ÅRETS JULEKONKURRANSE

 • 30.11.2015 kl. 18:55

HEI OG GOD MANDAG! Herlighet, denne dagen her har gått i et og nå har jeg akkurat fått rullet meg sammen i sofaen. Kjenner at det er lenge siden sist jeg har kjøpt inn diverse ting og ikke hatt pappa som sjåfør.

UANSETT - Det er tid for min første konkurranse (jeg er ikke flink til dette) og jeg bestemte meg for varme tøfler og en god ansiktsmaske skulle falle i smak. Selv har jeg disse tøflene og har prøvd ut alle tre ansiktsmaskene, og jeg er veldig fornøyd! Gaven er ingen hemmelighet, og hvem liker ikke å nyte vinteren med gode, mjuke og ikke minst kosete tøfler og en god ansiktsmaske? Hvis du vil være med i min første konkurranse må du gjøre de to enkle trinnene nedenfor. Håper så mange som mulig melder seg på! 

SIMPLE OUTFIT

 • 30.11.2015 kl. 07:01God morgen. Har dere sovet godt? Ååh, etter innlegget igår vil jeg bare si tusen takk for alle som har lest, trykt seg innom og lagt igjen en mening. Betyr veldig mye. Ellers er dette det lille antrekket jeg har valgt ut for dagen. Et helt vanlig antrekk. Idag har jeg andre planer enn å lage middag og sløve foran tvn. Dagen skal inneholde julegavehandel, noen av de i alle fall - og deretter skal jeg se på litt klær. Til meg selv, selvfølgelig. Alle buksene mine er enten hull på knærne, eller i ræva. Veldig heldig. Noen som anbefaler en butikk som har fine bukser? ♥ Ellers ønsker jeg dere en herlig mandag, og håper dere nyter den fullt ut med planene som er planlagt. 

 

FØRSTE ADVENT

 • 29.11.2015 kl. 12:48

// 1Advent

Det er første advent, og en strålende god morgen til alle sammen! Adventslysene mine har dessverre blitt blå av blitsen, men de skal være lilla. Nå har jeg rotet og styret med å få opp julepynten sammen med kjæresten min, og jeg gleder meg til å få opp juletreet nærmere jul!Tiden har gått utrolig fort til nå, og jeg begynner å tenke på hva jeg har gjort det året som har gått. Tiden nærmer seg nytt år, nye muligheter og nye mål å sette seg i. Jeg har noen mål jeg vil dele med dere!

♥ Reise til Berlin, Dubai eller en annen fin storby. Dette skal jeg gjøre sammen med kjæresten min før totusen og seksten er over. Drømmen min er å få besøke Berlin og dubai. Blar gjennom bilder på de fine storbyene, og drømmer meg bort - tenker at jeg er der, og nyter livet.

♥ Bestå fagprøven. Dette er noe jeg gleder meg til å bli ferdig med. Jeg har som sagt vært lærling i to år, og jeg har hatt store muligheter, og en god sjanse til å virkelig bli en selger. Utdannet selger.

♥ Bli flinkere til å blogge. Jeg har vært ganske sløv på hverdagsinnleggene, og tenker at jeg skal begynne å gjøre noe mer på hverdagene enn å bare jobbe. Utfylle de siste timene jeg har istedenfor å ligge nedtrykt i sofaen med kosetøflene og nattbuksen på hver kveld. Kanskje slå til med kino, middag ute, bowling eller noe annet sosialt.

♥ Prioritere sparing. Er det noe jeg rett og slett suger til, så er det å spare. Pengene mine flyver like fort ut som inn, og dette er noe jeg må sette et stopp for. Det å handle en singlett her, mascara der, potetgull og brus hit og dit skal bli slutt på. Jeg har ingen inntekt, og skal derfor klare å sitte igjen med en hvertfall to tusen kroner.

♥ Reise til Mo i Rana. Dette er noe jeg har lyst til å gjøre helt siden jeg møtte den skjønne jenta. Min gode venninne bor der oppe, og jeg har som regel lite mulighet til å treffe henne hver dag som alle andre. Så en helgtur til Mo i Rana passe meg helt utmerket neste år.

HAR DU SATT DEG NOEN MÅL FOR ÅRET 2016?

MY WEEKEND

 • 28.11.2015 kl. 12:04


God morgen! Håper dere har hatt en fin lørdag så langt. Selv har jeg hatt senga som min bestevenn i flere timer. Har ikke orket å stått opp før nå, og er utrolig glad for at jeg har fri. Jeg skal tilbringe dagen min hjemme, kose meg med bloggen og serie - og bare nyte sløvelivet helt ut. Hvem liker vell ikke det? Jeg er en av de som heller velger å ligge hjemme enn å ha spritflaska i hånda å føle på dagen derpå smerten i hodet og kvalme.

