A LOT OF GLITTER

 • 28.12.2015 kl. 22:41


En fantastisk ombre laget av Negler av Eva. Blanding av glitter og hvit slår ikke feil når nyttårsaften står for tur. Jeg er veeeeldig fornøyd. Neglene er mine egne for dere som lurer. hihi! 

Nå har det vært en stund siden jeg har blogget. Mye har foregått og jeg har rett og slett ikke hatt tid til noe annet. Jeg har blant annet vært hos svigermor hele helgen, i tillegg til julemiddag til besteforeldrene mine, og fikset neglene mine. Har også slappet av en hel del, sovet flere timer ekstra og virkelig dratt dagene helt ut. Nå er det lenge til jeg får fri igjen - og jeg planlegger selvfølgelig sydentur med K. Noen av planene er rettet til Tyrkia, andre er mer mot Kreta - Hellas områdene. Gleder meg til en mer avslappende uke, med herlige opplevelser.

HVORDAN GÅR DET MED DERE? ♥

📱Følg meg på Instagram: moniabjrneraasblogg   👻 Snapchat: moniabj

MERRY CHRISTMAS

 • 24.12.2015 kl. 23:21

Hei og god jul! Jeg må helt ærlig innrømme at det var ganske greit å jobbe på julaften, og angret ikke for at jeg meldte meg frivillig. Fikk uansett nyte en herlig dag med en fantastisk familie med brettspill, film, god latter og ikke minst åpne pakker og god julemat.

Mye av det jeg fikk var diverse jeg trengte innen skjønnhet og velvære. Fikk også en fantastisk fin veske, mykt pledd og et fantastisk fint sett med diamanter og sjokolade av K. Nå skal jeg kun slappe av og nyte fridagene mine framover - jeg ønsker dere også en riktig god jul, ta godt vare på nære og kjære ♥


💕 Kan ikke si noe annet enn at jeg er så lykkelig.

📱Følg meg på Instagram: moniabjrneraasblogg   👻 Snapchat: moniabj

PAKKE I POSTEN

 • 24.12.2015 kl. 00:22

// Informasjon fra blivakker
Smilelab teeth whitening - Eos hand and body lotion - Nordic Treat Hydro Gel Patch behandling - Frutto Natural hand wash - Pukka Castor OilPukka - Castor Oil
er laget fra hjulfrø og er rik på fettsyrer og antioksidanter. Den er av høy kvalitet og kaldpresset. Hvorfor? Den er fantastisk for å nære tørr hud og fjerne stagneringer i kroppen. Denne brukes blandt annet til å øke veksten av øyebryn og øyevipper, noe som jeg har vanskeligheter med. Mine vokser aldri, og vil absolutt ikke den veien jeg vil. Unngå imidlertid å få oljen inni øynene. 

Ulike bruksområder:
♥ Plasser over leveren, på høyre side av magen for å fremme lymfe og blodsirkulasjon i dette området.
♥ Plasser over magen for kolikk eller forstoppelse. Også over betente og hovne ledd og muskelbelastninger.
♥ Påfør oljen på brystet og masser med sirkulasjon. En hånd over og en under. Bruk bevegelser fra basen og mot brystvorten.
♥ For å lindre migrene kan du påføre denne i tinningene.

Oljen øker blodtilførselen til områdene den blir påført. Fungerer å påføre oljen på ren hud, på kvelden for å gi fukt og næring til huden og redusere fine linjer. OBS. Skal ikke brukes for deg som er gravid eller ammer.Er det noe jeg alltid har hatt lyst til å prøve, så er det tannbleking. Har hørt mye godt om denne, og mye negativt. Samtidig så finner jeg jo ikke ut svaret før jeg prøver selv. Så denne falt meg i smak med en gang. Det er mulig at jeg noen ganger kan ta feil, men i følge instruksjonene jeg fikk med står det at denne gir et nytt og hvitt smil.

Denne boksen inneholder 14 dobbeltpakker - varigheten er 30 min. To behandlinger per dag, eller du kan spare strips til senere anledning. Den er profesjonelt utviklet av tannleger og tilpasset hjemmebruk. 

Eos hand&body lotion lar huden din føles myk, med denne naturlige og raskt absorberende hånd og body lotion. Den inneholder fuktighetsgivende Shea smør og havbre ekstrakt, samt en generøs porsjon naturlige antioksidanter, essensielle næringsstoffer og vitaminer C og E. Denne passer best for dem med tørr og ekstra tørr hud. 

Frutto Natural Hand Wash Moisturizing Papaya er en mykgjørende og fuktighetsgievende håndsåpe som etterlater hendene myke, glatte og deilig duftende. Denne er en parabenfri serie med fruktekstrakter. 

