BILDER FRA PHOTOSHOOT

  • 24.07.2016 kl. 23:04​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​

SUN IS SHINING

  • 20.07.2016 kl. 22:11Hei! Nå er det på tide å slenge seg på sofaen etter en koselig dag både i Sverige med mamma og pappa, og en liten bytur med ei venninne. VG lista var jo i gang her i Trondheim, og nærmest 13.000 mennesker var der for å se på. Istedenfor å stå å juble, rope, grine og synge så tok vi oss en tur ned til Solsiden, ved båtene og tok en liten photoshoot. 

Endelig fikk vi litt av det gode været til Trøndelag, og det skal jeg nyte selv noen dager på jobb. Det er faktisk første gangen jeg går med sommerklær i Norge. Helt sykt. Flere som har like fint vær? ♥ Det er ikke ofte jeg er ute å tar bilder på denne måten, rett og slett fordi jeg ikke har hatt tid. Jeg kommer med et eget innlegg med bilder fra photoshooten senere i uka!

RIPPED BLUE JEANS

  • 18.07.2016 kl. 19:20

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FAVORITE - MOHITO STORE 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

COZY SUNDAY

  • 17.07.2016 kl. 16:23

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke alle som har fri og nyter en god pils eller et glass vin tidlig på ettermiddagen. Jeg skal nyte enhver fri dag jeg har i sommer. Jeg besto fagprøven og er nå utdannet selger, og skal kjempe for å få jobbe i noe jeg ønsker! 

Ellers skal søndagen min gå til litt pakking, rydding og litt annet diverse. Har kjøpt en hel del nye ting, blandt annet klær, interiør o.l. som jeg tenkte jeg kunne vise dere en dag! Hva sier dere? Alltid like gøy og spennende å se nye ting, og kanskje få litt inspirasjon selv. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan skal dere tilbringe deres søndag/ferie? ♥

 

DREAM ROOM

  • 16.07.2016 kl. 14:13

God ettermiddag! 

Vi er midt i flyttekaoset, og er kun tre uker unna å flytte inn i vårt nye hus. Jeg gleder meg til å pusse opp rommet mitt, med åpen garderobeløsning og en fantastisk tapet ved sengen, hyller og kähler vaser og andre pyntegjenstander. Alt utenom veggplater og gulv er kjøpt inn, og er klar for å komme seg til rette.

Jeg kan nesten ikke vente med å vise dere mitt drømme rom. Interiør er en av mine største interesser, men i det huset jeg bor i nå, kan jeg ikke gjøre noe som helst. 


// Google

Jeg heter Monia, er nitten år fra trondheim og har i overkant mange meninger om ting. På bloggen finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, og alt annet jeg har lyst å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne!

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no