Nå er det ikke lenge igjen til nye året kommer, og jeg har sååå store planer for 2016. Et eget innlegg om det kommer senere. OG i helgen er det advent, og det betyr at julepynten skal frem, kubbelysene skal tennes på å peisen skal fyres. En kopp kakao skal også nytes!

HVA ER DINE PLANER I HELGEN?

MIN TID SOM MOBBEOFFER

 • 27.11.2015 kl. 08:45

Dette innlegget er skrevet for noen dager tilbake, grunnen til at jeg publiserer dette er et forsøk på å få slutt på mobbingen, plagsomme idioter som tror at verden blir enklere for dem. Jeg har vondt av å lese dette innlegget, men jeg håper dere forstår. Følelsen av å ha vært et mobbeoffer gjør vondt. At et mennesker, meg eller noen andre som uskyldig skal få så mye skyld og hat for noe jeg ikke har gjort. Det hele begynte i første klasse på barneskolen. Jeg bodde i sverige og hadde gode venner, som var der for meg. Jeg kjente det på meg helt siden første dag at jeg var en brikke. Som kunne flyttes på, og settes på plass. Jeg var sjenert og turte derfor ikke å si noe på det. Jeg lot som at alt var greit. Etter noen år flyttet jeg til norge for et bedre liv, slik at jeg kunne bygge opp selvtilliten min flere hakk høyere - men det hjalp ikke. Jeg mistet vennene jeg hadde og gruet meg til en ny start. Første året på barneskolen her i norge gikk som jeg hadde håpet. Jeg ble kjent med mange og fikk også gode venner her.

Så kom ungdomsskolen. Jeg ble mobbet, plaget og hatet i to år i strekk. Da snakker vi ikke en person, vi snakker mange fra parallellklassen. Jeg var på kanten til å droppe ut av skolen. Vi flyttet litt lengre unna byen og fikk tilbudet om å bytte skole. Jeg takket selvfølgelig nei, fordi jeg ville gå ferdig skolegangen min der jeg startet. Jeg gruet meg dag etter dag til å gå på skolen, stå alene i pausene, sitte alene i kantina å spise mine ekle små brødskiver med ost på. Hvorfor skulle jeg orke å leve slik? Etter alle disse tolv lange år, har jeg følt smerte og hat. Jeg har ikke hatt ordentlig selvtillit på utrolig lenge - og jeg vet heller ikke hvordan det føles. MEN jeg har kommet langt på vei, og jeg er stolt over mine valg jeg har gjort i alle mine år. Selv i det øyeblikket da jeg har angret som mest, har jeg ikke angret på i ettertid.

Hvorfor finnes det så mange plagsomme idioter, som bruker deler av livet sitt til å ødelegge andre? Mine ord har en mening, og tankene mine er umulig å beskrive. Jeg finner ikke en god måte å forklare hvordan livet mitt har vært. Jeg skal ærlig innrømme at jeg har såret de jeg måtte såre, og jeg føler fortsatt smerten. Det var hardt, men de ødela livet mitt en periode, og måtte få smake på sin egen medisin. Alle mobbere får et helvette, selv om de ikke er helt åpen for det. Det eneste jeg angrer meg mest på er hvor mange jeg faktisk har åpnet meg til. Den dag idag har jeg det helt bra, har en fantastisk kjæreste som jeg elsker og to gode venninner jeg er kjempe glad i!

Jeg håper du tok deg tiden til å lese dette, og håper du forstår. Har flere grunner til hvorfor jeg er så imot mobbing, og vil derfor gi dere min mørke side av livet mitt. Jeg vil vise hvem jeg er, hva jeg står for og hva jeg brenner for. OG hvor jeg står den dag idag!

PAKKE I POSTEN

 • 26.11.2015 kl. 21:40

Var vell litt for ivrig med å åpne pakken min jeg fikk i posten idag. Gud som jeg gleder meg til å virkelig bruke denne! På bloggen til mariebekken så vant jeg en jakke fra Follestad for en stund siden, men var ganske sein ute med å ta kontakt. UANSETT, så er jeg utrolig fornøyd med fargen og formen på den. Den er liten i størrelsen, eller så er det bare jeg som har fått litt mer flesk på magen.