Er det noe jeg elsker så er det å få melding om at en pakke ligger og venter på meg. Det er mye jeg har lyst på, men ikke har muligheten til å få, og disse produktene er noe jeg har ventet lenge på. HAR DU PRØVD NOEN AV DISSE? ♥

📱Følg meg på Instagram: moniabjrneraasblogg   👻 Snapchat: moniabj

LETS TALK ABOUT CHRISTMAS

 • 22.12.2015 kl. 21:02

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DET ER TO DAGER IGJEN. To dager til dagen alle barn har ventet på... inkludert meg. Jeg elsker julaften. Det å være sosial med hele familien, nyte en god julemiddag og nyte noen timer med donald duck og andre tradisjonelle sendinger. Glede seg til gaveåpning sent på kvelden med et glass vin.. eller flere glass vin. 

Ellers har jeg kun rullet rundt i sofaen, sett på julekalender, ordnet ferdig julegavene, kjøpt inn litt antrekk til julaften og nyttårsaften. OG et lite antrekk ved siden av, just in case jeg ombestemmer meg for kjole. Julevasken har også blitt gjort, juletreet er oppe, og maten blir servert på bordet de neste dagene. Imorgen skal jeg på jobb, og deretter på julegrøt til svigermor med familie. OG på torsdag blir det jobb før jeg skal nyte julen og fridagene mine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Forresten, se den fine julestjernen jeg kjøpte for noen dager siden. Den holder på å dør allerede. Den mangler alle blader.Shame on me.

HAR DU OPPNÅDD MÅLENE DINE FOR JULEN? ♥

📱Følg meg på Instagram: moniabjrneraasblogg   👻 Snapchat: moniabj

FASHIONABLE

 • 21.12.2015 kl. 21:17

// Bilder tatt tidligere

Det er tre dager igjen til julaften, jeg er fullbooket hele uken og har veeeeldig dårlig tid. Lite fotogen, lite energi - har kun vært i kosebuksa. Prøvde å knipse noen selfies av meg selv for litt siden, endte opp med dette. Hehe, jaja. Det er jul en gang i året, let me be lazy.Har også fått pakkene jeg har bestilt fra blivakker. Planlegger noe lite til dere som leser bloggen min, og de som kun er innom en gang da og da. Jeg viste ikke at det var så dyrt å sende pakker, så det blir ikke ofte jeg har slike små giveaways. Koster litt å dele produkter med dere, og deretter sende de. Jeg har ingen plan om når jeg skal publisere innlegget, men det kommer denne uken. 

Nå sitter jeg og nyter en god ansiktsmaske etter en god stund med dekorasjoner og julepynt her hjemme. Pyntet nemlig ferdig juletreet jeg begynte på igår. Formen var ikke helt på topp, så utsatt det hele til idag. OG nå er leiligheten ren og fin. Elsker å gå hjemme, i koseklær og kjenne følelsen av en nyvasket leilighet.

HVA HAR DU GJORT IDAG?

MY EBAY EXCPERIENCE

 • 21.12.2015 kl. 07:34

Jeg er en person som elsker å bestille produkter fra nettet. Spesielt ebay, som var min favoritt nettside tidligere. Jeg er veldig skuffet over selgerne som legger ut sine produkter der, og overbeviser oss med perfekte bilder, en god beskrivelse og et helt klart perfekt beløp. Det har vært mye opp og ned med bestillingene mine der ifra. Noen ganger må jeg bestille et produkt for seg, og resten etterpå. Det er jo... feil? Skal jeg være helt ærlig, så er det veldig dårlig. Greit nok at de som får varene sine er fornøyde, og får produkter som holder og tåler litt. 

Jeg fikk inspirasjon av Lill Falch til å skrive om dette. Har lagt med en direkte link til innlegget hennes. Der finner du en god sammenligning av produkter fra ebay, og hvordan de er i virkeligheten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Veske fra ebay.

1. Jeg har blitt svindlet to ganger. Første gangen ble annonsen fjernet rett etter at jeg hadde bestilt produktet, og fikk en melding om at bestillingen ikke kunne gjennomføres. Jeg hadde betalt, og ventet i to uker før jeg sendte en mail til paypal og ebay. Andre gangen fikk jeg beskjed om at leveringstiden var ca en måned. Jeg ventet i nesten en og en halv måned før jeg måtte sende enda en mail for å oppklare saken og kreve pengene mine tilbake. Det fikk jeg. 

2. Produktene er ikke de som vises på bilde. Enten så er glidelåsen byttet ut med knapper, eller omvendt. Hvorfor? Fordi de som selger varen prøver å tjene penger. Rett og slett lurer kunder til å kjøpe et produkt som ikke stemmer med det bildet viser. En kjole jeg kjøpte for et par måneder siden, manglet en knapp. Det merket jeg ikke før jeg hadde brukt den for første gang, kastet kvitteringen og la kjolen til side. I tillegg var den rimelig kort - den kunne ha vært en genser. Kjøpte også en veske. Glidelåsen kunne man ikke røre på, og vesken var nesten under armen når jeg skulle ha den over skulderen. 

3. Produkter som er svinn. Det er et hull i en genser. Manglende knapp på en kjole. Glidelåsen fungerer ikke. Hvordan kan noen selge slikt? Hvorfor sender man et produkt som er ødelagt eller mangler deler? Produkter skal fungere, de skal være hel og brukelig. 

