HIGH HEEL ANKLE BOOTS

 • 21.10.2015 kl. 22:31
Som jeg skrev på mine høstfavoritter så var disse en av tre jeg ønsket meg. Tidligere idag gikk vi oss en tur på kjøpesenteret her nede, kjøpte litt bursdagsgaver og julegaver til ungene. Jeg endte selvfølgelig opp på en skobutikk, og er det noe vi alle jenter liker så er det SKO SKO SKO SKO. Liker å ha et utvalg med sko jeg kan stå å fundere på, og ta meg god tid til å velge sko til matchende antrekk. Når jeg har dårlig tid, da vet jo alle hvordan det ender opp. Tar det første par sko, har et antrekk som ikke matcher og ser ut som en zombie resten av dagen.

Imorgen skal jeg ta en etterlengtet pause fra alle butikker, steder å være og slikt. Jeg skal nemlig nyte en av mine feriedager til å ligge i senga, høre på musikk eller se en lang og god serie. Håper alle dere har hatt en fin dag, og nyter resten av uken.

HVORDAN HAR DERES UKE VÆRT SÅ LANGT? ♥

ANTREKK 211015

 • 21.10.2015 kl. 11:49
                    Knitted coat Bikbok // High Neck Sweater Bikbok // Bukse Carlings
                                      
High Heel Ankle Boots Falkanger // Veske H&M

HVA SYNES DU OM ANTREKKET? ♥

HØSTFAVORITTER FRA NELLY.COM

 • 19.10.2015 kl. 20:20

                1. Viacel Coat 2.Vilani Collar Coat 3.Mike South Outerwear 4. Double Breasted Coat                                1. Vijisa L/S Knit Rollneck 2. Nmvera 3/4 V - Neck Knit Top
                                3. OA Knit - River Island 4.Viloud Knit     1. Marike Pants 2. Techno Slim Trouser 3.Bengalane Slim Zip 4. Olivia Regular Zip Legging


                              1. Chunky Chelsea Boot 2. Duffy 3. High Heel Ankle Boot

VAR DET NOE SOM FALT DEG I SMAK? ♥ Dette er få av mine favoritter nå til høsten/vinteren, og jeg er klar for å fylle høstgarderoben fullt med strikkete jakker/gensere, høyhælte sko og forhåpentligvis en eller to kåper. 

A WEEK TO DO WHATEVER

 • 18.10.2015 kl. 19:36

Tusen takk for alle kommentarer, tilbakemeldinger og hilsninger på siste innlegget mitt. OG ikke minst til Liv Hege Hagfors for bloggvurderingen. Som planlagt skulle jeg bruke kjole igår. Smilet var på topp og jeg var skikkelig gira, MEN da jeg skulle prøve kjolen, fikk jeg ikke igjen glidelåsen på siden. Ble vell kanskje litt drøyt med de kotlettene jeg tok forleden dag. I alle fall så måtte jeg levere den tilbake og finne et annet antrekk. Smilet ble stadig lavere, og kjoletrenden min har ikke kommet høyere opp på lista. Så da må jeg finne en kjole til neste anledning.


Er det noe jeg liker aller best så er det å reise. Etter flyturen var over, landet vi i Stockholm for å bli hentet av min kjære søster. Flyturen tok drøyt 55 minutter, men det føltes ut som det tok kun 20 minutter. Så var det bilturen etterpå, 1,5 time. Nå skal jeg nyte en uke her nede, møte slekt og kjente, dra til badeland med søsteren min og ikke minst slappe heeelt av!

FLERE ENN BARE MEG SOM NYTER EN UKE FERIE? ♥

DRESS TO IMPRESS

 • 17.10.2015 kl. 11:30
Comfy knitted coat, black dress & pumps. Lovley purse, nice watch.