Planen var at jeg skulle ha en liten photoshoot ute, men siden det regnet så sparer jeg de stygge uttrykkene mine, og det klissblaute håret. Håper dere har hatt en kjempe fin dag - tross regn, snø eller andre uvær!

HVA SYNES DERE? ♥

OOTD DETAILS 26.11

 • 26.11.2015 kl. 09:02


Høyhalset genser / Bikbok DR denim bukse / Carlings Sko / Falkanger Veske / h&m

GOD MORGEN! Er det noe som irriterer meg mest av alt om morgenen så er det alarmen. Det er snart helg, og jeg gleder meg til å krype ned i sengen og bestille takeaway hver dag - i wish. Neida, jeg skal prøve å finne på noe fornuftig og sosialt, ellers blir planen min serie og seng. Satt sammen noen bilder av dagens antrekk. Daniel Wellington klokken er fra gullsmeden, og er helt klart min favoritt. HVA SYNES DERE OM DETALJENE? ♥ Idag skal jeg også hente en pakke i posten! Gleder meg til å vise dere. Håper dere får en knall fin torsdag, og en god start på helgen!

OVER KNEE BOOTS

 • 25.11.2015 kl. 10:39


Bilder lånt fra google

Det er ingen tvil om at jeg elsker å snoke rundt på nettet - Finne nye stiler, lese om antrekk. Satt å bladde gjennom ulike nettsteder, og fant disse fine. Har hørt veldig mye snakk om det, bilder som har blitt delt på diverse blogger. OG jeg elsker over knee boots. De er jo så fine, ikke sant? Så mitt største ønske er disse, og for å være mer presis så ønsker jeg meg de nederst til venstre eller øverst til venstre.

FANT DU DIN FAVORITT? ♥

24.11

 • 24.11.2015 kl. 11:36


Godmorgen! Har dere hatt en bra start på dagen? Det har jeg, hihi! Sov ganske lenge imorrest, noe som var utrolig godt. OG laget meg en kopp kakao, før jeg skal begynne å ordne meg. Er ikke lenge til jeg skal prøve å finne fram til bussholdeplassen gjennom all snøen, og der skal jeg tilbringe resten av dagen min. Til tross for min skrivesperre imorrest, blir det bare et kort innlegg.

Har dere forresten noen ønsker til blogginnlegg? SKRIK UT, et forslag eller to fra hver og en setter jeg utrolig stor pris på ♥ Håper dere får en strålende tirsdag!

NEW NAILS - NUDE PINK

 • 23.11.2015 kl. 21:49

Jeg går altlid etter fransk manikyr, men denne gangen bestemte jeg meg for en helt annen type. Tidligere har jegt hatt gele negler, men de holder ikke lenge og er mye mykere enn akryl. Mine negler er akryl og resultatet ble overraskende bra. Jeg er kjempe fornøyd og vil si tusen takk til "negler av Eva". En fantastisk god jobb på under to timer. Hun fortjener virkelig skryt! Hun holder til her i trondheim, og du kan finne henne på facebook. Er det noe jeg gjør hele tiden så er det å få de til å se ordentlig ut og ikke ha en hel haug med rester igjen på neglene fordi orken tar slutt. Neglene mine er så tynne og blir fort ødelagt, så derfor er dette den beste løsningen for meg - i tillegg er det så mye finere med akryl, enn stygge, ødelagte og brekte negler.

HVA SYNES DERE? ♥

BLOGGTIPS #1

 • 23.11.2015 kl. 07:40

HEI SWEETIES! Siden dagen idag kommer til å bli brukt til jobb og cirka to timer hos ei dame som skal legge akrylnegler på meg - kommer jeg ikke til å ha så mye tid til å blogge. Derfor lagde jeg dette fine innlegget til dere lesere, hvis noen har bruk for seks ulike bloggtips. Håper dere får en kjempe fin mandag!

BRUK TID PÅ DESIGN: Hvem liker ikke et fint og ryddig design? Lesere liker å klikke seg inn på din blogg for å få et godt førsteinntrykk og dermed øke muligheten for å bli værende på din blogg. Et design skal passe til det du skriver om, det skal være en slags beskrivelse for hvordan bloggen din er ut i fra helheten. Noen er enkle å lese, andre ikke. Tidligere har jeg ikke hatt header, siden jeg syntes det ble altfor mye. MEN jeg har sett nå at det er mye finere med et bilde på toppen - om det er av deg selv, eller noe du brenner for spiller ingen rolle.


(Tre tidligere design og et nåværende. Øverst til høyre: et gratisdesign. Nederst til høyre: RRW design. Øverst til venstre: Gratisdesign. Nederst til venstre: Nåværende fra kvdesign.)