HAR DU NOEN OPPLEVELSER MED EBAY, ELLER ANDRE NETTSTEDER? 

MY DREAMLIST

 • 19.12.2015 kl. 12:29

// Klikk på et av bildene for å komme direkte til rabble.no1. her 2. her 3. her 4. her1. her 2. her 3. her 4. her / Rabattkoder hos nelly - klikk her

Nelly har et godt utvalg kjoler som glitrer, som er en fantastisk mulighet til å pynte seg opp litt ekstra. Snart er det jul og nyttår, så hvorfor ikke slå til med en av disse fine kjolene? Jeg elsker kjoler, men bruker de sjeldent. Det er fordi jeg har en mulighet til å bruke de en sjelden gang, føle meg pyntet. 


1. her 2. her 3. her 4. her / Rabattkoder hos miinto - klikk her

Minto leverer et perfekt utvalg av jakker og kåper til hver og en. I hver sin smak. Enten det er hverdagslig jakke eller en jakke til å fikse på antrekket. Her valgte jeg ut noen jeg likte aller best, og som fort kom på min ønskeliste.


1. her 2. her 3. her 4. her / Rabattkoder hos bikbok - klikk her

Bikbok har vært min favoritt butikk i lang tid, og jeg kommer ikke til å slutte å være kunde der. Jeg er super fornøyd med utvalget de har, og om jeg var millionær så skulle jeg ha kjøpt alt. De selger alt fra kosete antrekk, nattøy og kjoler som skinner. Disse fire falt meg i smak, og er definitivt noe jeg kommer til å ha i klesskapet om ikke så lenge. 


1. her 2. her 3. her 4. her / Rabattkoder hos kicks - klikk her 

Kicks er en butikk som jeg bare elsker å gå gjennom, enten om jeg klikker meg rundt på nettsiden eller går rundt å kikker i butikken. Utrolig mye fint, og her er noen produkter jeg ikke klarer å slutte å sikle etter. 

Min drømmeliste uten et budsjett som strekker til. Jeg kommer til å fortsette å drømme om å eie disse fine produktene til den dagen alt er mitt. FANT DU NOE DU LIKTE? ♥

📱Følg meg på Instagram: moniabjrneraasblogg   👻 Snapchat: moniabj

EVERYDAY MAKEUP

 • 18.12.2015 kl. 12:56

En enkel sminkerutine i min hverdag. Her bruker jeg 5XL volume lashes mascara fra makeup mekka, med precision eye marker pen (h&m). Øyenbrynene er merket med en brow specialist eyebrow pen (h&m), og produktene på huden bruker jeg en foundation fra max factor og en bronzing powder (h&m). HVA SYNES DU?

Nå har jeg litt dårlig tid, så jeg må stikke. Ønsker dere en fantastisk fredag, og en riktig god helg!

📱Følg meg på Instagram: moniabjrneraasblogg   👻 Snapchat: moniabj

DK swing & DKS glory

 • 17.12.2015 kl. 17:46

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når det roper 30% på en herlig tunika, og 50% på et herlig glitrende skjørt - da var det på tide å finne fram kortet og slå koden. Disse to skjønnhetene falt meg midt i blinken. Vinteren er en årstid hvor glitter, gull og sølv er innenfor hos meg. Vanligvis er jeg ikke en person som går med glitterkjole eller et glitterskjørt, men alle de fine dager hvor slekt er samlet eller en fest venter på deg, så er det en godkjent dag til å skille seg litt ut. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
DK Swing - DKS glory Bikbok

HVA SYNES DU?♥

FAUXFUR IN PINK

 • 16.12.2015 kl. 16:50

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hei og god onsdag! De siste dagene har vært ekstremt hektisk, sluttet klokken 22.00 igår, så fikk ikke tid til noen ting. Heldigvis har jeg tidligvakter resten av uka, og en helg å se fram til. Gleder meg til å kun slappe av i helgen! Denne lille søte dusken fulgte med meg hjem idag også. Kjøpte den på H&M, før jeg måtte springe for livet til bussen. Heh, rakk jo bussen.. Andpusten og sliten.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prøvde forresten ut peel of ansiktsmasken fra Vita samme dagen jeg publiserte innlegget, og det inkluderer også Sonya eye makeup remover og rehydrating toner fra Forever living. Ble veldig fornøyd med alle tre produktene, og skal fortsette å bruke de. Har hørt mye forskjellig om den, og min mening er det motsatte. Jeg liker den veldig godt, og ja, man kan faktisk få en konklusjon etter den første prøven. Når jeg prøver noe nytt så er det alltid greit å vente noen timer før man gir sin mening om et produkt. Hvis dere ønsker kan jeg lage et eget innlegg med alle tre produktene, og gi min mening? ♥

📱Følg meg på Instagram: moniabjrneraasblogg   👻 Snapchat: moniabj

MINE SOSIALE MEDIER

 • 14.12.2015 kl. 22:02

Bilder fra we♥it konto

Tenkte jeg kunne gi litt mer informasjon enn de få knappene jeg har på designet mitt. Det er ikke så lett å finne fram til hver og en, og hva er vel ikke mer interessant enn å se hva, hvordan og når leserne mine gjør noe? Jeg er en stalker når det kommer til nye kontoer overalt. Skal se gjennom alle bilder, lese hver eneste linje som blir skrevet og ikke minst lese informasjon om personen. Liker å "kjenne" hvem jeg følger. 