Hei fine dere! Jeg har en dårlig nyhet å komme med. Dette blir nok det eneste innlegget før jeg har ankommet hjembyen min i Sverige imorgen. Grunnen til det er fordi jeg må presse ned pc'n min blandt alle klærne og stæsjet som er nedpakket i kofferten. Nok om det! Kvelden nærmer seg ganske fort og snart er det tid for senterfest med herlige kollegaer. DERFOR tenkte jeg å vise dere mine små detaljer for kveldens festligheter. Er det noe jeg trives og gå med så er det høyhælte sko og strikkete jakker. Kjoler gjør meg ikke så veldig komfortabel, men en gang iblandt må man unne seg litt fra det vanlige. Nå skal jeg tapetsere ansiktet, dra på meg klærne og rusle videre. Håper dere får en kjempe fin helg!

HVA ER DINE PLANER FOR HELGEN? ♥

MAKEUP BY H&M

 • 16.10.2015 kl. 20:12


Eye colour brush ♥ Solar flair bronzing powder ♥ Eye colour palette ♥ Perfectionist finishing powder ♥ Precision eye marker

Cream lip colour nr. 009, peach fuzz har blitt min favoritt blant leppestiftene som finnes. Andre bruker mac, jeg bruker denne.God kveld kjære dere. Jeg hadde utrolig god tid før jeg startet på jobb idag, så jeg tok meg turen innom h&m for å sjekke ut enda mer av den nye collectionen. Har endel fra den nye OG den gamle enda, men siden jeg ikke er så utrolig sminkefreak og flink til å legge på sminke over øynene eller bruke flere lag med foundation, pudder og slikt så tenkte jeg å prøve ut disse skjønnheten. For å slenge meg på. Vanligvis bruker jeg ikke så mye sminke, men er litt greit å ha noe i sminkepungen når man skal pynte seg litt ekstra. Fant noen som passet min hudfarge, som ikke blir altfor mørk og resten av kroppen min likbleik.

Så fant jeg også denne fine sminkepungen på h&m. Ble HELT forelsket i den. Jeg får ikke plass med så veldig mye, men med det jeg bruker hver dag, så fungerer denne fint.

HAR DU PRØVD H&M SINE NYE BEAUTY PRODUKTER?

NYTT I KLESSKAPET

 • 15.10.2015 kl. 19:03

Cubus 199,-Bikbok 299,-Svart V utringet kjole 399,- fra bikbok.

Å freshe opp høstgarderoben er det beste jeg vet. Disse tre favoritter fikk munnen min til å sikle, så jeg måtte bare åpne pengboken, fram med bankortet og slå koden. VIPS så var disse skjønnhetene mine. OG er det noe jeg elsker, så er det comfy strikka jakker og gensere, høyhalsete topper og kjoler i min stil.

HVA SYNES DU OM DISSE TRE FINE? ♥

LEATHER TIGHTS & KNITTED COAT

 • 14.10.2015 kl. 10:14  Skjorte // Lindex Leather Tights & knitted coat  // Bikbok Veske // Ukjent Klokke // Daniel Wellington

GOD MORGEN! Hvordan har dere sovet? Jeg har stått opp tidligere enn vanlig, knipset noen bilder til dere fine, og skal nå lage meg en god frokost og nyte tv-serier. Senere idag blir det å gruble litt på foredraget jeg skal ha imorgen, deretter blir det workworkwork. Håper dere får en strålende dag! Ps, så må jeg faktisk skaffe meg en privat fotograf. For dette med selvutløser og dårlig farge på bildene er virkelig ikke min greie.

MIN FAVORITT: Sheer love, body lotion

 • 13.10.2015 kl. 08:23Er det noe jeg ikke klarer meg uten, så er det body lotion, og har blitt ekstremt forelsket i denne søte, rosa saken. Den heter Sheer Love og som sikkert alle vet så er den fra Victoria's Secret. Den er helt uimotståelig, å kjenne den friske duften av rosa lilje og hvit bomull er så herlig.Den inneholder antioksidant vitamin C og E, nærende aloe, havre og drueekstrakter, og ikke minst gir den en silkeaktig, myk, glatt og hydrert hud. Dette er en av de beste body lotion jeg har prøvd hittil, og anbefaler denne for deg som liker en frisk og god lukt. OG som meg, er avhengig av å klæsje på bodyl. etter nybarberte legger, og nydusjet. Jeg er også helt åpen for nye tips jeg kan prøve ut, for å finne den rette!