TENK SOM EN LESER: Hvordan ville du som leser ha lest et innlegg? Dette er en god måte for deg å få formulert teksten din på, slik at andre forstår hvilke interesser du har og vil dele. Selv tenker jeg på hvordan dere som leser bloggen min vil ha et innlegg, samtidlig tenker jeg på hvordan jeg ville hatt et innlegg, en tekst som skal fortelle hva jeg gjør, hva som interesserer meg, hvordan jeg er.

IKKE VÆR SJENERT: Bloggatmosfæren er et samfunn hvor du ikke bør være redd for å stikke deg fram, på en positiv måte. Ikke vær redd for å stille spørsmål, delta i diskusjoner eller komme med høflige forespørsler. Sitter du rolig og venter på at noen skal finne bloggen din, kan du like så godt vente forgjeves. Bli en aktiv blogger, kommenter andre sine blogger og del dine meninger med samfunnet, med bloggere og blogglesere.

BLOGG OM NOE DU ER INTERESSERT I: Kunne du tenke deg å dele flere hundre innlegg uten å bry deg om hva det er du skriver om? Neppe. Nytt innhold er en viktig suksessfaktor og svært mye enklere og mer motiverende å skrive om noe du liker. Noen bloggtips er å skrive om hobbyer, interiør, meninger - eller andre ting du brenner for. Del det du føler, tenker og hva som enn presser på.

LES OG KOMMENTER: Noe jeg leser hver dag, og som garantert aldri kommer til å ta slutt er folk som reklamerer for sin egen blogg i kommentarfeltet. Som for eksempel hvis de har konkurranser på bloggen sin, eller en spørsmålsrunde. Hvis du ønsker flere lesere på bloggen din bør du helst unngå å reklamere for din blogg. Skriv en hyggelig kommentar, svar på direkte spørsmål eller ut i fra hva innlegget sier. DA er sjansen mye større for at både jeg og andre vil stikke innom å lese.

BILDER OG RETTSKRIVING: Dette er et viktig punkt for alle som vil ha gode innlegg med bilder som har kvalitet. Ingen liker en blogg med uklare bilder og en hel haug med skrivefeil. Et mini tips til deg som nettopp har skrevet et innlegg, les over flere ganger - eventuellt les det høyt og se om ordene passer. Bruk litt ekstra tid på å få en ordentlig tekst, enn en ikke ordentlig. Den mest brukte skrivefeilen er og/å, og det/den. I alle fall til meg, for jeg kan ikke forskjellen enda. Men jeg prøver, og det synes jeg du også burde gjøre!

♥♥♥♥♥♥♥♥

IN MY MAKEUP BAG

 • 22.11.2015 kl. 17:33

I flere år har jeg brukt samme sminkerutine, samme produkter for ulike anledninger. Jeg tester ut nye produkter en sjelden gang men ender alltid opp til de gamle rutinene. Det er fordi jeg liker det best sånn, og jeg kan heller utsette eksperimentene til fest. Siste innlegget jeg hadde om de nye sminkeproduktene har jeg nå fått prøvd ut, eller noe av det. OG jeg er super fornøyd. Forskjellen mellom de gamle og de nye produktene er at de nye sitter mye bedre og holder hele dagen, og dette er perfekt for noen som sliter med å finne den perfekte sminken. Etter min mening.CONCEALER & FOUNDATION: Hvorfor ikke slå til med Max factor sine to skjønnheter? Jeg tenkte jeg skulle prøve noe nytt, og ble helt forelsket i disse to. Foundationen holder utrolig lenge, og gir en kjempe fin farge, mens concealeren fra h&m leger alle mørke områder, og er med tre forskjellige farge til enhver hudfarge. 

PUDDER & BRONZER: Dersom du ønsker en litt mer farge, er en god bronzer å foretrekke. Denne tilføyer huden akkurat det lille ekstra den trenger. Det pudderet jeg bruker er anonymt - veldig likt min hudfarge, og denne er veldig bra. Jeg bruker denne for å få et mer normalt ansikt, ikke for mye sminke. Så denne er midt i blinken for meg. Disse to er fra h&m sin nye kolleksjon og jeg kan si meg veldig fornøyd med de nye produktene. 

ØYENSKYGGEN
har ni ulike fargekombinasjoner for å piffe opp partylooken noen hakk. Selv har jeg ikke lært meg å legge øyenskygge (kleint) men skal få prøve meg litt framover. Dette er fargene jeg ble helt forelsket i når jeg sto i butikken, og jeg nølte ikke med å dra kortet. 

