A SMALL TASTE OF GOLD

  • 10.01.2016 kl. 20:36

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tenk dere å ha et skap, fylt opp med smykker - Gull, sølv, hvit, smykker med diamanter, øreringer, armbånd. So heaven. Disse små gullstykkene er noen av mine favoritter ♥ Makes the outfit complete. 

JEG ANBEFALER PRODUKTER FRA FOREVER LIVING

  • 08.01.2016 kl. 23:35

Hei! Det er en god stund siden sist jeg anbefalte noen produkter. Da jeg publiserte at jeg hadde blitt en forhandler i Forever Living bestilte jeg disse to produktene. Jeg har nå prøvd de i snart to til tre måneder. Jeg hadde jo lest om Forever living sine produkter tidligere, hørt snakk om nettsiden fra venner og kjente, men aldri hadde jeg tenkt på å klikke meg innom for å ta en titt. 

Første produktet skal jeg med hjerte si er det beste jeg noensinne har prøvd er Rehydrating Toner - et produkt som får huden din til å bli utrolig myk og veldig forfriskende. Sliter du med uren hud, en hel haug med røde prikker og generelt uren hud? Da er dette en stor favoritt. Huden min har blitt en stor forskjell. Jeg har nå innsett at det tar ikke så lang tid å vaske ansiktet. Med denne tar det bare noen sekunder.

Det andre produktet jeg vil anbefale er Aloe makeup remover. Et produkt jeg aldri kommer til å slutte å bruke. For deg som bruker sminke hver dag, og ikke bare til ansiktet men også rundt øynene så er denne verdt å prøve. Det svir litt hvis det havner i øynene, noe jeg har opplevd flere ganger - men det går bort med kun en vask. 

Har også bestilt nye produkter jeg har planer om å teste ut - hvis du vil lese mer om produktene, så ta deg turen innom denne siden: http://www.foreverliving.no/shop. Hvis det er noe som frister, så send meg en mail, så bestiller jeg til deg.

Mail: moniamagdalena@live.no📱Følg meg på Instagram: moniabjrneraasblogg   👻 Snapchat: moniabj

 

TIESTO LEVERTE

  • 08.01.2016 kl. 14:24

Igår kveld skjedde det ganske mye, og mye er noe jeg ikke skal eller vil ta opp. Alt i alt - kvelden ble helt ok. Still, Tiesto leverte alt han hadde på scenen, god stemning, glassene fulle og et stort smil. Skuffende at jeg ikke fikk sjansen til å være med backstage, men når drama kommer i veien - så blir det slik det ble. 

Følelsen av å bli forlatt i et stort lokale, med over 2000 mennesker, helt alene - det er skummelt, sårende og ikke minst ensomt. Det er da tankene virkelig kommer fram, mye kunne skjedd som ikke skjedde.


En uforglemmelig kveld med herlige jenter. 

Begynte nettopp på en ny serie - The 100. Noen som har sett den? Denne helgen ble ikke som forventet, planene er opp og ned, og temperaturen ute er ikke helt der. Flere minus grader mer enn det noen ganger har vært denne vinteren, og jeg er ikke overrasket. Helgen skal nytes inne, med fyr i peisen, joggebuksa på og pleddet dratt langt over hodet. 

Håper dere har hatt en super uke,og får en god helg! HVA HAR DERE GJORT DENNE UKA? ♥

10 TING DU KANSKJE IKKE VET OM MEG

  • 05.01.2016 kl. 22:26

♥ Jeg er lat. Ligger på sofaen hver dag etter jobb, og nyter hvert sekund før en ny dag starter. 

♥ Jeg snuser. Ekstremt mye. Planen min ved å begynne å snuse var for å slutte å røyke når jeg gikk i tiende klasse, og begynnelsen av første videregående. Det funket, men ble fort avhengig av snus, og det er utrolig vanskelig å slutte. Pluss - DYRT.

♥ Jeg hater å bade. De gangene jeg faktisk klarer å hoppe ned i et basseng, eller på stranda er når jeg er på ferie. Syden er livet. Rett og slett.

Jeg har vært i syden tre ganger. Første gangen var for 8-9år siden med mormor og morfar, og de andre to var i 2015. Kjærestetur og jentetur.

