10 ting dere ikke visste om meg

  • 14.04.2016 kl. 22:53

Jeg er en veldig åpen bok. De som kjenner meg vet det veldig godt, så da slipper jeg å fortelle de alt, siden de vet alt fra før. Men bloggen er ikke det samme som min venner, bloggen er en dagbok for meg og jeg vil gjerne at leserne mine skal kjenne meg som jenta bak denne bloggen. Her er 10 fakta om meg som du kanskje ikke visste.

1. Jeg er ekstremt sta. Får jeg det ikke som jeg vil, eller hører ingen på meg så klikker det for meg. Jeg kan lett bli forbannet, og lett bli lei meg. Det varierer hva det handler om.

2. Jeg er veldig glad i survivor serier. Som "The 100" og "Lost". Disse to seriene er de beste jeg noen sinne har sett. Bortsett fra Prison Break, Suits, The arrow og så videre.

3. Jeg er et ryddefreak. Hater rot. Plukker ingen opp etter seg, legger ting på riktig plass, vasker huset og faktisk hjelper til hjemme så kan det gå galt. Jeg blir rett og slett forbannet at jeg rydder i sinnet. 

4. Jeg har blitt sunnere. Livet mitt består ikke av cola hver dag og potetgull noen kvelder i uken. Nå tar jeg meg et glass cola av og til og har kuttet ut med potetgull, sjokolade og andre søtsaker på kveldene. Spiser det såvidt i helgene også.

5. Jeg har sluttet å snuse. Dette trodde jeg kom til å bli hardt i og med at jeg har prøvd 3-4 ganger tidligere, men det gikk ganske greit. Brukte to dåser Onico, og sluttet med en gang med de siden jeg var vant til "slim" typen. Deretter gikk det mye penger på søtsaker. Noen uker siden ble det stopp på alt, og jeg er strålende fornøyd med meg selv at jeg har kommet så langt.

6. I mai tar jeg fagbrevet. Gruer meg ekstremt mye, men krysser alle fingrer, tær og kroppsdeler for at det går som jeg ønsker.

7. Jeg er veldig glad i penger. Bruker også ekstremt mye penger som resulterer fattigdom i lengden. Jeg har faktisk blitt overraskende flink til å spare penger.

8. Jeg elsker å ta bilder. Om det ikke er av meg selv og venner, så er det av natur og mat. Det å fotografere alt fra A-Å er fantastisk. Mye å mimre tilbake på senere i livet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

9. Forholdet mitt med K er det første jeg har hatt noen gang, og nå er det to år og noen måneder siden vi ble sammen.

10. Skal på min 3 reise til syden på to år. Denne gangen til Bulgaria med kjæresten min. Noen som har erfaringer ved Bulgaria (golden sands)?

SÅ, var det noe du ikke visste? Ønsker dere en fantastisk kveld videre ♥

ET LITE INNKJØP

  • 12.04.2016 kl. 22:39

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei! Hvordan har dere det idag? Jeg har hatt en ganske ok dag. Begynte med at jeg dro på jobb, deretter på en liten shopping runde og avsluttet dagen med en god treningsøkt før jeg spiste middag og tar kvelden med kjæresten min. Pudder kosten og BB-cream er daglig bruk mens negllakkfjerner er en sjelden gang da jeg ikke har hatt tid til å sette på akryl negler. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
from h&m.

Har ikke så veldig mye å blogge om heller, tenkte jeg skulle kjøre i gang en spørsmålsrunde i og med at jeg har hatt blogg så lenge, og ikke hatt en eneste runde med spørsmål. Så hva sier dere? Det er en veldig fin måte å bli bedre kjent med en person på, istedenfor at bloggeren skal finne opp masse å skrive om seg selv som er helt uinteressant. 

Ellers har planene mine fra ifjor gått rett så greit. Planen om å spare penger, slutte å snuse, spise sunnere og faktisk begynne å trene - følelsen av at dette faktisk går som jeg ønsker er helt utrolig. Endelig etter flere år med håp og flere sjanser jeg har kastet meg ut i. Uansett ønsker jeg dere en fin kveld  videre! 