Instagram - Min official: Moniabjorneraas (Privat). Bruker til bloggen: Moniabjrneraasblogg (åpen). Bruker sjeldent min official bruker, men hender jeg kan stikke innom å legge igjen et bilde eller to fra noen opplevelser. Bloggbrukeren min bruker jeg hele tiden. Poster et bilde fra hvert innlegg, hver dag!

Facebook - HER. På siden min poster jeg hvert innlegg jeg deler med dere, og hender at det kommer tips og slikt i framtiden. Inspirasjon eller spørsmål. 

Snapchat - Moniabj. Legger sjeldent ut snaps her, men hender at jeg poster noe innimellom.

We♥it - HER. Her hearter jeg bilder jeg får inspirasjon av, drømmer og tanker. Jeg legger også ut bilder jeg selv har tatt.


Jeg elsker å fotografere. Produkter, antrekk, tekster. Føler det er en inspirasjon jeg har muligheten til å dele. 

HVOR KAN JEG FINNE DEG? ♥

JorgObé - Peel of mask

 • 14.12.2015 kl. 17:43

Er det noe jeg liker en avslappende kveld, eller etter en slitsom dag på jobb så er det å kose seg med ansiktsmaske. Var innom vita en tur etter jobb, og fikk med meg denne hjem. Jeg er veldig glad i å prøve nye ting, og få ulike resultater. OG kanskje jeg finner min favoritt en dag, når min grådighet slutter å virke. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PEEL OF MASK - Description of this product: 

Denne unike og effektive originale svart skall av masken er spesielt utviklet for å trenge dypt inn i huden og porene dine til å redusere og forebygge hudormer, urenheter og fet hud i T - sonen.

♥ Rist før bruk. Deretter påfører du et tykt lag i T- sonen (nese, panne og hake) - unngå øyepartiet og områder med hår. 

♥ La masken virke i 25-30 minutter, til den er helt tørr. Trekk forsiktig av masken.

♥ Brukes ca. 1-2 ganger i uken for best resultat, ettersom det er tilrådelig å fullføre behandlingen ved å bruke fuktighetsgivende JorgObé White Tea Balancing Cream.

Jeg er veldig spent på om denne fungerer til huden min, og jeg skal bruke den noen ganger før jeg kommer med mitt endelige svar. HAR DU PRØVD DENNE OG BLE FORNØYD?

CLOTHING SALES

 • 13.12.2015 kl. 12:59

Hei! Det er lenge siden jeg har svømt meg gjennom klesskapet, og i helgen fikk jeg virkelig sjansen. Grunnen til at jeg lager dette innlegget er fordi jeg skal selge mye av det som er mitt. Klærne er ALDRI brukt, og hvis de er brukt - har jeg brukt de kun en gang. I'm not kidding. 

Jeg har hatt en tid hvor jeg har kjøptkjøptkjøpt og prøvd å finne ut hvilken klesstil som er meg, men etter så mange bomkjøp har jeg bestemt meg for at jeg skal selge mine klær til noen som trenger de mer enn meg, og kanskje får fikset opp antrekket sitt litt ekstra. Dere kan sende meg mail med navnet som står under hvert plagg. Kontakt meg her: Moniamagdalena@live.no Mer Informasjon får dere på mail/melding.

Pris: Strikkete gensere, vest, kjole: 200,- // Jumpsuits, cardigan, skjorter: 100,- // Plagg med blonder, basic gensere, singletter, skjerf: 50,- // Veske: 150,- per stk. eller pakke pris 1000,-


Svarthvit kjole med blonder S - Hvit kort jumpsuit Lhiyifashion M - Svart lang jumpsuit S - Svart enkel skjorte XS


Maxiskjørt S - Svart tigermønstret genser M - Svart genser med lærskuldre S - Cardigan

Vest med fakepels S

Vinrød skjorte S - Svart genser med møsnter S - Vinrød strikket genser S - Svart blonde t-skjorte M

Fire singletter med motiv - USA M Piece M Hjerte S Tekst XS


Stroppløs kjole XS - Tskjorte med motiv M - Blondegenser M - Strikkegenser M/L


Rosa basic genser S

Deilige skjerf, grå og vinrød Solgt

Jeg er åpen for alle spørsmål angående klærne. Noen av de er små i størrelsen, andre er normale. 

SENDER IKKE PAKKER!