MASCARA fra makeup mekka gir lange og fyldige vipper. 5XL volume. Denne fikk jeg i et blad og er veldig fornøyd med den. Jeg bruker sjeldent mascara, men av og til er det godt å hive på seg litt for å gi øynene en liten stråling.

EYELINER & ØYENBRYNSPENN er kjøpt på h&m og er med meg overalt. Eyelineren har jeg letet lenge etter, enkel å bruke og mye enklere å lage en fin linje. Øyenbrynspennen er sjeldent i bruk, men god børste, skarp og fin farge og er også like enkel å bruke.LEPPESTIFT & NATURAL LIP PERFECTOR to favoritter jeg ikke klarer meg uten. Leppestiften er kjøpt på h&m og har en utrolig farge, og en lang varighet. OG clearins søteste og som har vært min favoritt en veldig god stund er denne. Lukter godt, gir en fin glans og er perfekt for en vanlig hverdag eller en kveld på fest.


Ja, jeg har endel produkter i sminkepungen min, det meste er fra h&m sin nye kolleksjon. Jeg gleder meg til å ta i bruk sminken som ligger å støver ned, jeg gleder meg til litt ekstra tapet på julaften, pynte meg med en fin julekjole.

HVA HAR DU I DIN SMINKEPUNG?

BLOG DESIGN - SATISFIED

 • 22.11.2015 kl. 11:33

God morgen! Håper alle har sovet kjempe godt, for det har jeg... i alle fall de få timene. Klokken ble altfor seint igår kveld, ettersom jeg tenkte meg om flere ganger før jeg bestemte meg for å endre blogg designet mitt. Det er noe med meg å være produktiv om natten. Fikk også til å ordne en header med outfit og details fra ulike blogginnlegg. OG jeg er super fornøyd! Er ikke så veldig flink med html- og css koder, så jeg fant et på kvdesign. Dette designet fikk jeg ikke blikket av, selv om jeg bladde gjennom de fleste som er på siden. Er det noen av dere som leter etter design, så anbefaler jeg kvdesign. De har veldig fine og enkle design, og litt mer enn bare det som var et standard design.

Uansett, mine store planer for dagen er å lage et litt mer spennende innlegg til dere. Vi får se hva som popper ut av hodet mitt. Ellers tenkte jeg å begynne å vaske rundt, lage en god middag og nyte resten av søndagen før en ny uke kommer med julehandel og hektiske dager. Håper dere får en kjempe fin søndag!

HVA SYNES DERE? ♥

CHRISTMAS PURCHASES

 • 21.11.2015 kl. 19:46

God kveld fininger! I skrivende stund løper mine to små bein rundt i leiligheten for å bli ferdig med noen av julegavene som er kjøpt. Dagen idag har vært svært hektisk og ikke så mye annet enn jobb har stått på planen til dette tidspunktet.
Et av punktene mine i bucketlisten min for desember er snart ferdig. Rart å tenke på at julegavene er i første prioritet dette året, haha! Ellers har jeg hengt etter og kommet med julegave etter julaften. I år skal jeg være litt mer kreativ, og mer effektiv med å få ut gavene og ikke minst bli helt ferdig med julehandelen før lille julaften.


Jeg skal tilbringe kvelden min i kosebuksa, mjuke og gode tøfler, og en herlig middag med vin for meg selv. For en følelse å være hjemme alene en lørdagskveld med vinflaska vedsiden av seg. Håper alle dere nyter en herlig lørdag om det så er med spritflasken i hånda, eller planene om å gjøre akkurat det samme som meg!

FLERE SOM HAR BEGYNT MED JULEGAVER OG INNPAKNING?

DECEMBER BUCKETLIST

 • 21.11.2015 kl. 08:40

Desember Nærmer seg med stormskritt og jeg sitter her med et fullstendig stappet hodet med tanker og spørsmål om hva jeg skal gjøre i den kommende måneden. Jeg har så mye jeg vil få gjort, men kreativiteten min er ikke på topp og her i leiligheten har jeg ingenting ved navnet hobby. MEN jeg skal prøve å gjøre desember til den beste måneden i år.

PLANS FOR DECEMBER
Sette meg ned å planlegge innkjøpene mine for måneden. Som jeg sa i forrige innlegg har jeg planer om å handle inn notatbøker, blyanter, diverse interiør. Interiøret får vente, for er det noe jeg trenger mer enn interiør i dette øyeblikket så er det noe å notere i. Fant verdens fineste notatbok på 160 sider hos funliving.no, som jeg også la ut i forrige innlegg.

