyst på, men ikke har muligheten til å få, og disse produktene er noe jeg har ventet lenge på. HAR DU PRØVD NOEN AV DISSE? ♥

📱Følg meg på Instagram: moniabjrneraasblogg   👻 Snapchat: moniabj

MY DREAMLIST

 • 19.12.2015 kl. 12:29

// Klikk på et av bildene for å komme direkte til rabble.no1. her 2. her 3. her 4. her1. her 2. her 3. her 4. her / Rabattkoder hos nelly - klikk her

Nelly har et godt utvalg kjoler som glitrer, som er en fantastisk mulighet til å pynte seg opp litt ekstra. Snart er det jul og nyttår, så hvorfor ikke slå til med en av disse fine kjolene? Jeg elsker kjoler, men bruker de sjeldent. Det er fordi jeg har en mulighet til å bruke de en sjelden gang, føle meg pyntet. 


1. her 2. her 3. her 4. her / Rabattkoder hos miinto - klikk her

Minto leverer et perfekt utvalg av jakker og kåper til hver og en. I hver sin smak. Enten det er hverdagslig jakke eller en jakke til å fikse på antrekket. Her valgte jeg ut noen jeg likte aller best, og som fort kom på min ønskeliste.


1. her 2. her 3. her 4. her / Rabattkoder hos bikbok - klikk her

Bikbok har vært min favoritt butikk i lang tid, og jeg kommer ikke til å slutte å være kunde der. Jeg er super fornøyd med utvalget de har, og om jeg var millionær så skulle jeg ha kjøpt alt. De selger alt fra kosete antrekk, nattøy og kjoler som skinner. Disse fire falt meg i smak, og er definitivt noe jeg kommer til å ha i klesskapet om ikke så lenge. 


1. her 2. her 3. her 4. her / Rabattkoder hos kicks - klikk her 

Kicks er en butikk som jeg bare elsker å gå gjennom, enten om jeg klikker meg rundt på nettsiden eller går rundt å kikker i butikken. Utrolig mye fint, og her er noen produkter jeg ikke klarer å slutte å sikle etter. 

Min drømmeliste uten et budsjett som strekker til. Jeg kommer til å fortsette å drømme om å eie disse fine produktene til den dagen alt er mitt. FANT DU NOE DU LIKTE? ♥

📱Følg meg på Instagram: moniabjrneraasblogg   👻 Snapchat: moniabj

EVERYDAY MAKEUP

 • 18.12.2015 kl. 12:56

En enkel sminkerutine i min hverdag. Her bruker jeg 5XL volume lashes mascara fra makeup mekka, med precision eye marker pen (h&m). Øyenbrynene er merket med en brow specialist eyebrow pen (h&m), og produktene på huden bruker jeg en foundation fra max factor og en bronzing powder (h&m). HVA SYNES DU?

Nå har jeg litt dårlig tid, så jeg må stikke. Ønsker dere en fantastisk fredag, og en riktig god helg!

📱Følg meg på Instagram: moniabjrneraasblogg   👻 Snapchat: moniabj

DK swing & DKS glory

 • 17.12.2015 kl. 17:46

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når det roper 30% på en herlig tunika, og 50% på et herlig glitrende skjørt - da var det på tide å finne fram kortet og slå koden. Disse to skjønnhetene falt meg midt i blinken. Vinteren er en årstid hvor glitter, gull og sølv er innenfor hos meg. Vanligvis er jeg ikke en person som går med glitterkjole eller et glitterskjørt, men alle de fine dager hvor slekt er samlet eller en fest venter på deg, så er det en godkjent dag til å skille seg litt ut. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
DK Swing - DKS glory Bikbok

HVA SYNES DU?♥

OOTD: BLACK&WHITE

 • 10.12.2015 kl. 10:34Skinnjakke Only Knitted sweater 157 Foto: Caroline

Her er to av mine favoritt plagg i garderoben. En fin kombinasjon av svart og hvit♥

A SMALL PIECE OF GOLD & BLACK

 • 08.12.2015 kl. 09:19

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
H&M 

 

FAB DRESSES

 • 07.12.2015 kl. 20:22


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Penelope Strikket kjole her - Mimmi kjole her

Disse to kjolene fant jeg hos Gina tricot etter laaang leting etter julekjole og nyttårskjole. Dere kommer til å få se de når jula kommer, og kanskje på nyttårsaften! Jeg har en tendens til å kjøpe det jeg ser, og det er litt synd i og med at jeg lever på en ikke så svært høy økonomi, og det strekker liksom ikke til. MEN det stopper ikke meg, shopping gal da julen er rett rundt hjørnet. Fant også et smykke som jeg følte passet veldig til begge kjolene, og det er et lite ekstra for å få antrekket finished. 