📱Følg meg på Instagram: moniabjrneraasblogg   👻 Snapchat: moniabj

CHRISTMAS BAKING

 • 12.12.2015 kl. 21:50God kveld fininger! Nå har jeg akkurat blitt ferdig med julebaksten og pynting av juletre. Siden jeg kun er hjemme denne helgen, så ble det kvalitetstid med familien. Mye sto på planen, og alt ble gjennomført. Sååå herlig! Noen som ønsker en eller flere oppskrifter på disse fem forskjellige julebakster? Skrik ut! De er kjempe gode, og forsvinner uheldigvis ganske fort. Angående klessalget så har jeg brukt mesteparten av tiden idag til å finne fram ulike plagg og tilbehør. Så nå er jeg klar til å knipse bilder og dele de med dere ♥ HVA HAR DU GJORT IDAG?

📱Følg meg på Instagram: moniabjrneraasblogg   👻 Snapchat: moniabj

MINE FAVORITT REDIGERINGSAPPER/NETTSIDE

 • 12.12.2015 kl. 14:32

Hei! Tenkte jeg skulle dele mine allday use apper og nettside for redigering. Alle appene som er skrevet under kan du finne på play butikken - er usikker på om alle er på app store. Picmonkey kan du søke opp på nettleseren din. Jeg har ikke super mange apper som jeg bruker, men de få jeg har liker jeg veldig godt! 

♥ Vsco er en app jeg bruker til nesten alle bildene mine, og den er veldig enkel å bruke. Utvalget av ulike effekter er ikke stort, men det er en grunn til det. Fordi de beste allerede er valgt ut. 

♥ Picmonkey er en nettside jeg nylig har begynt å bruke. Fantastisk måte å redigere bildene på. Både lite og mye. Den har et stort utvalg av effekter og også veldig enkel å bruke. Vil tro de fleste allerede har prøvd ut denne siden. Jeg har ikke oppgradert en bruker slik at jeg får tilgang til royaleffektene, men det blir senere.

♥ En app jeg bruker veldig ofte er Fotor. Denne appen har et stort utvalg av effekter som man kan velge mellom. Bildene blir klare og fine, og er ikke overdrevent. Du kan også beskjære bildene dine slik du vil ha det - legge inn tekst, symboler eller rammer. Her under brukte jeg bloggbilde mitt som eksempel. 

HVILKE APPER BRUKER DU? 

📱Følg meg på Instagram: moniabjrneraasblogg   👻 Snapchat: moniabj

ALOE EYE MAKEUP & REHYDRATING TONER

 • 11.12.2015 kl. 18:28

SONYA ALOE EYE MAKEUP REMOVER - 4 FL. OZ. 118ML
En oljefri og mild, men effektiv makeup fjerner. Påføres litt og litt på en bomullsdott - unngå kontakt med øyne, og vask forsiktig av sminke, gjenta om nødvendig. 

REHYDRATING TONER - 4 FL. OZ. 118ML
Denne ansiktsvasken brukes både morgen og kveld. Påfør litt på en bomullsdott - med ansiktsvannet, stryk opp og ut med en lett hånd. Unngå kontakt med øynene. Denne brukes som regel etter du har fjernet sminken, er uten alkohol og tørker ikke ut huden din. Som jeg tidligere fortalte, så har jeg blitt en forhandler i Forever Living, og endelig kom pakken jeg ventet på. Disse skal jeg prøve ut, og få et svar på det ubesvarte. Er det noe jeg alltid sliter med så er det hvilke produkter som passer til ansiktet. Hva som fungerer og holder huden min sunn og frisk. Utallige produkter har blitt med meg hjem fra butikken, men har aldri blitt fornøyd med noen av de. Det samme gjelder sminkefjerner. Bruker som regel vanlig og enkel fra h&m men føler ikke at den fungerer, og kvisene bare popper opp. 

HAR DU PRØVD? - ELLER ER DET NOE DU KUNNE TENKT DEG Å PRØVE? ♥ 

📱Følg meg på Instagram: moniabjrneraasblogg   👻 Snapchat: moniabj

KRITIKK MOT BLOGGERE

 • 10.12.2015 kl. 16:11

Hvorfor blogger vi? Hvorfor valgte vi å klikke innom blogg.no for å opprette en blogg, skrive innlegg for så å dele våre mål og meninger? Som alle andre rosabloggere, og bloggere som ligger på topplisten, hverdagsbloggere, motebloggere, alle valgte det for å enten opprette en dagbok, hobby, en livsstil eller en jobb. 

Det å eie en egen blogg er generelt en jobb. Bilder og gode tekster skal være inkludert. Fine design er et punkt mange sliter med, og jobber hardt for å få det bra. Noen velger et tema å blogge om, andre har sin egen lille verden. Ofte ser jeg annonser som kommer opp på enten adressa.no eller facebook. Som har hatt et mål. Selv har jeg et mål der jeg vil vise fram hva jeg eier - klær, smykker, sminke, hårprodukter og andre produkter jeg er avhengig av. Hvorfor slenge stygge og ekle kommentarer til noen som kun har klikket seg inn på blogg.no, opprettet en blogg og skriver om det de brenner for? 