HVILKEN BODY LOTION ER DIN FAVORITT? ♥

A SMALL BEAUTY

 • 11.10.2015 kl. 21:33

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

BLACK 'N WHITE SUNDAY

 • 11.10.2015 kl. 12:24

HEI ALLE SAMMEN! Hvordan har dere det? Jeg sovnet som vanlig på sofaen etter en stressende og slitsom dag på jobb. Hadde besøk av ei venninne igår kveld, vi skravlet og spiste god middag, med et glass vin i hånda all night. I det jeg skulle legge meg langflat på sofaen, se litt på tv før jeg skulle innta sengen funket veldig dårlig. Sofaen er min bestevenn når jeg er hjemme alene, og er oppe lenge om natten. Nå skal jeg tapetsere ansiktet før jeg snubler ut døren. Ha en fin søndag dere!


MORNING SATURDAY

 • 10.10.2015 kl. 08:17

Med en kakaokoppen i hånden, comfy sweather godt plassert på kroppen og håret som står til alle kanter etter nattens mareritt. Det er sånn jeg starter denne dagen. Denne fantastiske lørdagen! Har dere sovet godt? Det har i alle fall jeg, bortsett fra nattens drama. Jeg starter heldigvis dagen med veldig god samvittighet. Etter å slite seg ut med all vasking og skrubbing som sto på listen de siste dagene, nyter jeg en god morgen før jeg inntar plassen på jobb. Det å stå opp 06.30 er egentlig ikke min greie, men idag var det faktisk utrolig godt.HVORDAN TILBRINGER DU DIN LØRDAG?

OOTD 091015

 • 09.10.2015 kl. 18:53

   Comfy clothes, warm drinks and pretty colours. Fall is hereDet er ikke noe tvil om at høsten har kommet til trøndelag. Jeg bare elsker fargene og muligheten til å gå i comfy klær og drikke varme drikker på kvelden før man inntar sengen. Nå skal jeg i alle fall krype ned i sofaen med pledd og mine beste og mjuke tøfler, skru på tv'n og bare kose meg. Kjæresten min har reist på hytta, så jeg har hele helgen for meg selv! Er ikke jeg heldig da? Haha, alenetid og date med meg selv er så godt av og til.

ER DET FLERE ENN MEG SOM BARE ELSKER HØSTEN?

NYTT DESIGN

 • 09.10.2015 kl. 15:16

HEI, HALLO!  Nå har jeg endelig brukt litt av tiden min til å redigere og fornye bloggen min et hakk. Føler at jeg allerede har fått tilbake litt av motivasjonen og sitter å presser på med ulike tips jeg kan blogge om. Det tar tid, men jeg er snart på bedringens vei. Her er i alle fall det nye designet. Ble super fornøyd, så nå kan jeg skru på kamera, knipse en hel haug med bilder til dere og slå meg løs. Header og et litt mer spennende innlegg kommer senere.HVA SYNES DERE OM DET NYE DESIGNET?

NEW IN

 • 01.10.2015 kl. 21:50

Fyfader dagene har gått unna. Beklager, men det er så utrolig mye å gjøre både hjem og på jobb så jeg har ikke fått blogget noe, som dere kanskje har merket. Hehe! MEN NÅ, er jeg tilbake for fullt. Før jobb idag tok jeg en liten og stressende shopping runde. Sleit jo med å finne meg noe å ha på meg på lørdagens festligheter. Så jeg sprang som en galing og jeg vil tro at alle på senteret stirret på meg med et djevelblikk. Uansett så håper jeg at jeg har antrekket klart til lørdagen, hvis ikke er det bare å greve seg gjennom skapet for å se om noe spennende dukker opp.. Hva synes dere om mine to favoritter i klesskapet? ♥

 
Kortermet "cardigan" fra H&M. Veldig god å hapå, og utroooolig deilig stoff. Den er hvit, men ser ut som beige. 

 
Langermet skjorte fra Kappahl.

Jeg heter Monia, er nitten år fra trondheim og har i overkant mange meninger om ting. På bloggen finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, og alt annet jeg har lyst å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne!

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no