COZY SUNDAY

 • 17.07.2016 kl. 16:23

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke alle som har fri og nyter en god pils eller et glass vin tidlig på ettermiddagen. Jeg skal nyte enhver fri dag jeg har i sommer. Jeg besto fagprøven og er nå utdannet selger, og skal kjempe for å få jobbe i noe jeg ønsker! 

Ellers skal søndagen min gå til litt pakking, rydding og litt annet diverse. Har kjøpt en hel del nye ting, blandt annet klær, interiør o.l. som jeg tenkte jeg kunne vise dere en dag! Hva sier dere? Alltid like gøy og spennende å se nye ting, og kanskje få litt inspirasjon selv. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan skal dere tilbringe deres søndag/ferie? ♥

 

DREAM ROOM

 • 16.07.2016 kl. 14:13

God ettermiddag! 

Vi er midt i flyttekaoset, og er kun tre uker unna å flytte inn i vårt nye hus. Jeg gleder meg til å pusse opp rommet mitt, med åpen garderobeløsning og en fantastisk tapet ved sengen, hyller og kähler vaser og andre pyntegjenstander. Alt utenom veggplater og gulv er kjøpt inn, og er klar for å komme seg til rette.

Jeg kan nesten ikke vente med å vise dere mitt drømme rom. Interiør er en av mine største interesser, men i det huset jeg bor i nå, kan jeg ikke gjøre noe som helst. 


// Google

ET LITE INNKJØP

 • 12.04.2016 kl. 22:39

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei! Hvordan har dere det idag? Jeg har hatt en ganske ok dag. Begynte med at jeg dro på jobb, deretter på en liten shopping runde og avsluttet dagen med en god treningsøkt før jeg spiste middag og tar kvelden med kjæresten min. Pudder kosten og BB-cream er daglig bruk mens negllakkfjerner er en sjelden gang da jeg ikke har hatt tid til å sette på akryl negler. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
from h&m.

Har ikke så veldig mye å blogge om heller, tenkte jeg skulle kjøre i gang en spørsmålsrunde i og med at jeg har hatt blogg så lenge, og ikke hatt en eneste runde med spørsmål. Så hva sier dere? Det er en veldig fin måte å bli bedre kjent med en person på, istedenfor at bloggeren skal finne opp masse å skrive om seg selv som er helt uinteressant. 

Ellers har planene mine fra ifjor gått rett så greit. Planen om å spare penger, slutte å snuse, spise sunnere og faktisk begynne å trene - følelsen av at dette faktisk går som jeg ønsker er helt utrolig. Endelig etter flere år med håp og flere sjanser jeg har kastet meg ut i. Uansett ønsker jeg dere en fin kveld  videre! 

Mail: moniamagdalena@live.no📱Instagram: moniabjrneraasblogg   👻 Snapchat: moniabj

MIN HELG I BILDER

 • 11.04.2016 kl. 22:45Det er mandag, og helgen har bringt en godt minne. Lørdagskvelden startet på vors til en kompis av meg, og videre dro vi på byen. Verdens herligste venninne ble med meg, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg ga henne en sjanse til. Dessverre har det skjedd mye mellom januar og mars, at jeg og hun ikke har snakket sammen. Uansett kom det en snap her og der, men ble ikke en ordentlig samtale. Prøver så godt vi kan å bygge vennskapet og tilliten oppover. 

Ellers har både fredag og søndag vært rolig, og nå gleder jeg meg til helgen som kommer. Taco, sverigetur, filmkvelder og masse kos med kjæresten min. Skal heldigvis tilbringe helgen hjemme, og ikke ute på byen med vinflaska i hånda. Hvordan har din helg vært? ♥

ET LIV I HVERDAGEN

 • 08.04.2016 kl. 19:09

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God ettermiddag fine dere. Hvordan har dagen deres vært? 