Kritikk. Det er noe som svever over alle bloggere, inkludert de som ikke har fått muligheten til å vise fram bloggen sin. Til de som ligger langt ned på topplisten, skalaen for en bra blogg. Det er ofte det kommer opp kommentarer som "hvorfor skal bloggere få si sin mening, men ikke vi?". Ja, hvorfor? Fordi vi er mennesker, akkurat som dere som nettopp har kommet opp med dette spørsmålet. Vi har like stor grunn til å si vår mening, som dere. Vi har ikke bloggen som unnskyldning. 

Caroline Sofie Sivertsen. De fleste har vært innom hennes blogg pga annonsen i adressa - også fordi hun er en moteblogger og stylist. Som deler sine sminketips og antrekk. En veldig god jente, som helt uten videre sendte meg melding på facebook og spurte meg om vi skulle møtes. Som bloggere. Hun skriver om sine meninger, og det å slenge dritt til henne for at hun sir sin mening om plastisk kirurgi er overfladisk. Hvorfor skal ikke vi bloggere få si vår mening? Det er akkurat det som de uten blogg spør sosiale medier om. Ja, alle har rett til å komme med sine meninger, men det å kalle noen overfladisk, stygg og slenge små kommentarer her og der mellom alt som har med sosiale medier å gjøre, er ikke ok. Det er mye vi bloggere må gå gjennom for å lykkes. Vi må tåle kritikk fra dere som ikke aner hvor mye arbeid en blogg er, hvor mye tid vi legger i det. Dere blir aldri noen gode mennesker hvis kritikken deres skal fortsette, prøve å få oss til å synke lavere. Vi er så mye høyere opp enn dere, vi prøver og vi kjemper for å holde bloggen vår oppe. For å dele våre mål og meninger. For å overse dere.Så før du slenger ut en kommentar: Hvis du ikke liker bloggen, ikke klikk deg innom. Hvis du ikke liker personen, prøv å ikke bry deg. 

En blogg er ikke bare en blogg.

OOTD: BLACK&WHITE

 • 10.12.2015 kl. 10:34Skinnjakke Only Knitted sweater 157 Foto: Caroline

Her er to av mine favoritt plagg i garderoben. En fin kombinasjon av svart og hvit♥

BIG WISHES

 • 08.12.2015 kl. 21:55

Nå er det ikke lenge igjen til jul, og mine ønsker er svært høye, og kanskje noen hakk utenfor budsjettet - Jeg trenger uansett ikke slutte å ønske. Her er min ønskeliste blant seks produkter som jeg ønsker meg. OG er det noe jeg aldri får nok av, så er det klær og fotografering. Har tidliger laget ønskelister på bloggen, men her er litt nærmere de store. Enjoy! Polaroid kamera er noe jeg har ønsket meg utrolig lenge. Et fantastisk produkt som har blitt laget for oss som elsker å lage kollasj, henge opp bilder på veggen eller bare ha liggende. Denne typen finner du her. OG hvorfor ikke slenge med en printer i tillegg? En smart måte å kopiere og printe ut bilder fra smarttelefoner og nettbrett. Denne finner du her. For oss som er glade i å ta bilder, er disse to midt i blinken. I alle fall for meg! Mer informasjon finner du i linkene.En herlig vinter-kåper til vintertider? Denne ser fantastisk god ut, og ikke minst en rå fin farge. Elsker grå på absolutt alt. Kåper, gardigan, gensere, skjørt.. nesten alt i alle fall. Denne finner du her. Dette er en nettside som er lik Ebay, men ryktene sier at den er mye bedre. Siden jeg har blitt svindlet to ganger på Ebay, så er det denne siden jeg skal bestille fra framover. Den vedsiden av ser minst like god ut, og en herlig gråfarge. Den finner du her.


En Canon Eos M3 SLR er en av mine største ønsker til julen, og denne må jeg garantert kjøpe selv. Hehe. Er ikke så bortskjemt. Har en Olympus nå, men får ikke til å fokusere og få bra bilder med den. Blir enten for mørkt eller for lyst. Så hvis noen lurer, så finner dere den på linken her, og som jeg sa, mitt største ønske! 

Blank gift tag tied with a bow of red satin ribbon. Isolated on white, with soft shadow

Gavekort er også et av ønskene mine som står høyest på listen. Hva er vell ikke bra med dette? Du kan helt selv bestemme hva du liker, hva du ønsker deg, hva som er din smak. Selv om det er rå kjedelig å få gavekort i en liten konvolutt til jul, så er det ganske praktisk og nødvendig. Det er penger, det er en ting. En ting du kan ta deg nytte av hvis du trenger noe. 