♥ Har vært i rettsak en gang. Aldri mer. Helt forferdelig, og ikke minst ubehagelig og ekkelt. 

♥ Jeg har kun vært i forhold en gang, og snart er det to år siden jeg var singel. K saved my life. To års jubileum snart, wohooo - helt sykt hvor fort tiden går, og jeg forguder K for å ha vært sammen med meg i snart to år, og holdt ut både med oppturer og nedturer. love you

♥ Når jeg finner en sang jeg får helt hekta på, hører jeg den 1000 ganger på rad og blir lei samme dag. Den blir altså sjeldent spilt igjen etter den dagen. Så, musikksmaken min er forskjellig. Hehe

♥ Jeg klarer ikke å sove alene. Før jeg ble sammen med K lå jeg jo selvfølgelig alltid alene, men nå har det blitt en vane at vi er to stykker som deler, og legger oss samtidig. Når han ikke er tilstede, er jeg aldri trøtt - kun fordi jeg ikke vil sove alene. 

♥ Alarmen er alltid på uansett hvilken dag i uken det er, og om jeg har fridager eller ikke. Hater å sove bort hele dagen, og gå glipp av flere timer med arbeid jeg kunne ha gjort. 

♥ Jeg er vel også en av de som går med telefon i hånda hele tiden, spesielt når det er iskaldt ute og ingen hansker er på. Det er DA jeg virkelig må holde i telefonen. Seriøst, jeg må skjerpe meg. Heh, lett og si, vanskelig å gjøre (eller?) 

VAR DET NOE DU IKKE VISSTE? ♥

HVA ER HEMMELIGHETEN?

  • 04.01.2016 kl. 23:33

// Bilder fra tidligere innlegg

Det er mye jeg har lurt på rundt blogging. Mye som har fått motivasjonen min til å synke, mye som har fått tankene mine til å rote seg sammen. Hva er en bra blogg? Hvordan skal man skrive? Hva skal man skrive om? Hva inspirerer dere? 

Jeg har vært borte fra bloggen ganske lenge. Skrivesperren er ødeleggende. Innleggene mine har vært på prøve, men skrivesperren finnes alltid der. Noe jeg ønsket når jeg startet å blogge var å ikke bli borte. Jeg hadde en plan. En liste. Alltid noe i tankene på hva jeg kan dele med dere, men bloggen min har blitt så forskjellig fra hvem jeg er i virkeligheten og hvem jeg er på bloggen. 

Jeg sitter ikke med produkter foran meg hele tiden, har heller ikke på meg sminke hele tiden. Jeg ligger i sofaen med joggebuksa og hettegenseren min dratt langt over hodet, kosepleddet på og serie på tv. Slik er min hverdag. Jeg er en av de lateste, jobber 5/7 dager i uken, må presse inn tid til venner, familie, photoshoots, middager - alt som har med planlegging å gjøre. Jeg har ikke tid til å knipse noen få bilder, bruke tid på å klippe og redigere lys. 

Poenget mitt er at jeg føler ikke at bloggen min er bra. Jeg presser meg selv til å gjøre dere fornøyde, når jeg selv ikke er fornøyd. OG det gjør meg umotivert. Jeg må bruke flere timer på et innlegg, kanskje lage to på en dag for å ha en i reserve. Til noen er bloggen min garantert en inspirasjon, men jeg aner virkelig ikke hva jeg kan blogge om, hva jeg vil blogge om. Reklamasjoner skjer kun når jeg har fått pakke i posten, eller når jeg vil gi mine tips og mine favoritter. 

Takk til dere som orket å ta dere tid til å lese min frustrasjon, sutring og har forståelse for hvorfor jeg har vært borte. Nå kan jeg ikke love dere at jeg blir værende, men skal forsøke så godt jeg kan til å holde bloggen min oppe. 

HAR DU NOEN TIPS? TRENGER INSPIRASJON, TIPS, IDEER - Hva som helst, så lenge jeg får i gang bloggingen min igjen ♥ Klem

Jeg heter Monia, er nitten år fra trondheim og har i overkant mange meninger om ting. På bloggen finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, og alt annet jeg har lyst å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne!

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no