VINNEREN ER TRUKKET

  • 05.12.2015 kl. 09:29

Den heldige vinneren av årets julekonkurranse er: ELINE NORDLI. Du kan kontakte meg på mail: moniamagdalena@live.no. Gratulerer!

ØNSKER DERE FLER KONKURRANSER? Med noe litt mer spennende selvfølgelig.

ÅRETS JULEKONKURRANSE

  • 30.11.2015 kl. 18:55

HEI OG GOD MANDAG! Herlighet, denne dagen her har gått i et og nå har jeg akkurat fått rullet meg sammen i sofaen. Kjenner at det er lenge siden sist jeg har kjøpt inn diverse ting og ikke hatt pappa som sjåfør.

UANSETT - Det er tid for min første konkurranse (jeg er ikke flink til dette) og jeg bestemte meg for varme tøfler og en god ansiktsmaske skulle falle i smak. Selv har jeg disse tøflene og har prøvd ut alle tre ansiktsmaskene, og jeg er veldig fornøyd! Gaven er ingen hemmelighet, og hvem liker ikke å nyte vinteren med gode, mjuke og ikke minst kosete tøfler og en god ansiktsmaske? Hvis du vil være med i min første konkurranse må du gjøre de to enkle trinnene nedenfor. Håper så mange som mulig melder seg på! 

PAKKE I POSTEN

  • 25.09.2015 kl. 20:24

 

Hei fininger! Da har jeg vært så heldig å fått en pakke fra Janne Bodin. Sjansen for meg å vinne i konkurranser er sjeldne, men jeg føler meg ganske glad, haha! TAKK TIL JANNE for denne skjønnheten kom i posten tidligere denne uken, og jeg er super fornøyd med den allerede. 

 

Lypsylene har en 5 i 1- funksjon og både pleier, beskytter, mykgjør, fukter og gir glans til leppene. Lypsylen inneholder vitamin A, C og E som lindrer og reparere sprukne lepper. SPF 15 som beskytter leppene mot solen. Sheasmør som mykgjør tørre lepper og holder dem glatte, og i tillegg gjenoppretter fuktighetsbalansen. Og olivenolje som tilfører leppene en ekstra glans. Beskrivelsen er fra innlegget her.

 Har dere prøvd denne før? Hva synes du? ♥

Jeg heter Monia, er nitten år fra trondheim og har i overkant mange meninger om ting. På bloggen finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, og alt annet jeg har lyst å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne!

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no