NEW MAKE-UP

 • 18.02.2017 kl. 14:34

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Make-Up fixing spray fra Jan Thomas kolleksjon MasterContour by FaceStudio Contouring brush Beter professional makeup Revlon Vippelim

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen av mine nyligste innkjøp og de har helt klart blitt mine favoritter. Har også bestilt en hel haug med vipper fra Ebay jeg er veldig fornøyd med. Kommer et innlegg senere der jeg viser de forskjellige typene av vipper jeg har fått.. Gotta love'em! 

Ettersom jeg var veldig uheldig når jeg var i min beste alder, rundt 12-14år så klipte jeg av vippene mine fordi jeg syntes de var lange når jeg hadde påført mascara. Smart som klipt av de eneste hårene på kroppen som IKKE blir lengre, haha. Derfor har min eneste utvei med å få lange vipper endt opp ved falske. Har også prøvd vippe extensions men de falt av etter 2-3 dager, og ble altfor mye å holde styr på.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

📱Følg meg på Instagram: moniabjorneraas  👻 Snapchat: moniabj

NIKE FLEX TRAINER 6

 • 05.04.2016 kl. 23:22

God kveld! Hele dagen idag har gådd til intervju og jobbing, og en passe lang gåtur for å hente de nye skoene jeg bestilte før helgen. Disse er de første joggeskoene etter de rosa og altfor småe nike skoene mine jeg hadde tidligere. Følte jeg måtte bestille meg nye både pga. jobb og trening. Nå har ikke jeg brukt disse i det hele tatt, men prøvde de på for å se om de passet - og det gjorde de, i tillegg var de kjempe gode å ha på! Gleder meg til å bruke de mye mer. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Disse er bestilt på sportamore og du kan finne de HER

Ellers skal jeg finne sengen og opp tidlig imorgen for å dra på jobb. Håper dere har hatt en strålende Tirsdag, og fortsetter uken slik! 

JorgObé - Peel of mask

 • 14.12.2015 kl. 17:43

Er det noe jeg liker en avslappende kveld, eller etter en slitsom dag på jobb så er det å kose seg med ansiktsmaske. Var innom vita en tur etter jobb, og fikk med meg denne hjem. Jeg er veldig glad i å prøve nye ting, og få ulike resultater. OG kanskje jeg finner min favoritt en dag, når min grådighet slutter å virke. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PEEL OF MASK - Description of this product: 

Denne unike og effektive originale svart skall av masken er spesielt utviklet for å trenge dypt inn i huden og porene dine til å redusere og forebygge hudormer, urenheter og fet hud i T - sonen.

♥ Rist før bruk. Deretter påfører du et tykt lag i T- sonen (nese, panne og hake) - unngå øyepartiet og områder med hår. 

♥ La masken virke i 25-30 minutter, til den er helt tørr. Trekk forsiktig av masken.

♥ Brukes ca. 1-2 ganger i uken for best resultat, ettersom det er tilrådelig å fullføre behandlingen ved å bruke fuktighetsgivende JorgObé White Tea Balancing Cream.

Jeg er veldig spent på om denne fungerer til huden min, og jeg skal bruke den noen ganger før jeg kommer med mitt endelige svar. HAR DU PRØVD DENNE OG BLE FORNØYD?

ALOE EYE MAKEUP & REHYDRATING TONER

 • 11.12.2015 kl. 18:28

SONYA ALOE EYE MAKEUP REMOVER - 4 FL. OZ. 118ML
En oljefri og mild, men effektiv makeup fjerner. Påføres litt og litt på en bomullsdott - unngå kontakt med øyne, og vask forsiktig av sminke, gjenta om nødvendig. 

REHYDRATING TONER - 4 FL. OZ. 118ML
Denne ansiktsvasken brukes både morgen og kveld. Påfør litt på en bomullsdott - med ansiktsvannet, stryk opp og ut med en lett hånd. Unngå kontakt med øynene. Denne brukes som regel etter du har fjernet sminken, er uten alkohol og tørker ikke ut huden din. Som jeg tidligere fortalte, så har jeg blitt en forhandler i Forever Living, og endelig kom pakken jeg ventet på. Disse skal jeg prøve ut, og få et svar på det ubesvarte. Er det noe jeg alltid sliter med så er det hvilke produkter som passer til ansiktet. Hva som fungerer og holder huden min sunn og frisk. Utallige produkter har blitt med meg hjem fra butikken, men har aldri blitt fornøyd med noen av de. Det samme gjelder sminkefjerner. Bruker som regel vanlig og enkel fra h&m men føler ikke at den fungerer, og kvisene bare popper opp. 