Dagen min har vært helt grei. Startet dagen tidlig på jobb, og har deretter gått entur på City Syd i og med at kjæresten min glemte å legge igjen nøkkel til meg. Kjøpte meg en basic høyhalset genser til imorgen kveld. Skal ut med noen venner av oss, og kose oss. Håper på litt å drikke og at stemningen er på topp.

Ellers ligger jeg langflat på sofaen og sikler etter jobber - og i mai skal jeg ta fagprøven (dato er ikke satt) og etter det har jeg planer om å satse på en heltids-stilling. Kanskje jeg får en jobb som ikke passer meg i det hele tatt, der jeg står som et dumt brød og prøver meg på en ekstremt god forklaring og svaret er det motsatte. Eller så finner jeg en jobb jeg har mye erfaring i, og klarer å mestre det meste.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 

MONDAY WORKOUT

 • 04.04.2016 kl. 22:16

Jeg har store planer om å spare penger og finne på utrolig mye kult i år og framover. Snart skal jeg til Bulgaria sammen med kjæresten min, og der blir vi i en uke. Ellers har jeg begynt å trene, noe jeg aldri kom til å se for meg. Tidligere var jeg meldt inn i et treningsenter, men kom meg dit kun en gang. Den her gangen har det vært flere ganger, og jeg har til og med tatt meg tid til å gå turer på kveldene. I år har jeg tatt store skritt. For litt over 40 dager siden sluttet jeg å snuse, og jeg begynner å like trening. Livet mitt har snudd på en eller annen måte, og jeg føler meg glad og komfortabel. 

Hvordan har dagen din vært? 

Mail: moniamagdalena@live.no📱Instagram: moniabjrneraasblogg   👻 Snapchat: moniabj

TIESTO LEVERTE

 • 08.01.2016 kl. 14:24

Igår kveld skjedde det ganske mye, og mye er noe jeg ikke skal eller vil ta opp. Alt i alt - kvelden ble helt ok. Still, Tiesto leverte alt han hadde på scenen, god stemning, glassene fulle og et stort smil. Skuffende at jeg ikke fikk sjansen til å være med backstage, men når drama kommer i veien - så blir det slik det ble. 

Følelsen av å bli forlatt i et stort lokale, med over 2000 mennesker, helt alene - det er skummelt, sårende og ikke minst ensomt. Det er da tankene virkelig kommer fram, mye kunne skjedd som ikke skjedde.


En uforglemmelig kveld med herlige jenter. 

Begynte nettopp på en ny serie - The 100. Noen som har sett den? Denne helgen ble ikke som forventet, planene er opp og ned, og temperaturen ute er ikke helt der. Flere minus grader mer enn det noen ganger har vært denne vinteren, og jeg er ikke overrasket. Helgen skal nytes inne, med fyr i peisen, joggebuksa på og pleddet dratt langt over hodet. 

Håper dere har hatt en super uke,og får en god helg! HVA HAR DERE GJORT DENNE UKA? ♥

A LOT OF GLITTER

 • 28.12.2015 kl. 22:41


En fantastisk ombre laget av Negler av Eva. Blanding av glitter og hvit slår ikke feil når nyttårsaften står for tur. Jeg er veeeeldig fornøyd. Neglene er mine egne for dere som lurer. hihi! 

Nå har det vært en stund siden jeg har blogget. Mye har foregått og jeg har rett og slett ikke hatt tid til noe annet. Jeg har blant annet vært hos svigermor hele helgen, i tillegg til julemiddag til besteforeldrene mine, og fikset neglene mine. Har også slappet av en hel del, sovet flere timer ekstra og virkelig dratt dagene helt ut. Nå er det lenge til jeg får fri igjen - og jeg planlegger selvfølgelig sydentur med K. Noen av planene er rettet til Tyrkia, andre er mer mot Kreta - Hellas områdene. Gleder meg til en mer avslappende uke, med herlige opplevelser.