HVA ER DITT STØRSTE JULEØNSKE? ♥ 

A SMALL PIECE OF GOLD & BLACK

 • 08.12.2015 kl. 09:19

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
H&M 

 

FAB DRESSES

 • 07.12.2015 kl. 20:22


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Penelope Strikket kjole her - Mimmi kjole her

Disse to kjolene fant jeg hos Gina tricot etter laaang leting etter julekjole og nyttårskjole. Dere kommer til å få se de når jula kommer, og kanskje på nyttårsaften! Jeg har en tendens til å kjøpe det jeg ser, og det er litt synd i og med at jeg lever på en ikke så svært høy økonomi, og det strekker liksom ikke til. MEN det stopper ikke meg, shopping gal da julen er rett rundt hjørnet. Fant også et smykke som jeg følte passet veldig til begge kjolene, og det er et lite ekstra for å få antrekket finished. 

HVA SYNES DU OM DISSE FINE? ♥

NAILS ON FLEEK

 • 06.12.2015 kl. 20:11Cardigan VeroModa Bukse Carlings Veske h&m Sko Falkanger


Bildene er tatt av Carolinesofiee 

Gjerne følg meg på min blogginstagram: moniabjrneraasblogg

LEATHER PANTS & LACE TOP

 • 06.12.2015 kl. 18:32
Leather jeans and a small beautiful lace top.

Man vet aldri hva som roper på en i butikken, når man har bestemt seg for å bare SE. Nå fikk jeg nemlig dratt med meg to favoritter fra Bikbok. Vanligvis kjøper jeg ikke så mye klær, og bruker som regel aldri finne fine klær når kontoen er fylt på. Jeg er uansett kjempe fornøyd, og gleder meg til å bruke hver del! 

HVA SYNES DU? ♥

Gjerne følg meg på min blogginstagram: moniabjrneraasblogg

VINNEREN ER TRUKKET

 • 05.12.2015 kl. 09:29

Den heldige vinneren av årets julekonkurranse er: ELINE NORDLI. Du kan kontakte meg på mail: moniamagdalena@live.no. Gratulerer!

ØNSKER DERE FLER KONKURRANSER? Med noe litt mer spennende selvfølgelig.

MIN FAVORITT

 • 04.12.2015 kl. 20:44Det er helg for noen, og jobbhelg for noen. Håper alle har hatt en strålende dag. Kom hjem for ikke så lenge siden etter en ikke så altfor lang shoppingrunde. Tenkte jeg skulle kjøpe inn noen sminkeprodukter fra h&m, men slik ble det ikke. Fant denne fine vesken istedenfor. Er den ikke fin? Lenge har jeg siklet etter en veske jeg kan holde i, og ikke ha rundt halsen. OG jeg har alltid kjøpt i feil størrelse. Fant en veske tidligere fra h&m, og ble min favoritt - den ble ødelagt ved håndtaket. SÅ jeg prøver på nytt, og håper denne holder seg! En liten førjulegave til meg selv, fra meg.

Ellers har jeg kun slappet av, begynt litt smått på forever living, og nå venter jeg på at maten skal bli ferdig i ovnen. Håper dere får en strålende fredag og en god helg! 

FLERE SOM HAR VESKEDILLA? 

CHRISTMAS DECORATION - DETAILS

 • 03.12.2015 kl. 21:26

 

Godkveld! Nå har jeg tatt i bruk sofaen, ENDELIG - og det var så deilig å kunne slappe av. Beina mine er så stive at jeg får vondt av å bøye de. En lang dag på jobb er over, og jeg skal nyte kvelden med ekstremt god samvittighet. Imorgen er jeg så heldig å få starte 17.00 på jobb - og mine planer før det er å stikke innom h&m for å handle inn litt mer sminkeprodukter derifra. Jeg har blitt så glad i de produktene, og er veldig fornøyd med resultatene over hele dagen. 

Jeg har også lengtet til å pynte leiligheten til jul, og det er så fint å bruke tid sammen med kjæresten min - og en fin måte å tilbringe tid sammen. Noe jeg liker er synet av julepynt, og følelsen av at det kribler i magen og smaken av julemat. Herlighet, kan julaften komme nå? Jeg er garantert ikke alene om å glede meg til julaften, selv om jeg jobber. 

HVORDAN HAR DAGEN DIN VÆRT? ♥

MINE BESTE BLOGGTIPS

 • 03.12.2015 kl. 07:40

// Bilder i kollasj fra tidligere innlegg

Skulle egentlig publisere dette innlegget igår, men siden det ble så tett sammen med de nye produktene jeg kjøpte, så deler jeg det med dere idag. Det er ulike punkter jeg legger mer vekt i enn andre, og disse er noen av de.

BILDER 
Dette er jeg som sagt ikke flink til, men håper jeg finner meg en fotobuddie som kan ta bilder av meg. Jeg elsker å se på fine bilder, heller mer bilder enn tekst. For at en leser skal klikke innom din blogg er det etter min mening lurt å ha bilder i samme størrelse som bredden på innlegget. 

OVERSKRIFTEN
Sier hva innlegget handler om. Overdriver du med overskriften, er det slettes ikke sjanse for at noen som meg kommer til å lese bloggen din. Interessante overskrifter er noe alle setter i første prioritet. Samme når du skal kjøpe en bloggshout, du kommer ingen vei med en overskrift som ikke sier noe, eller viser at det er kanskje noe en leser er interessert i.

