WANTS FROM BIKBOK & ONLY

  • 30.09.2015 kl. 08:37

 

Hei, hallo! Hvordan er det med dere? Etter å ha tvingt meg selv opp fra senga, krypende til sofaen så må jeg virkelig sette fart og begynne å hoppe i dusjen for å rekke jobb. Planen etter jobb idag er å prøve å finne meg en kjole eller noe lignende til helgens festligheter. Jeg føler meg egentlig mer komfortabel i skjørt og en topp, men en kjole hadde ikke vært så dumt å blitt komfortabel i heller.

 

1. Rullehals strikket kjole HER 2. Printed long sleeved dress HER 3. 3/4 Ermer kjole HER 4. Glitter festkjole HER 5. Natasha dress HER 6. Sound dress HER 

 

Disse 6 herligheter falt meg i smak med en gang, men er fortsatt litt usikker på hva jeg skal gå med. Noe du likte? ♥

 

HØST-MUST, MY LOVES

  • 26.09.2015 kl. 22:08

Høst-must! Casual Sneakers med snakeprint, har blitt en av mine favoritter og er helt perfekte til høsten som nærmer seg.

 

By shoeday 

DAGENS: I MIN VESKE

  • 25.09.2015 kl. 23:12

Nøkler. Hvordan ellers skal jeg komme meg inn?Leppestift. Uheldigvis har jeg med meg lyspyl overalt også, noe plinger avhengighetHeadsetLommebok, viktigviktigSolbriller (og lesebriller) Lader. Mobilen min går alltid tom for strøm når jeg virkelig trenger den Mobil, så absolutt Sminkekost

 

Er det noe jeg trenger for å få dagene mine til å fungere, så er det disse nødvendighetene. Trenger vel ikke å skrive så veldig mye rundt dette, men det er hva jeg er avhengig av å ha med meg overalt i min lille fine veske. Hvordan får jeg plass med alt? Jo, det er et oppdrag for meg, spennende oppdrag. Er det noe dere absolutt må ha med dere overalt?

PAKKE I POSTEN

  • 25.09.2015 kl. 20:24

 

Hei fininger! Da har jeg vært så heldig å fått en pakke fra Janne Bodin. Sjansen for meg å vinne i konkurranser er sjeldne, men jeg føler meg ganske glad, haha! TAKK TIL JANNE for denne skjønnheten kom i posten tidligere denne uken, og jeg er super fornøyd med den allerede. 

 

Lypsylene har en 5 i 1- funksjon og både pleier, beskytter, mykgjør, fukter og gir glans til leppene. Lypsylen inneholder vitamin A, C og E som lindrer og reparere sprukne lepper. SPF 15 som beskytter leppene mot solen. Sheasmør som mykgjør tørre lepper og holder dem glatte, og i tillegg gjenoppretter fuktighetsbalansen. Og olivenolje som tilfører leppene en ekstra glans. Beskrivelsen er fra innlegget her.

 Har dere prøvd denne før? Hva synes du? ♥

PÅ ØNSKELISTEN

  • 23.09.2015 kl. 19:20Nå for tiden er det såå mye fint som står på ønskelisten min, derfor tenkte jeg å vise dere et par herligheter som jeg virkelig ønsker meg. Sitter å drømmer meg bort når jeg ser på sånne bilder, det er jo så mye fint der ute som blir til herlige fristelser. Disse kommer helt klart til å bli mine en dag ♥ og hva er ikke bedre enn å freshe opp litt i kles- og sminkeskapet? Kamera og Sony xperia z3 står øverst på ønskelisten min, det er nok det viktigste jeg trenger akkurat nå!

 

Noe som står på ønskelisten din?

FAV 200915

  • 20.09.2015 kl. 13:04
Ha en fantastisk søndag ♥

TODAYS NEW IN

  • 19.09.2015 kl. 19:43

bloglovin

  

Hei fininger! Har dere hatt en fin dag? I skrivende stund skulle jeg egentlig brukt tiden min til å henge opp klesvasken som nettopp har blitt ferdig. Skulle tro jeg brukte flere kilo med klær, etter fire maskinrunder med klesvask. Over ser dere hva jeg dro med meg etter en ikke så altfor lang tur til City Syd. Jeg burde egentlig spare pengene mine, men fristelsene er altfor store noen ganger, og da klarer jeg ikke å si nei til meg selv. NÅ skal begynne å gjøre det jeg skal her hjemme, og deretter krype ned i fosterstilling å finne en god film å se på. Ha en fin kveld videre!

 

 

Jeg heter Monia, er nitten år fra trondheim og har i overkant mange meninger om ting. På bloggen finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, og alt annet jeg har lyst å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne!

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no