HVORDAN GÅR DET MED DERE? ♥

📱Følg meg på Instagram: moniabjrneraasblogg   👻 Snapchat: moniabj

FAUXFUR IN PINK

 • 16.12.2015 kl. 16:50

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hei og god onsdag! De siste dagene har vært ekstremt hektisk, sluttet klokken 22.00 igår, så fikk ikke tid til noen ting. Heldigvis har jeg tidligvakter resten av uka, og en helg å se fram til. Gleder meg til å kun slappe av i helgen! Denne lille søte dusken fulgte med meg hjem idag også. Kjøpte den på H&M, før jeg måtte springe for livet til bussen. Heh, rakk jo bussen.. Andpusten og sliten.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prøvde forresten ut peel of ansiktsmasken fra Vita samme dagen jeg publiserte innlegget, og det inkluderer også Sonya eye makeup remover og rehydrating toner fra Forever living. Ble veldig fornøyd med alle tre produktene, og skal fortsette å bruke de. Har hørt mye forskjellig om den, og min mening er det motsatte. Jeg liker den veldig godt, og ja, man kan faktisk få en konklusjon etter den første prøven. Når jeg prøver noe nytt så er det alltid greit å vente noen timer før man gir sin mening om et produkt. Hvis dere ønsker kan jeg lage et eget innlegg med alle tre produktene, og gi min mening? ♥

📱Følg meg på Instagram: moniabjrneraasblogg   👻 Snapchat: moniabj

CHRISTMAS BAKING

 • 12.12.2015 kl. 21:50God kveld fininger! Nå har jeg akkurat blitt ferdig med julebaksten og pynting av juletre. Siden jeg kun er hjemme denne helgen, så ble det kvalitetstid med familien. Mye sto på planen, og alt ble gjennomført. Sååå herlig! Noen som ønsker en eller flere oppskrifter på disse fem forskjellige julebakster? Skrik ut! De er kjempe gode, og forsvinner uheldigvis ganske fort. Angående klessalget så har jeg brukt mesteparten av tiden idag til å finne fram ulike plagg og tilbehør. Så nå er jeg klar til å knipse bilder og dele de med dere ♥ HVA HAR DU GJORT IDAG?

📱Følg meg på Instagram: moniabjrneraasblogg   👻 Snapchat: moniabj

KRITIKK MOT BLOGGERE

 • 10.12.2015 kl. 16:11

Hvorfor blogger vi? Hvorfor valgte vi å klikke innom blogg.no for å opprette en blogg, skrive innlegg for så å dele våre mål og meninger? Som alle andre rosabloggere, og bloggere som ligger på topplisten, hverdagsbloggere, motebloggere, alle valgte det for å enten opprette en dagbok, hobby, en livsstil eller en jobb. 

Det å eie en egen blogg er generelt en jobb. Bilder og gode tekster skal være inkludert. Fine design er et punkt mange sliter med, og jobber hardt for å få det bra. Noen velger et tema å blogge om, andre har sin egen lille verden. Ofte ser jeg annonser som kommer opp på enten adressa.no eller facebook. Som har hatt et mål. Selv har jeg et mål der jeg vil vise fram hva jeg eier - klær, smykker, sminke, hårprodukter og andre produkter jeg er avhengig av. Hvorfor slenge stygge og ekle kommentarer til noen som kun har klikket seg inn på blogg.no, opprettet en blogg og skriver om det de brenner for? 

Kritikk. Det er noe som svever over alle bloggere, inkludert de som ikke har fått muligheten til å vise fram bloggen sin. Til de som ligger langt ned på topplisten, skalaen for en bra blogg. Det er ofte det kommer opp kommentarer som "hvorfor skal bloggere få si sin mening, men ikke vi?". Ja, hvorfor? Fordi vi er mennesker, akkurat som dere som nettopp har kommet opp med dette spørsmålet. Vi har like stor grunn til å si vår mening, som dere. Vi har ikke bloggen som unnskyldning. 

