10 ting dere ikke visste om meg

 • 14.04.2016 kl. 22:53

Jeg er en veldig åpen bok. De som kjenner meg vet det veldig godt, så da slipper jeg å fortelle de alt, siden de vet alt fra før. Men bloggen er ikke det samme som min venner, bloggen er en dagbok for meg og jeg vil gjerne at leserne mine skal kjenne meg som jenta bak denne bloggen. Her er 10 fakta om meg som du kanskje ikke visste.

1. Jeg er ekstremt sta. Får jeg det ikke som jeg vil, eller hører ingen på meg så klikker det for meg. Jeg kan lett bli forbannet, og lett bli lei meg. Det varierer hva det handler om.

2. Jeg er veldig glad i survivor serier. Som "The 100" og "Lost". Disse to seriene er de beste jeg noen sinne har sett. Bortsett fra Prison Break, Suits, The arrow og så videre.

3. Jeg er et ryddefreak. Hater rot. Plukker ingen opp etter seg, legger ting på riktig plass, vasker huset og faktisk hjelper til hjemme så kan det gå galt. Jeg blir rett og slett forbannet at jeg rydder i sinnet. 

4. Jeg har blitt sunnere. Livet mitt består ikke av cola hver dag og potetgull noen kvelder i uken. Nå tar jeg meg et glass cola av og til og har kuttet ut med potetgull, sjokolade og andre søtsaker på kveldene. Spiser det såvidt i helgene også.

5. Jeg har sluttet å snuse. Dette trodde jeg kom til å bli hardt i og med at jeg har prøvd 3-4 ganger tidligere, men det gikk ganske greit. Brukte to dåser Onico, og sluttet med en gang med de siden jeg var vant til "slim" typen. Deretter gikk det mye penger på søtsaker. Noen uker siden ble det stopp på alt, og jeg er strålende fornøyd med meg selv at jeg har kommet så langt.

6. I mai tar jeg fagbrevet. Gruer meg ekstremt mye, men krysser alle fingrer, tær og kroppsdeler for at det går som jeg ønsker.

7. Jeg er veldig glad i penger. Bruker også ekstremt mye penger som resulterer fattigdom i lengden. Jeg har faktisk blitt overraskende flink til å spare penger.

8. Jeg elsker å ta bilder. Om det ikke er av meg selv og venner, så er det av natur og mat. Det å fotografere alt fra A-Å er fantastisk. Mye å mimre tilbake på senere i livet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

9. Forholdet mitt med K er det første jeg har hatt noen gang, og nå er det to år og noen måneder siden vi ble sammen.

10. Skal på min 3 reise til syden på to år. Denne gangen til Bulgaria med kjæresten min. Noen som har erfaringer ved Bulgaria (golden sands)?

SÅ, var det noe du ikke visste? Ønsker dere en fantastisk kveld videre ♥

10 TING DU KANSKJE IKKE VET OM MEG

 • 05.01.2016 kl. 22:26

♥ Jeg er lat. Ligger på sofaen hver dag etter jobb, og nyter hvert sekund før en ny dag starter. 

♥ Jeg snuser. Ekstremt mye. Planen min ved å begynne å snuse var for å slutte å røyke når jeg gikk i tiende klasse, og begynnelsen av første videregående. Det funket, men ble fort avhengig av snus, og det er utrolig vanskelig å slutte. Pluss - DYRT.

♥ Jeg hater å bade. De gangene jeg faktisk klarer å hoppe ned i et basseng, eller på stranda er når jeg er på ferie. Syden er livet. Rett og slett.

Jeg har vært i syden tre ganger. Første gangen var for 8-9år siden med mormor og morfar, og de andre to var i 2015. Kjærestetur og jentetur.

♥ Har vært i rettsak en gang. Aldri mer. Helt forferdelig, og ikke minst ubehagelig og ekkelt. 

♥ Jeg har kun vært i forhold en gang, og snart er det to år siden jeg var singel. K saved my life. To års jubileum snart, wohooo - helt sykt hvor fort tiden går, og jeg forguder K for å ha vært sammen med meg i snart to år, og holdt ut både med oppturer og nedturer. love you

♥ Når jeg finner en sang jeg får helt hekta på, hører jeg den 1000 ganger på rad og blir lei samme dag. Den blir altså sjeldent spilt igjen etter den dagen. Så, musikksmaken min er forskjellig. Hehe

♥ Jeg klarer ikke å sove alene. Før jeg ble sammen med K lå jeg jo selvfølgelig alltid alene, men nå har det blitt en vane at vi er to stykker som deler, og legger oss samtidig. Når han ikke er tilstede, er jeg aldri trøtt - kun fordi jeg ikke vil sove alene. 

♥ Alarmen er alltid på uansett hvilken dag i uken det er, og om jeg har fridager eller ikke. Hater å sove bort hele dagen, og gå glipp av flere timer med arbeid jeg kunne ha gjort. 