MAKE EXCITING BLOGPOSTS
Mine kommende blogg innlegg i desember skal inneholde outfit details, konkurranse litt før jul, en oppskrift på min favoritt julebakst, noen få hverdagsinnlegg om min fantastiske seriemaraton, nyttårsforsetter.


MAKE CHRISTMAS GIFTS
Det viktigste av alt er julegaver. Prioriterer jeg ikke pengene mine på det i begynnelsen av måneden, kommer jeg neppe til å ha igjen en eneste krone til julaften kommer. Dette kommer jeg ikke til å skuffe mine nære og kjære med.

HOT CHOCOLATENIGHTS
Yees, homemade kakao med krem. Virkelig et must en herlig dag i desember.

MAKE LANTERN OF SNOWBALLS
Dette har jeg gjort hvert år, med noen unntak fra i fjor og året før der, men ellers har det vært noe jeg alltid gjør. Det er så utrolig fint å gjøre noe ut av snøen. Snøen ligger jo bare der, så hvorfor ikke lage noe fint, og finne fram kreativiteten?
SPEND TIME WITH MY FAMILY
Jeg elsker å tilbringe tid med familien min,men i desember er det ekstra koselig. Advent nærmer seg, og dekorasjonene skal settes opp. Vi bruker å ha kvelder der vi setter oss ned med julemusikk og kun småsnakke. Gleder meg til julaften med familiespill, en god middag, åpne pakker og bare kose oss masse med hva det enn skal være.

MAKE CHRISTMAS CARDS
I år tenkte jeg å gjøre noe som ikke helt har vært min greie, det å lage julekort selv. Bruker som regel ikke å sende med noe kort, men klistre på en råfin til- og fra lappe. I år skal pakkene mine være litt ekstra fine, og forhåpentligvis spre litt ekstra glede og få fram et smil.

 

SO IN LOVE: FUNLIVING.NO

 • 20.11.2015 kl. 15:51
1. La bruket- duftlys 2. Notebook- black crack 3. Miss Poppy-Necessities pencils 4. Nicolas Vahe- drikkedunk 5. La bruket- Saltbad 6.
House doctor - lys 7. Vase, sailor stripes 8. Gift tags 9. Lysestake - Bright antik sort

Hvem er vell ikke mer shoppaholiker enn det jeg er? Seriøst, netthandel er for farlig for en som er så forelsket i interiør, mote og andre diverse småting. Kom over funliving.no mens jeg satt å leste noen blogger. Helt utrolig hvor fine produkter denne siden har. Anbefales å ta turen innom for de som ikke allerede har vært der, og det finnes så mange fine gavetips til henne. Selv skal jeg bestille disse når pengene ruller inn på kontoen, og da er det bare å trykke koden og betal.

OG siden jeg elsker å dele mine favoritter med dere, tenkte jeg å kjøre i gang en konkurranse litt nærmere jul. Hva sier dere? Høres det bra ut? Håper dere får en strålende fredag. Klem!

ANBEFALING: FEELOSOPHY

 • 19.11.2015 kl. 19:21

Kvelden min skal gå til å nyte en god egenpleie. Disse er en washoff fra feelosophy, og er helt fantastisk å bruke. Bruker du de jevnlig får du en fin og glatt hud, i tillegg til at kvisene minsker. I alle fall til meg. Jeg er utrolig dårlig til å ta vare på huden min, og i perioder med mye stress og lite søvn dukker det opp små, røde prikker og urenheter. Så hvorfor ikke kose seg, nyte en god kveld med kun en eneste tanke?


Fruity citrus. En frisk blanding av lime, appelsin og eple gjør denne leiremasken ekstra oppkvikkende. Masken rensen huden din ved å trekke ut urenheter og gir en forfriskende følelse og behagelig og mjuk hud. Sweet cherry. Frisk og forførende med kirsebær og nærende mandelolje virker pleiende og beskytter huden din fra urenheter. Pulver fra valnøttskall skrubber huden varsomt og etterlater den myke og smidige huden din. Soft peach. Saftig fersken gjør peel-off masken til en velduftende og sanselig behandling som forsiktig fjerne døde hudceller og etterlater huden renset og klar.


Tre-i-en pakke kun 49,- fra apoteket.