HAR DU PRØVD? - ELLER ER DET NOE DU KUNNE TENKT DEG Å PRØVE? ♥ 

📱Følg meg på Instagram: moniabjrneraasblogg   👻 Snapchat: moniabj

MIN FAVORITT

 • 04.12.2015 kl. 20:44Det er helg for noen, og jobbhelg for noen. Håper alle har hatt en strålende dag. Kom hjem for ikke så lenge siden etter en ikke så altfor lang shoppingrunde. Tenkte jeg skulle kjøpe inn noen sminkeprodukter fra h&m, men slik ble det ikke. Fant denne fine vesken istedenfor. Er den ikke fin? Lenge har jeg siklet etter en veske jeg kan holde i, og ikke ha rundt halsen. OG jeg har alltid kjøpt i feil størrelse. Fant en veske tidligere fra h&m, og ble min favoritt - den ble ødelagt ved håndtaket. SÅ jeg prøver på nytt, og håper denne holder seg! En liten førjulegave til meg selv, fra meg.

Ellers har jeg kun slappet av, begynt litt smått på forever living, og nå venter jeg på at maten skal bli ferdig i ovnen. Håper dere får en strålende fredag og en god helg! 

FLERE SOM HAR VESKEDILLA? 

GIFT OF KINDNESS

 • 02.12.2015 kl. 21:25


Kind to skin moisturising facial wash ♥ Kind to skin soothing facial toner ♥ Kind to skin hydrating light moisturiser

Idag avslutter jeg kvelden med å prøve disse tre, og en god dusj etter det. Jeg er alt for dårlig til å gi huden min god pleie, og ta godt vare på den - og i perioder med mye stress, dukker det opp røde prikker her og der. Jeg har prøvd ulike produkter for å ta vare på huden min, men har ikke funnet noe som har passet meg. Og siden dette er en eske med tre produkter som inkluderer multi-vitaminer og er UK's No. 1, så tror jeg fortsatt på at noe fungerer. Men har ikke funnet det rette produktet! OG når jeg gjør det, skal jeg virkelig juble. 

Kind to skin moisturising facial wash inneholder:
* To multi-vitaminer - Pro vitamin B5 og vitamin E
* Skin loving ingredient - Bisabolol
* No artifical perfume or colour and no harsh chemicals

Kind to skin soothing facial toner og  Kind to skin hydrating light moisturiser inneholder:
* To multi-vitaminer 
* Skin loving ingredient
* No artifical perfume or colourNOEN SOM HAR PRØVD DISSE? Eller er det noe du kan anbefale?

- Husk å melde deg på konkurransen min HER -

LEATHER PURSE

 • 13.11.2015 kl. 20:52
For en liten stund siden fikk jeg denne søtnosen i posten. Ååh som jeg elsker den. Den var litt liten i forhold til det jeg hadde sett for meg, men passer perfekt til arrangement, fester eller bare en liten tur ut. OG er det noe jeg IKKE klarer meg uten, så er det vesker! Jeg har alltid hatt et lite ebaycrush og bestiller haugevis med varer derifra. Noen er helt som forventet, andre ikke!

ER DET FLERE ENN BARE MEG SOM ER HELT FORELSKET I VESKER? ♥

HIGH HEEL ANKLE BOOTS

 • 21.10.2015 kl. 22:31
Som jeg skrev på mine høstfavoritter så var disse en av tre jeg ønsket meg. Tidligere idag gikk vi oss en tur på kjøpesenteret her nede, kjøpte litt bursdagsgaver og julegaver til ungene. Jeg endte selvfølgelig opp på en skobutikk, og er det noe vi alle jenter liker så er det SKO SKO SKO SKO. Liker å ha et utvalg med sko jeg kan stå å fundere på, og ta meg god tid til å velge sko til matchende antrekk. Når jeg har dårlig tid, da vet jo alle hvordan det ender opp. Tar det første par sko, har et antrekk som ikke matcher og ser ut som en zombie resten av dagen.