Caroline Sofie Sivertsen. De fleste har vært innom hennes blogg pga annonsen i adressa - også fordi hun er en moteblogger og stylist. Som deler sine sminketips og antrekk. En veldig god jente, som helt uten videre sendte meg melding på facebook og spurte meg om vi skulle møtes. Som bloggere. Hun skriver om sine meninger, og det å slenge dritt til henne for at hun sir sin mening om plastisk kirurgi er overfladisk. Hvorfor skal ikke vi bloggere få si vår mening? Det er akkurat det som de uten blogg spør sosiale medier om. Ja, alle har rett til å komme med sine meninger, men det å kalle noen overfladisk, stygg og slenge små kommentarer her og der mellom alt som har med sosiale medier å gjøre, er ikke ok. Det er mye vi bloggere må gå gjennom for å lykkes. Vi må tåle kritikk fra dere som ikke aner hvor mye arbeid en blogg er, hvor mye tid vi legger i det. Dere blir aldri noen gode mennesker hvis kritikken deres skal fortsette, prøve å få oss til å synke lavere. Vi er så mye høyere opp enn dere, vi prøver og vi kjemper for å holde bloggen vår oppe. For å dele våre mål og meninger. For å overse dere.Så før du slenger ut en kommentar: Hvis du ikke liker bloggen, ikke klikk deg innom. Hvis du ikke liker personen, prøv å ikke bry deg. 

En blogg er ikke bare en blogg.

CHRISTMAS CALENDAR

 • 01.12.2015 kl. 22:56

Hei, og god kveld. Håper dere har hatt en fin første desember, åpnet første luke/gave og koset dere med første kvelden med julekalender på tvn. Dagen min har som sagt bestått av jobbjobbjobb så er ikke mye jeg har fått gjort. Uansett, svigermor kom hjem med en eske hver til meg og K - med kalendergaver. Det er så koselig, og nå har jeg to kalendere jeg må følge fram til tjuefjerde desember. Jeg elsker gaver, store eller små, har ingenting å si. 

Stikker egentlig bare innom en snartur for å ønske dere en god natt, og håper dere får en strålende onsdag. Mine planer på agendaen imorgen er juleshopping med mamma og pappa rett etter jobb, og cafê-kos ♥♥HVILKEN KALENDER HAR DU? 

TODAYS LOOK

 • 01.12.2015 kl. 09:55

Hei fininger! Nå har jeg rullet rundt i senga, i håp om å sove litt lengre. Det klarte jeg selvfølgelig ikke - så da bestemte jeg meg for å skru på en serie og kose meg i sofaen. Julekalenderen min i år består av flaxlodd. Dette bestemte jeg meg for i håp om at jeg kanskje kan vinne noen kroner. Flax gir meg uflaks. Det gir mening, ikke sant? Dette året har gått så fort, og jeg kan nesten ikke tro at vi er i desember. Julepynten er opp, første luka i kalenderen er åpnet, og siden jeg nesten aldri er hjemme med mamma og pappa, har vi planlagt en helg der vi skal kose oss med julebaking og en tur til sverige.

Nå skal jeg lage meg en god frokost og se litt mer på serie, før jeg skal bruke resten av dagen min på å jobbe. Ønsker dere en fin dag! 

HVA ER DINE PLANER FOR DAGEN? ♥

- Husk å melde deg på konkurransen min HER -

FØRSTE ADVENT

 • 29.11.2015 kl. 12:48

// 1Advent

Det er første advent, og en strålende god morgen til alle sammen! Adventslysene mine har dessverre blitt blå av blitsen, men de skal være lilla. Nå har jeg rotet og styret med å få opp julepynten sammen med kjæresten min, og jeg gleder meg til å få opp juletreet nærmere jul!Tiden har gått utrolig fort til nå, og jeg begynner å tenke på hva jeg har gjort det året som har gått. Tiden nærmer seg nytt år, nye muligheter og nye mål å sette seg i. Jeg har noen mål jeg vil dele med dere!