BEST EFFEKT:
♥ Rens huden på vanlig måte. Dette er jeg aldri flink til, og urenhetene er ofte framme i midtpunktet. Jeg sliter som regel aldri med store markeringer i ansiktet fra urenhetene, men har blitt ganske flink nå i det siste på dette. Framgang!
♥ Påfør masken i et tynt og jevnt lag på ansiktet og halsen. Unngå områder rundt øynene, hårfestet og rundt munnen. Er det noe jeg hater så er det å få deler av masken på munnen eller øyenvippene. Sykt irriterende, og vanskelig å få bort hvis man treffer riktig.
♥Soft peach sin virkning er 15-20 minutter, mens sweet cherry og fruity citrus virkning er 10-15 minutter.
♥ Masken må være helt tørr før du vasker forsiktig av med lunkent vann og til slutt - klapp huden tørr. Selv holder jeg meg til peel-off masks, men disse var helt fantastisk!

HAR DU PRØVD FEELOSOPHY FACEMASKS?

MIN BLOGGHISTORIE

 • 18.11.2015 kl. 21:50

Hva er en blogg uten selvsikkerhet og humor? Jeg har hatt blogg siden jeg var tretten år gammel, og det er stor forskjell fra nå og da. Laget meg flere blogger fordi navnet, innleggene, bildene og teksten ikke var bra nok, ikke engang overskriftene ga noen mening. Jeg hadde en grunn da jeg begynte som blogger. Jeg ville kalle meg selv blogger med stolthet og vise fram til norge hvem jeg var/er - men jeg feiget ut. Jeg tålte ikke kritikk, negative kommentarer og mobbing på nett. Jeg trodde at jeg aldri skulle begynne å blogge igjen. Savnet var stort, og det tok flere år før jeg bestemte meg for å begynne som blogger igjen.Nå sitter jeg her som nitten år, lærling og snart utdannet selger. Nå sitter jeg her som blogger. Deler min uinteressante hverdag, antrekk jeg elsker å gå med, og interessen jeg brenner for. For hvem vil vell ikke dele sin historie med norge? norges bloggere? Drit i negative kommentarer, drit i bloggere som kritiserer deg. Det er slik jeg har kommet meg hit jeg er nå. En blogg fortjener all jobb den kan få. Bloggen er hverdagen min, hobbyen min og min private. Min hverdag som inneholder seriemaraton, "fotoshoot" med kakaokoppen i hånda, eller hvordan jeg overlever dagene med zombieface. Det er dette jeg vil gjøre, og det er det jeg brenner for.

Grunnen til at jeg ville dele dette er fordi jeg er så sinnsykt lei av folk som aldri klarer å holde kjeft. Holde de stygge og meningsløse ordene for seg selv. En hver blogger er tøff nok til å publisere innlegg dag etter dag, og ha dette som en hobby vedsiden av eventuell skole eller jobb. OG til alle mine fantastiske lesere, dere fortjener det alle bloggere fortjener. Alle har sin egen grunn til hvorfor de begynte å blogge - enten de ville satse på penger og sponsorer eller kun dele sin hverdag! 

HVA SYNES DU OM MIN BLOGGHISTORIE? 

DEAR WHITE WINTER

 • 18.11.2015 kl. 18:48

God kveld fine! Onsdagskveld og snart halvveis inn i uken. Dagens to do liste er allerede lagt, og den inneholder sofakos og seriemaraton. Tidligere denne uken begynte jeg å se en serie ved navnet "misfits". Fantastisk artig og humoristisk serie. Klarer ikke å slutte å se på den, og har brukt flere timer på kveldene til å se, og dette gjør søvnen min ganske dårlig. Mine planer for vinteren er også ganske enkle. Siden jeg jobber så mye, så er det godt å komme hjem til en god middag og seriemaraton hver kveld. Jeg er vell ikke den eneste som er en lat sofagris? Håper dere får en superfin onsdagskveld! ♥♥♥

Har også ordnet meg en facebook side der dere enklere kan følge med på nyheter og linker. TRYKK HER for å komme direkte på siden.

JULEGAVETIPS TIL HAN&HENNE

 • 17.11.2015 kl. 22:40

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER


1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

Nå er det ikke lenge igjen til jul, og det er sikkert flere enn meg som har startet julegavehandelen. Selvsagt er det ikke alltid lett å finne en gave til mor, far, bror eller søster. OG med det vil jeg dele noen av mine fine tips til dere. Produktene er funnet på ulike nettsteder, men de har et utrolig utvalg av freshe og moterike produkter. Sliter du med å finne riktige julegaver til dine kjære? Håper mine tips fallt deg i smak ♥ Disse åtte produktene til både han og henne er noe vedkommende trenger, uten tvil så hvorfor ikke slenge i litt ekstra penger på en gave de trenger. Det beste jeg vet er å gjøre de jeg er glad i GLAD. Klem!