Imorgen skal jeg ta en etterlengtet pause fra alle butikker, steder å være og slikt. Jeg skal nemlig nyte en av mine feriedager til å ligge i senga, høre på musikk eller se en lang og god serie. Håper alle dere har hatt en fin dag, og nyter resten av uken.

HVORDAN HAR DERES UKE VÆRT SÅ LANGT? ♥

MAKEUP BY H&M

 • 16.10.2015 kl. 20:12


Eye colour brush ♥ Solar flair bronzing powder ♥ Eye colour palette ♥ Perfectionist finishing powder ♥ Precision eye marker

Cream lip colour nr. 009, peach fuzz har blitt min favoritt blant leppestiftene som finnes. Andre bruker mac, jeg bruker denne.God kveld kjære dere. Jeg hadde utrolig god tid før jeg startet på jobb idag, så jeg tok meg turen innom h&m for å sjekke ut enda mer av den nye collectionen. Har endel fra den nye OG den gamle enda, men siden jeg ikke er så utrolig sminkefreak og flink til å legge på sminke over øynene eller bruke flere lag med foundation, pudder og slikt så tenkte jeg å prøve ut disse skjønnheten. For å slenge meg på. Vanligvis bruker jeg ikke så mye sminke, men er litt greit å ha noe i sminkepungen når man skal pynte seg litt ekstra. Fant noen som passet min hudfarge, som ikke blir altfor mørk og resten av kroppen min likbleik.

Så fant jeg også denne fine sminkepungen på h&m. Ble HELT forelsket i den. Jeg får ikke plass med så veldig mye, men med det jeg bruker hver dag, så fungerer denne fint.

HAR DU PRØVD H&M SINE NYE BEAUTY PRODUKTER?

NYTT I KLESSKAPET

 • 15.10.2015 kl. 19:03

Cubus 199,-Bikbok 299,-Svart V utringet kjole 399,- fra bikbok.

Å freshe opp høstgarderoben er det beste jeg vet. Disse tre favoritter fikk munnen min til å sikle, så jeg måtte bare åpne pengboken, fram med bankortet og slå koden. VIPS så var disse skjønnhetene mine. OG er det noe jeg elsker, så er det comfy strikka jakker og gensere, høyhalsete topper og kjoler i min stil.

HVA SYNES DU OM DISSE TRE FINE? ♥

NEW IN

 • 01.10.2015 kl. 21:50

Fyfader dagene har gått unna. Beklager, men det er så utrolig mye å gjøre både hjem og på jobb så jeg har ikke fått blogget noe, som dere kanskje har merket. Hehe! MEN NÅ, er jeg tilbake for fullt. Før jobb idag tok jeg en liten og stressende shopping runde. Sleit jo med å finne meg noe å ha på meg på lørdagens festligheter. Så jeg sprang som en galing og jeg vil tro at alle på senteret stirret på meg med et djevelblikk. Uansett så håper jeg at jeg har antrekket klart til lørdagen, hvis ikke er det bare å greve seg gjennom skapet for å se om noe spennende dukker opp.. Hva synes dere om mine to favoritter i klesskapet? ♥

 
Kortermet "cardigan" fra H&M. Veldig god å hapå, og utroooolig deilig stoff. Den er hvit, men ser ut som beige. 

 
Langermet skjorte fra Kappahl.

HØST-MUST, MY LOVES

 • 26.09.2015 kl. 22:08

Høst-must! Casual Sneakers med snakeprint, har blitt en av mine favoritter og er helt perfekte til høsten som nærmer seg.

 

By shoeday 

TODAYS NEW IN

 • 19.09.2015 kl. 19:43

bloglovin

  

Hei fininger! Har dere hatt en fin dag? I skrivende stund skulle jeg egentlig brukt tiden min til å henge opp klesvasken som nettopp har blitt ferdig. Skulle tro jeg brukte flere kilo med klær, etter fire maskinrunder med klesvask. Over ser dere hva jeg dro med meg etter en ikke så altfor lang tur til City Syd. Jeg burde egentlig spare pengene mine, men fristelsene er altfor store noen ganger, og da klarer jeg ikke å si nei til meg selv. NÅ skal begynne å gjøre det jeg skal her hjemme, og deretter krype ned i fosterstilling å finne en god film å se på. Ha en fin kveld videre!

 

 

Jeg heter Monia, er nitten år fra trondheim og har i overkant mange meninger om ting. På bloggen finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, og alt annet jeg har lyst å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne!

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no