Mail: moniamagdalena@live.no📱Instagram: moniabjrneraasblogg   👻 Snapchat: moniabj

MIN HELG I BILDER

  • 11.04.2016 kl. 22:45Det er mandag, og helgen har bringt en godt minne. Lørdagskvelden startet på vors til en kompis av meg, og videre dro vi på byen. Verdens herligste venninne ble med meg, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg ga henne en sjanse til. Dessverre har det skjedd mye mellom januar og mars, at jeg og hun ikke har snakket sammen. Uansett kom det en snap her og der, men ble ikke en ordentlig samtale. Prøver så godt vi kan å bygge vennskapet og tilliten oppover. 

Ellers har både fredag og søndag vært rolig, og nå gleder jeg meg til helgen som kommer. Taco, sverigetur, filmkvelder og masse kos med kjæresten min. Skal heldigvis tilbringe helgen hjemme, og ikke ute på byen med vinflaska i hånda. Hvordan har din helg vært? ♥

ET LIV I HVERDAGEN

  • 08.04.2016 kl. 19:09

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God ettermiddag fine dere. Hvordan har dagen deres vært? 

Dagen min har vært helt grei. Startet dagen tidlig på jobb, og har deretter gått entur på City Syd i og med at kjæresten min glemte å legge igjen nøkkel til meg. Kjøpte meg en basic høyhalset genser til imorgen kveld. Skal ut med noen venner av oss, og kose oss. Håper på litt å drikke og at stemningen er på topp.

Ellers ligger jeg langflat på sofaen og sikler etter jobber - og i mai skal jeg ta fagprøven (dato er ikke satt) og etter det har jeg planer om å satse på en heltids-stilling. Kanskje jeg får en jobb som ikke passer meg i det hele tatt, der jeg står som et dumt brød og prøver meg på en ekstremt god forklaring og svaret er det motsatte. Eller så finner jeg en jobb jeg har mye erfaring i, og klarer å mestre det meste.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 

SPRING FAVORITES

  • 07.04.2016 kl. 23:29

Klessmaken min har forandret seg utrolig mye etter lang tid. På en positiv måte. Jeans, jumpsuit, skjorter, turtleneck, høyhæler, smykker. Skal ikke nekte på at bikbok har noen av de type klesplagg jeg elsker å gå med. Bukser kjøper jeg helst på carlings, men kan hende jeg kommer over noen på bikbok også. 

SPRING FAVORITES

1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her

1. her 2. her 3. her1. her 2. her 3. her 

Var det noe av dette du likte? ♥ 

NIKE FLEX TRAINER 6

  • 05.04.2016 kl. 23:22

God kveld! Hele dagen idag har gådd til intervju og jobbing, og en passe lang gåtur for å hente de nye skoene jeg bestilte før helgen. Disse er de første joggeskoene etter de rosa og altfor småe nike skoene mine jeg hadde tidligere. Følte jeg måtte bestille meg nye både pga. jobb og trening. Nå har ikke jeg brukt disse i det hele tatt, men prøvde de på for å se om de passet - og det gjorde de, i tillegg var de kjempe gode å ha på! Gleder meg til å bruke de mye mer. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Disse er bestilt på sportamore og du kan finne de HER

Ellers skal jeg finne sengen og opp tidlig imorgen for å dra på jobb. Håper dere har hatt en strålende Tirsdag, og fortsetter uken slik! 

MONDAY WORKOUT

  • 04.04.2016 kl. 22:16

Jeg har store planer om å spare penger og finne på utrolig mye kult i år og framover. Snart skal jeg til Bulgaria sammen med kjæresten min, og der blir vi i en uke. Ellers har jeg begynt å trene, noe jeg aldri kom til å se for meg. Tidligere var jeg meldt inn i et treningsenter, men kom meg dit kun en gang. Den her gangen har det vært flere ganger, og jeg har til og med tatt meg tid til å gå turer på kveldene. I år har jeg tatt store skritt. For litt over 40 dager siden sluttet jeg å snuse, og jeg begynner å like trening. Livet mitt har snudd på en eller annen måte, og jeg føler meg glad og komfortabel. 

Hvordan har dagen din vært? 

Mail: moniamagdalena@live.no📱Instagram: moniabjrneraasblogg   👻 Snapchat: moniabj

Jeg heter Monia, er nitten år fra trondheim og har i overkant mange meninger om ting. På bloggen finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, og alt annet jeg har lyst å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne!

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no