HVA SYNES DU OM DISSE FINE? ♥

NAILS ON FLEEK

 • 06.12.2015 kl. 20:11Cardigan VeroModa Bukse Carlings Veske h&m Sko Falkanger


Bildene er tatt av Carolinesofiee 

Gjerne følg meg på min blogginstagram: moniabjrneraasblogg

LEATHER PANTS & LACE TOP

 • 06.12.2015 kl. 18:32
Leather jeans and a small beautiful lace top.

Man vet aldri hva som roper på en i butikken, når man har bestemt seg for å bare SE. Nå fikk jeg nemlig dratt med meg to favoritter fra Bikbok. Vanligvis kjøper jeg ikke så mye klær, og bruker som regel aldri finne fine klær når kontoen er fylt på. Jeg er uansett kjempe fornøyd, og gleder meg til å bruke hver del! 

HVA SYNES DU? ♥

Gjerne følg meg på min blogginstagram: moniabjrneraasblogg

SIMPLE OUTFIT

 • 30.11.2015 kl. 07:01God morgen. Har dere sovet godt? Ååh, etter innlegget igår vil jeg bare si tusen takk for alle som har lest, trykt seg innom og lagt igjen en mening. Betyr veldig mye. Ellers er dette det lille antrekket jeg har valgt ut for dagen. Et helt vanlig antrekk. Idag har jeg andre planer enn å lage middag og sløve foran tvn. Dagen skal inneholde julegavehandel, noen av de i alle fall - og deretter skal jeg se på litt klær. Til meg selv, selvfølgelig. Alle buksene mine er enten hull på knærne, eller i ræva. Veldig heldig. Noen som anbefaler en butikk som har fine bukser? ♥ Ellers ønsker jeg dere en herlig mandag, og håper dere nyter den fullt ut med planene som er planlagt. 

 

OOTD DETAILS 26.11

 • 26.11.2015 kl. 09:02


Høyhalset genser / Bikbok DR denim bukse / Carlings Sko / Falkanger Veske / h&m

GOD MORGEN! Er det noe som irriterer meg mest av alt om morgenen så er det alarmen. Det er snart helg, og jeg gleder meg til å krype ned i sengen og bestille takeaway hver dag - i wish. Neida, jeg skal prøve å finne på noe fornuftig og sosialt, ellers blir planen min serie og seng. Satt sammen noen bilder av dagens antrekk. Daniel Wellington klokken er fra gullsmeden, og er helt klart min favoritt. HVA SYNES DERE OM DETALJENE? ♥ Idag skal jeg også hente en pakke i posten! Gleder meg til å vise dere. Håper dere får en knall fin torsdag, og en god start på helgen!

OVER KNEE BOOTS

 • 25.11.2015 kl. 10:39


Bilder lånt fra google

Det er ingen tvil om at jeg elsker å snoke rundt på nettet - Finne nye stiler, lese om antrekk. Satt å bladde gjennom ulike nettsteder, og fant disse fine. Har hørt veldig mye snakk om det, bilder som har blitt delt på diverse blogger. OG jeg elsker over knee boots. De er jo så fine, ikke sant? Så mitt største ønske er disse, og for å være mer presis så ønsker jeg meg de nederst til venstre eller øverst til venstre.

FANT DU DIN FAVORITT? ♥

OOTD DETAILS

 • 16.11.2015 kl. 09:53

HEYY og god morgen fininger. Håper alle har hatt en strålende helg, og en god start på den nye uken. I skrivende stund har jeg satt meg til rette i sofaen med en god frokost, og skal nyte den siste timen før jeg skal snuble videre til jobb. Planene mine for dagen idag er å lage en god middag, og deretter krype ned i sofaen å se serie. Min skjønne plass i hverdagen! NYT denne herlige blåmandag.