♥ Reise til Berlin, Dubai eller en annen fin storby. Dette skal jeg gjøre sammen med kjæresten min før totusen og seksten er over. Drømmen min er å få besøke Berlin og dubai. Blar gjennom bilder på de fine storbyene, og drømmer meg bort - tenker at jeg er der, og nyter livet.

♥ Bestå fagprøven. Dette er noe jeg gleder meg til å bli ferdig med. Jeg har som sagt vært lærling i to år, og jeg har hatt store muligheter, og en god sjanse til å virkelig bli en selger. Utdannet selger.

♥ Bli flinkere til å blogge. Jeg har vært ganske sløv på hverdagsinnleggene, og tenker at jeg skal begynne å gjøre noe mer på hverdagene enn å bare jobbe. Utfylle de siste timene jeg har istedenfor å ligge nedtrykt i sofaen med kosetøflene og nattbuksen på hver kveld. Kanskje slå til med kino, middag ute, bowling eller noe annet sosialt.

♥ Prioritere sparing. Er det noe jeg rett og slett suger til, så er det å spare. Pengene mine flyver like fort ut som inn, og dette er noe jeg må sette et stopp for. Det å handle en singlett her, mascara der, potetgull og brus hit og dit skal bli slutt på. Jeg har ingen inntekt, og skal derfor klare å sitte igjen med en hvertfall to tusen kroner.

♥ Reise til Mo i Rana. Dette er noe jeg har lyst til å gjøre helt siden jeg møtte den skjønne jenta. Min gode venninne bor der oppe, og jeg har som regel lite mulighet til å treffe henne hver dag som alle andre. Så en helgtur til Mo i Rana passe meg helt utmerket neste år.

HAR DU SATT DEG NOEN MÅL FOR ÅRET 2016?

MY WEEKEND

 • 28.11.2015 kl. 12:04


God morgen! Håper dere har hatt en fin lørdag så langt. Selv har jeg hatt senga som min bestevenn i flere timer. Har ikke orket å stått opp før nå, og er utrolig glad for at jeg har fri. Jeg skal tilbringe dagen min hjemme, kose meg med bloggen og serie - og bare nyte sløvelivet helt ut. Hvem liker vell ikke det? Jeg er en av de som heller velger å ligge hjemme enn å ha spritflaska i hånda å føle på dagen derpå smerten i hodet og kvalme.

Nå er det ikke lenge igjen til nye året kommer, og jeg har sååå store planer for 2016. Et eget innlegg om det kommer senere. OG i helgen er det advent, og det betyr at julepynten skal frem, kubbelysene skal tennes på å peisen skal fyres. En kopp kakao skal også nytes!

HVA ER DINE PLANER I HELGEN?

PAKKE I POSTEN

 • 26.11.2015 kl. 21:40

Var vell litt for ivrig med å åpne pakken min jeg fikk i posten idag. Gud som jeg gleder meg til å virkelig bruke denne! På bloggen til mariebekken så vant jeg en jakke fra Follestad for en stund siden, men var ganske sein ute med å ta kontakt. UANSETT, så er jeg utrolig fornøyd med fargen og formen på den. Den er liten i størrelsen, eller så er det bare jeg som har fått litt mer flesk på magen.


Planen var at jeg skulle ha en liten photoshoot ute, men siden det regnet så sparer jeg de stygge uttrykkene mine, og det klissblaute håret. Håper dere har hatt en kjempe fin dag - tross regn, snø eller andre uvær!

HVA SYNES DERE? ♥

24.11

 • 24.11.2015 kl. 11:36


Godmorgen! Har dere hatt en bra start på dagen? Det har jeg, hihi! Sov ganske lenge imorrest, noe som var utrolig godt. OG laget meg en kopp kakao, før jeg skal begynne å ordne meg. Er ikke lenge til jeg skal prøve å finne fram til bussholdeplassen gjennom all snøen, og der skal jeg tilbringe resten av dagen min. Til tross for min skrivesperre imorrest, blir det bare et kort innlegg.