BLOGGINNLEGG
Det å skrive et innlegg tar tid, det tar flere timer. Jeg blir nesten aldri fornøyd, og justerer litt her og der for å prøve å få ordene til å passe sammen. Av og til blir det ikke slik jeg vil ha det, andre ganger blir det perfekt i mine øyner. For at du skal få et bra innlegg bør du variere - med avsnitt, antall setninger, eventuellt legge inn noen bilder mellom hvert avsnitt. 

VARIERTE INNLEGG
Er du på shopping, har et fint antrekk, tips, er det noe du brenner for? DEL DET. Varier bloggen din fra de aller kjedeligste dagene dine der du sitter å råtner foran tvn, til å ha et fint antrekk publisert på bloggen din. 
DESIGN
Hører det er mye snakk om design rundt på blogg.no. MEN det er faktisk sant, er det et design med grønn bakgrunn, rosa header og innleggsbakgrunnen i gul, DA er det absolutt ingen sjanse for at jeg blir en fast leser. Velg et enkelt og kanskje litt lyst design som passer til det du blogger om. Finnes mange gode gratis design hvis du søker "gratis bloggdesign" på google. Selv bruker jeg et jeg kjøpte fra kvdesign, og den siden har så utrolig mye fint. Velg og vrak, ingen klager på et fint og ryddig design.

HVA SYNES DU OM BLOGGTIPSENE?

- Husk å melde deg på konkurransen min HER -

GIFT OF KINDNESS

 • 02.12.2015 kl. 21:25


Kind to skin moisturising facial wash ♥ Kind to skin soothing facial toner ♥ Kind to skin hydrating light moisturiser

Idag avslutter jeg kvelden med å prøve disse tre, og en god dusj etter det. Jeg er alt for dårlig til å gi huden min god pleie, og ta godt vare på den - og i perioder med mye stress, dukker det opp røde prikker her og der. Jeg har prøvd ulike produkter for å ta vare på huden min, men har ikke funnet noe som har passet meg. Og siden dette er en eske med tre produkter som inkluderer multi-vitaminer og er UK's No. 1, så tror jeg fortsatt på at noe fungerer. Men har ikke funnet det rette produktet! OG når jeg gjør det, skal jeg virkelig juble. 

Kind to skin moisturising facial wash inneholder:
* To multi-vitaminer - Pro vitamin B5 og vitamin E
* Skin loving ingredient - Bisabolol
* No artifical perfume or colour and no harsh chemicals

Kind to skin soothing facial toner og  Kind to skin hydrating light moisturiser inneholder:
* To multi-vitaminer 
* Skin loving ingredient
* No artifical perfume or colourNOEN SOM HAR PRØVD DISSE? Eller er det noe du kan anbefale?

- Husk å melde deg på konkurransen min HER -

CHRISTMAS CALENDAR

 • 01.12.2015 kl. 22:56

Hei, og god kveld. Håper dere har hatt en fin første desember, åpnet første luke/gave og koset dere med første kvelden med julekalender på tvn. Dagen min har som sagt bestått av jobbjobbjobb så er ikke mye jeg har fått gjort. Uansett, svigermor kom hjem med en eske hver til meg og K - med kalendergaver. Det er så koselig, og nå har jeg to kalendere jeg må følge fram til tjuefjerde desember. Jeg elsker gaver, store eller små, har ingenting å si. 

Stikker egentlig bare innom en snartur for å ønske dere en god natt, og håper dere får en strålende onsdag. Mine planer på agendaen imorgen er juleshopping med mamma og pappa rett etter jobb, og cafê-kos ♥♥HVILKEN KALENDER HAR DU? 

TODAYS LOOK

 • 01.12.2015 kl. 09:55

Hei fininger! Nå har jeg rullet rundt i senga, i håp om å sove litt lengre. Det klarte jeg selvfølgelig ikke - så da bestemte jeg meg for å skru på en serie og kose meg i sofaen. Julekalenderen min i år består av flaxlodd. Dette bestemte jeg meg for i håp om at jeg kanskje kan vinne noen kroner. Flax gir meg uflaks. Det gir mening, ikke sant? Dette året har gått så fort, og jeg kan nesten ikke tro at vi er i desember. Julepynten er opp, første luka i kalenderen er åpnet, og siden jeg nesten aldri er hjemme med mamma og pappa, har vi planlagt en helg der vi skal kose oss med julebaking og en tur til sverige.

Nå skal jeg lage meg en god frokost og se litt mer på serie, før jeg skal bruke resten av dagen min på å jobbe. Ønsker dere en fin dag! 

HVA ER DINE PLANER FOR DAGEN? ♥

- Husk å melde deg på konkurransen min HER -

Jeg heter Monia, er nitten år fra trondheim og har i overkant mange meninger om ting. På bloggen finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, og alt annet jeg har lyst å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne!

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no