HEALTHY DEAL

 • 17.11.2015 kl. 18:52
GOD KVELD! Et tirsdagsglis er på plass, og kveldens sunne deal tar plass nummer to.
Det er så godt å komme hjem, sparke av seg skoene og lage seg en god middag og deretter krype ned i sofaen med kosetøfler og kosedressen. Akkurat idag er en dag der mat frister mer en sommerkroppen jeg aldri kommer til å få og der senga frister mer enn å løpe rundt som en idiot - jeg, mitt litt ekstra og kjæresten min skal kun nyte kvelden med god samvittighet.

HVORDAN HAR DAGEN DERES VÆRT?

OOTD DETAILS

 • 16.11.2015 kl. 09:53

HEYY og god morgen fininger. Håper alle har hatt en strålende helg, og en god start på den nye uken. I skrivende stund har jeg satt meg til rette i sofaen med en god frokost, og skal nyte den siste timen før jeg skal snuble videre til jobb. Planene mine for dagen idag er å lage en god middag, og deretter krype ned i sofaen å se serie. Min skjønne plass i hverdagen! NYT denne herlige blåmandag.

OG for å påpeke de fine og rene skoene mine. Er det noe jeg hater så er det hvite sko, selv om jeg elsker å gå med de. De blir så fort møkkete, og derfor blir det lite skobilder på bloggen min, men idag tok jeg en liten sjanse. hehe, enjoy

HVA SYNES DU OM ANTREKKET? ♥

A SMILE

 • 15.11.2015 kl. 13:45

Søndagen starter med et smil. Et stort smil.

Idag sov jeg lengre enn jeg trodde jeg skulle, og det var såå godt. Frokosten ble ikke servert, selv om kjæresten min var våken tidligere enn meg. Dagens planer inneholder ikke stort, skal rulle meg sammen i sofaen å se en ny serie jeg begynte på igår. Misfits. HELT sykt bra serie! Anbefales til de som elskeeer komedie.


HVA ER DINE PLANER FOR DAGEN? ♥

#PRAYFORPARIS

 • 15.11.2015 kl. 00:09

I SEE HUMANS, BUT NO HUMANITY

Jeg kan ikke tenke meg hvordan det er der nede akkurat nå. Mine ord er helt tomme. Vår verden er et mareritt, og at enkelte mennesker har så store hjerter til å gjøre noe så vondt, og sårende er helt ubeskrivelig. Hva tenker de med? Hvorfor drepe noen? Hvorfor ta noen til gisler? Jeg har så mange spørsmål som er ubesvart, og som jeg aldri noensinne kommer til å få svar på. Jeg hadde håpet at dette kun var en drøm da jeg våknet i dag. Dessverre var det realiteten. Mine tanker og bønner går til de franske folk og Beirut som er rammet av denne hjerteskjærende tragedien.

Med all min respekt ber jeg for en verden hvor mennesker kan leve i fred, uavhengig hvilken kultur og religion vi har. #prayforparis

NLYTREND

 • 14.11.2015 kl. 15:08                             1. Off duty 2. Watch out 3. CowlNeck 3/4 sleeve 4. TurtleNeck Shift

                                  1. Cowl Nk 2. Inbetween 3. Strap Back 4. Lost In Your Eyes

Åtte kjoler. Åtte favoritter. Hvem liker vell ikke å gå gjennom nelly.com flere millioner ganger? Hva er vell ikke bedre enn å pynte seg litt ekstra for en kveld på byen, et arrangement eller konsert å dra på? Jeg er en sånn person. Jeg elsker å pynte meg litt ekstra, vise fram de fine kjolene jeg har og ikke minst skryte litt. Disse har havnet på min ønskeliste, og jeg gleder meg til noen av de havner i min garderobe.

NOE SOM FALLT DEG I SMAK? ♥

LEATHER PURSE

 • 13.11.2015 kl. 20:52
For en liten stund siden fikk jeg denne søtnosen i posten. Ååh som jeg elsker den. Den var litt liten i forhold til det jeg hadde sett for meg, men passer perfekt til arrangement, fester eller bare en liten tur ut. OG er det noe jeg IKKE klarer meg uten, så er det vesker! Jeg har alltid hatt et lite ebaycrush og bestiller haugevis med varer derifra. Noen er helt som forventet, andre ikke!

ER DET FLERE ENN BARE MEG SOM ER HELT FORELSKET I VESKER? ♥

Jeg heter Monia, er nitten år fra trondheim og har i overkant mange meninger om ting. På bloggen finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, og alt annet jeg har lyst å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne!

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no