Har dere forresten noen ønsker til blogginnlegg? SKRIK UT, et forslag eller to fra hver og en setter jeg utrolig stor pris på ♥ Håper dere får en strålende tirsdag!

BLOG DESIGN - SATISFIED

 • 22.11.2015 kl. 11:33

God morgen! Håper alle har sovet kjempe godt, for det har jeg... i alle fall de få timene. Klokken ble altfor seint igår kveld, ettersom jeg tenkte meg om flere ganger før jeg bestemte meg for å endre blogg designet mitt. Det er noe med meg å være produktiv om natten. Fikk også til å ordne en header med outfit og details fra ulike blogginnlegg. OG jeg er super fornøyd! Er ikke så veldig flink med html- og css koder, så jeg fant et på kvdesign. Dette designet fikk jeg ikke blikket av, selv om jeg bladde gjennom de fleste som er på siden. Er det noen av dere som leter etter design, så anbefaler jeg kvdesign. De har veldig fine og enkle design, og litt mer enn bare det som var et standard design.

Uansett, mine store planer for dagen er å lage et litt mer spennende innlegg til dere. Vi får se hva som popper ut av hodet mitt. Ellers tenkte jeg å begynne å vaske rundt, lage en god middag og nyte resten av søndagen før en ny uke kommer med julehandel og hektiske dager. Håper dere får en kjempe fin søndag!

HVA SYNES DERE? ♥

CHRISTMAS PURCHASES

 • 21.11.2015 kl. 19:46

God kveld fininger! I skrivende stund løper mine to små bein rundt i leiligheten for å bli ferdig med noen av julegavene som er kjøpt. Dagen idag har vært svært hektisk og ikke så mye annet enn jobb har stått på planen til dette tidspunktet.
Et av punktene mine i bucketlisten min for desember er snart ferdig. Rart å tenke på at julegavene er i første prioritet dette året, haha! Ellers har jeg hengt etter og kommet med julegave etter julaften. I år skal jeg være litt mer kreativ, og mer effektiv med å få ut gavene og ikke minst bli helt ferdig med julehandelen før lille julaften.


Jeg skal tilbringe kvelden min i kosebuksa, mjuke og gode tøfler, og en herlig middag med vin for meg selv. For en følelse å være hjemme alene en lørdagskveld med vinflaska vedsiden av seg. Håper alle dere nyter en herlig lørdag om det så er med spritflasken i hånda, eller planene om å gjøre akkurat det samme som meg!

FLERE SOM HAR BEGYNT MED JULEGAVER OG INNPAKNING?

DECEMBER BUCKETLIST

 • 21.11.2015 kl. 08:40

Desember Nærmer seg med stormskritt og jeg sitter her med et fullstendig stappet hodet med tanker og spørsmål om hva jeg skal gjøre i den kommende måneden. Jeg har så mye jeg vil få gjort, men kreativiteten min er ikke på topp og her i leiligheten har jeg ingenting ved navnet hobby. MEN jeg skal prøve å gjøre desember til den beste måneden i år.

PLANS FOR DECEMBER
Sette meg ned å planlegge innkjøpene mine for måneden. Som jeg sa i forrige innlegg har jeg planer om å handle inn notatbøker, blyanter, diverse interiør. Interiøret får vente, for er det noe jeg trenger mer enn interiør i dette øyeblikket så er det noe å notere i. Fant verdens fineste notatbok på 160 sider hos funliving.no, som jeg også la ut i forrige innlegg.

MAKE EXCITING BLOGPOSTS
Mine kommende blogg innlegg i desember skal inneholde outfit details, konkurranse litt før jul, en oppskrift på min favoritt julebakst, noen få hverdagsinnlegg om min fantastiske seriemaraton, nyttårsforsetter.