OG for å påpeke de fine og rene skoene mine. Er det noe jeg hater så er det hvite sko, selv om jeg elsker å gå med de. De blir så fort møkkete, og derfor blir det lite skobilder på bloggen min, men idag tok jeg en liten sjanse. hehe, enjoy

HVA SYNES DU OM ANTREKKET? ♥

ANTREKK 211015

 • 21.10.2015 kl. 11:49
                    Knitted coat Bikbok // High Neck Sweater Bikbok // Bukse Carlings
                                      
High Heel Ankle Boots Falkanger // Veske H&M

HVA SYNES DU OM ANTREKKET? ♥

HØSTFAVORITTER FRA NELLY.COM

 • 19.10.2015 kl. 20:20

                1. Viacel Coat 2.Vilani Collar Coat 3.Mike South Outerwear 4. Double Breasted Coat                                1. Vijisa L/S Knit Rollneck 2. Nmvera 3/4 V - Neck Knit Top
                                3. OA Knit - River Island 4.Viloud Knit     1. Marike Pants 2. Techno Slim Trouser 3.Bengalane Slim Zip 4. Olivia Regular Zip Legging


                              1. Chunky Chelsea Boot 2. Duffy 3. High Heel Ankle Boot

VAR DET NOE SOM FALT DEG I SMAK? ♥ Dette er få av mine favoritter nå til høsten/vinteren, og jeg er klar for å fylle høstgarderoben fullt med strikkete jakker/gensere, høyhælte sko og forhåpentligvis en eller to kåper. 

DRESS TO IMPRESS

 • 17.10.2015 kl. 11:30
Comfy knitted coat, black dress & pumps. Lovley purse, nice watch.

Hei fine dere! Jeg har en dårlig nyhet å komme med. Dette blir nok det eneste innlegget før jeg har ankommet hjembyen min i Sverige imorgen. Grunnen til det er fordi jeg må presse ned pc'n min blandt alle klærne og stæsjet som er nedpakket i kofferten. Nok om det! Kvelden nærmer seg ganske fort og snart er det tid for senterfest med herlige kollegaer. DERFOR tenkte jeg å vise dere mine små detaljer for kveldens festligheter. Er det noe jeg trives og gå med så er det høyhælte sko og strikkete jakker. Kjoler gjør meg ikke så veldig komfortabel, men en gang iblandt må man unne seg litt fra det vanlige. Nå skal jeg tapetsere ansiktet, dra på meg klærne og rusle videre. Håper dere får en kjempe fin helg!

HVA ER DINE PLANER FOR HELGEN? ♥

LEATHER TIGHTS & KNITTED COAT

 • 14.10.2015 kl. 10:14  Skjorte // Lindex Leather Tights & knitted coat  // Bikbok Veske // Ukjent Klokke // Daniel Wellington

GOD MORGEN! Hvordan har dere sovet? Jeg har stått opp tidligere enn vanlig, knipset noen bilder til dere fine, og skal nå lage meg en god frokost og nyte tv-serier. Senere idag blir det å gruble litt på foredraget jeg skal ha imorgen, deretter blir det workworkwork. Håper dere får en strålende dag! Ps, så må jeg faktisk skaffe meg en privat fotograf. For dette med selvutløser og dårlig farge på bildene er virkelig ikke min greie.

A SMALL BEAUTY

 • 11.10.2015 kl. 21:33

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

OOTD 091015

 • 09.10.2015 kl. 18:53

   Comfy clothes, warm drinks and pretty colours. Fall is hereDet er ikke noe tvil om at høsten har kommet til trøndelag. Jeg bare elsker fargene og muligheten til å gå i comfy klær og drikke varme drikker på kvelden før man inntar sengen. Nå skal jeg i alle fall krype ned i sofaen med pledd og mine beste og mjuke tøfler, skru på tv'n og bare kose meg. Kjæresten min har reist på hytta, så jeg har hele helgen for meg selv! Er ikke jeg heldig da? Haha, alenetid og date med meg selv er så godt av og til.

ER DET FLERE ENN MEG SOM BARE ELSKER HØSTEN?

WANTS FROM BIKBOK & ONLY

 • 30.09.2015 kl. 08:37

 

Hei, hallo! Hvordan er det med dere? Etter å ha tvingt meg selv opp fra senga, krypende til sofaen så må jeg virkelig sette fart og begynne å hoppe i dusjen for å rekke jobb. Planen etter jobb idag er å prøve å finne meg en kjole eller noe lignende til helgens festligheter. Jeg føler meg egentlig mer komfortabel i skjørt og en topp, men en kjole hadde ikke vært så dumt å blitt komfortabel i heller.

 

1. Rullehals strikket kjole HER 2. Printed long sleeved dress HER 3. 3/4 Ermer kjole HER 4. Glitter festkjole HER 5. Natasha dress HER 6. Sound dress HER 

 

Disse 6 herligheter falt meg i smak med en gang, men er fortsatt litt usikker på hva jeg skal gå med. Noe du likte? ♥

 

FAV 200915

 • 20.09.2015 kl. 13:04
Ha en fantastisk søndag ♥

Jeg heter Monia, er nitten år fra trondheim og har i overkant mange meninger om ting. På bloggen finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, og alt annet jeg har lyst å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne!

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no