NYX FAVS

  • 25.01.2017 kl. 11:17

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NYX har blitt en av mine favoritt merker, og jeg kan ikke annet enn å skryte av disse produktene jeg har prøvd. De holder hele dagen, og fargene er helt utrolig fine. Enig/uenig? Hvilke er dine favoritter innen NYX?

Produktene jeg eier er Conceal Correct Contour, Lipliner - SPL809 & 828, Soft Matte lip cream, NYX Butter gloss, NYX Full Throttle lipstick RØD, NYX Full Figured mascara og NYX liquid foundation.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin dag dere! 

___________________________________________________________________________________________________________________

📱Følg meg på Instagram: moniabjorneraas  👻 Snapchat: moniabj

A SMALL TASTE OF GOLD

  • 10.01.2016 kl. 20:36

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tenk dere å ha et skap, fylt opp med smykker - Gull, sølv, hvit, smykker med diamanter, øreringer, armbånd. So heaven. Disse små gullstykkene er noen av mine favoritter ♥ Makes the outfit complete. 

SO IN LOVE: FUNLIVING.NO

  • 20.11.2015 kl. 15:51
1. La bruket- duftlys 2. Notebook- black crack 3. Miss Poppy-Necessities pencils 4. Nicolas Vahe- drikkedunk 5. La bruket- Saltbad 6.
House doctor - lys 7. Vase, sailor stripes 8. Gift tags 9. Lysestake - Bright antik sort

Hvem er vell ikke mer shoppaholiker enn det jeg er? Seriøst, netthandel er for farlig for en som er så forelsket i interiør, mote og andre diverse småting. Kom over funliving.no mens jeg satt å leste noen blogger. Helt utrolig hvor fine produkter denne siden har. Anbefales å ta turen innom for de som ikke allerede har vært der, og det finnes så mange fine gavetips til henne. Selv skal jeg bestille disse når pengene ruller inn på kontoen, og da er det bare å trykke koden og betal.

OG siden jeg elsker å dele mine favoritter med dere, tenkte jeg å kjøre i gang en konkurranse litt nærmere jul. Hva sier dere? Høres det bra ut? Håper dere får en strålende fredag. Klem!

Jeg heter Monia, er nitten år fra trondheim og har i overkant mange meninger om ting. På bloggen finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, og alt annet jeg har lyst å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne!

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no