MAKE CHRISTMAS GIFTS
Det viktigste av alt er julegaver. Prioriterer jeg ikke pengene mine på det i begynnelsen av måneden, kommer jeg neppe til å ha igjen en eneste krone til julaften kommer. Dette kommer jeg ikke til å skuffe mine nære og kjære med.

HOT CHOCOLATENIGHTS
Yees, homemade kakao med krem. Virkelig et must en herlig dag i desember.

MAKE LANTERN OF SNOWBALLS
Dette har jeg gjort hvert år, med noen unntak fra i fjor og året før der, men ellers har det vært noe jeg alltid gjør. Det er så utrolig fint å gjøre noe ut av snøen. Snøen ligger jo bare der, så hvorfor ikke lage noe fint, og finne fram kreativiteten?
SPEND TIME WITH MY FAMILY
Jeg elsker å tilbringe tid med familien min,men i desember er det ekstra koselig. Advent nærmer seg, og dekorasjonene skal settes opp. Vi bruker å ha kvelder der vi setter oss ned med julemusikk og kun småsnakke. Gleder meg til julaften med familiespill, en god middag, åpne pakker og bare kose oss masse med hva det enn skal være.

MAKE CHRISTMAS CARDS
I år tenkte jeg å gjøre noe som ikke helt har vært min greie, det å lage julekort selv. Bruker som regel ikke å sende med noe kort, men klistre på en råfin til- og fra lappe. I år skal pakkene mine være litt ekstra fine, og forhåpentligvis spre litt ekstra glede og få fram et smil.

 

DEAR WHITE WINTER

 • 18.11.2015 kl. 18:48

God kveld fine! Onsdagskveld og snart halvveis inn i uken. Dagens to do liste er allerede lagt, og den inneholder sofakos og seriemaraton. Tidligere denne uken begynte jeg å se en serie ved navnet "misfits". Fantastisk artig og humoristisk serie. Klarer ikke å slutte å se på den, og har brukt flere timer på kveldene til å se, og dette gjør søvnen min ganske dårlig. Mine planer for vinteren er også ganske enkle. Siden jeg jobber så mye, så er det godt å komme hjem til en god middag og seriemaraton hver kveld. Jeg er vell ikke den eneste som er en lat sofagris? Håper dere får en superfin onsdagskveld! ♥♥♥

Har også ordnet meg en facebook side der dere enklere kan følge med på nyheter og linker. TRYKK HER for å komme direkte på siden.

HEALTHY DEAL

 • 17.11.2015 kl. 18:52
GOD KVELD! Et tirsdagsglis er på plass, og kveldens sunne deal tar plass nummer to.
Det er så godt å komme hjem, sparke av seg skoene og lage seg en god middag og deretter krype ned i sofaen med kosetøfler og kosedressen. Akkurat idag er en dag der mat frister mer en sommerkroppen jeg aldri kommer til å få og der senga frister mer enn å løpe rundt som en idiot - jeg, mitt litt ekstra og kjæresten min skal kun nyte kvelden med god samvittighet.

HVORDAN HAR DAGEN DERES VÆRT?

A SMILE

 • 15.11.2015 kl. 13:45

Søndagen starter med et smil. Et stort smil.

Idag sov jeg lengre enn jeg trodde jeg skulle, og det var såå godt. Frokosten ble ikke servert, selv om kjæresten min var våken tidligere enn meg. Dagens planer inneholder ikke stort, skal rulle meg sammen i sofaen å se en ny serie jeg begynte på igår. Misfits. HELT sykt bra serie! Anbefales til de som elskeeer komedie.


HVA ER DINE PLANER FOR DAGEN? ♥

A WEEK TO DO WHATEVER

 • 18.10.2015 kl. 19:36

Tusen takk for alle kommentarer, tilbakemeldinger og hilsninger på siste innlegget mitt. OG ikke minst til Liv Hege Hagfors for bloggvurderingen. Som planlagt skulle jeg bruke kjole igår. Smilet var på topp og jeg var skikkelig gira, MEN da jeg skulle prøve kjolen, fikk jeg ikke igjen glidelåsen på siden. Ble vell kanskje litt drøyt med de kotlettene jeg tok forleden dag. I alle fall så måtte jeg levere den tilbake og finne et annet antrekk. Smilet ble stadig lavere, og kjoletrenden min har ikke kommet høyere opp på lista. Så da må jeg finne en kjole til neste anledning.


Er det noe jeg liker aller best så er det å reise. Etter flyturen var over, landet vi i Stockholm for å bli hentet av min kjære søster. Flyturen tok drøyt 55 minutter, men det føltes ut som det tok kun 20 minutter. Så var det bilturen etterpå, 1,5 time. Nå skal jeg nyte en uke her nede, møte slekt og kjente, dra til badeland med søsteren min og ikke minst slappe heeelt av!

FLERE ENN BARE MEG SOM NYTER EN UKE FERIE? ♥

BLACK 'N WHITE SUNDAY

 • 11.10.2015 kl. 12:24

HEI ALLE SAMMEN! Hvordan har dere det? Jeg sovnet som vanlig på sofaen etter en stressende og slitsom dag på jobb. Hadde besøk av ei venninne igår kveld, vi skravlet og spiste god middag, med et glass vin i hånda all night. I det jeg skulle legge meg langflat på sofaen, se litt på tv før jeg skulle innta sengen funket veldig dårlig. Sofaen er min bestevenn når jeg er hjemme alene, og er oppe lenge om natten. Nå skal jeg tapetsere ansiktet før jeg snubler ut døren. Ha en fin søndag dere!


MORNING SATURDAY

 • 10.10.2015 kl. 08:17

Med en kakaokoppen i hånden, comfy sweather godt plassert på kroppen og håret som står til alle kanter etter nattens mareritt. Det er sånn jeg starter denne dagen. Denne fantastiske lørdagen! Har dere sovet godt? Det har i alle fall jeg, bortsett fra nattens drama. Jeg starter heldigvis dagen med veldig god samvittighet. Etter å slite seg ut med all vasking og skrubbing som sto på listen de siste dagene, nyter jeg en god morgen før jeg inntar plassen på jobb. Det å stå opp 06.30 er egentlig ikke min greie, men idag var det faktisk utrolig godt.HVORDAN TILBRINGER DU DIN LØRDAG?

NYTT DESIGN

 • 09.10.2015 kl. 15:16

HEI, HALLO!  Nå har jeg endelig brukt litt av tiden min til å redigere og fornye bloggen min et hakk. Føler at jeg allerede har fått tilbake litt av motivasjonen og sitter å presser på med ulike tips jeg kan blogge om. Det tar tid, men jeg er snart på bedringens vei. Her er i alle fall det nye designet. Ble super fornøyd, så nå kan jeg skru på kamera, knipse en hel haug med bilder til dere og slå meg løs. Header og et litt mer spennende innlegg kommer senere.HVA SYNES DERE OM DET NYE DESIGNET?

DAGENS: I MIN VESKE

 • 25.09.2015 kl. 23:12

Nøkler. Hvordan ellers skal jeg komme meg inn?Leppestift. Uheldigvis har jeg med meg lyspyl overalt også, noe plinger avhengighetHeadsetLommebok, viktigviktigSolbriller (og lesebriller) Lader. Mobilen min går alltid tom for strøm når jeg virkelig trenger den Mobil, så absolutt Sminkekost

 

Er det noe jeg trenger for å få dagene mine til å fungere, så er det disse nødvendighetene. Trenger vel ikke å skrive så veldig mye rundt dette, men det er hva jeg er avhengig av å ha med meg overalt i min lille fine veske. Hvordan får jeg plass med alt? Jo, det er et oppdrag for meg, spennende oppdrag. Er det noe dere absolutt må ha med dere overalt?

Jeg heter Monia, er nitten år fra trondheim og har i overkant mange meninger om ting. På bloggen finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, og alt annet jeg har lyst å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne!

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no