♥ Jeg er vel også en av de som går med telefon i hånda hele tiden, spesielt når det er iskaldt ute og ingen hansker er på. Det er DA jeg virkelig må holde i telefonen. Seriøst, jeg må skjerpe meg. Heh, lett og si, vanskelig å gjøre (eller?) 

VAR DET NOE DU IKKE VISSTE? ♥

HVA ER HEMMELIGHETEN?

 • 04.01.2016 kl. 23:33

// Bilder fra tidligere innlegg

Det er mye jeg har lurt på rundt blogging. Mye som har fått motivasjonen min til å synke, mye som har fått tankene mine til å rote seg sammen. Hva er en bra blogg? Hvordan skal man skrive? Hva skal man skrive om? Hva inspirerer dere? 

Jeg har vært borte fra bloggen ganske lenge. Skrivesperren er ødeleggende. Innleggene mine har vært på prøve, men skrivesperren finnes alltid der. Noe jeg ønsket når jeg startet å blogge var å ikke bli borte. Jeg hadde en plan. En liste. Alltid noe i tankene på hva jeg kan dele med dere, men bloggen min har blitt så forskjellig fra hvem jeg er i virkeligheten og hvem jeg er på bloggen. 

Jeg sitter ikke med produkter foran meg hele tiden, har heller ikke på meg sminke hele tiden. Jeg ligger i sofaen med joggebuksa og hettegenseren min dratt langt over hodet, kosepleddet på og serie på tv. Slik er min hverdag. Jeg er en av de lateste, jobber 5/7 dager i uken, må presse inn tid til venner, familie, photoshoots, middager - alt som har med planlegging å gjøre. Jeg har ikke tid til å knipse noen få bilder, bruke tid på å klippe og redigere lys. 

Poenget mitt er at jeg føler ikke at bloggen min er bra. Jeg presser meg selv til å gjøre dere fornøyde, når jeg selv ikke er fornøyd. OG det gjør meg umotivert. Jeg må bruke flere timer på et innlegg, kanskje lage to på en dag for å ha en i reserve. Til noen er bloggen min garantert en inspirasjon, men jeg aner virkelig ikke hva jeg kan blogge om, hva jeg vil blogge om. Reklamasjoner skjer kun når jeg har fått pakke i posten, eller når jeg vil gi mine tips og mine favoritter. 

Takk til dere som orket å ta dere tid til å lese min frustrasjon, sutring og har forståelse for hvorfor jeg har vært borte. Nå kan jeg ikke love dere at jeg blir værende, men skal forsøke så godt jeg kan til å holde bloggen min oppe. 

HAR DU NOEN TIPS? TRENGER INSPIRASJON, TIPS, IDEER - Hva som helst, så lenge jeg får i gang bloggingen min igjen ♥ Klem

MERRY CHRISTMAS

 • 24.12.2015 kl. 23:21

Hei og god jul! Jeg må helt ærlig innrømme at det var ganske greit å jobbe på julaften, og angret ikke for at jeg meldte meg frivillig. Fikk uansett nyte en herlig dag med en fantastisk familie med brettspill, film, god latter og ikke minst åpne pakker og god julemat.

Mye av det jeg fikk var diverse jeg trengte innen skjønnhet og velvære. Fikk også en fantastisk fin veske, mykt pledd og et fantastisk fint sett med diamanter og sjokolade av K. Nå skal jeg kun slappe av og nyte fridagene mine framover - jeg ønsker dere også en riktig god jul, ta godt vare på nære og kjære ♥


💕 Kan ikke si noe annet enn at jeg er så lykkelig.

📱Følg meg på Instagram: moniabjrneraasblogg   👻 Snapchat: moniabj

LETS TALK ABOUT CHRISTMAS

 • 22.12.2015 kl. 21:02

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DET ER TO DAGER IGJEN. To dager til dagen alle barn har ventet på... inkludert meg. Jeg elsker julaften. Det å være sosial med hele familien, nyte en god julemiddag og nyte noen timer med donald duck og andre tradisjonelle sendinger. Glede seg til gaveåpning sent på kvelden med et glass vin.. eller flere glass vin. 

Ellers har jeg kun rullet rundt i sofaen, sett på julekalender, ordnet ferdig julegavene, kjøpt inn litt antrekk til julaften og nyttårsaften. OG et lite antrekk ved siden av, just in case jeg ombestemmer meg for kjole. Julevasken har også blitt gjort, juletreet er oppe, og maten blir servert på bordet de neste dagene. Imorgen skal jeg på jobb, og deretter på julegrøt til svigermor med familie. OG på torsdag blir det jobb før jeg skal nyte julen og fridagene mine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Forresten, se den fine julestjernen jeg kjøpte for noen dager siden. Den holder på å dør allerede. Den mangler alle blader.Shame on me.

HAR DU OPPNÅDD MÅLENE DINE FOR JULEN? ♥

📱Følg meg på Instagram: moniabjrneraasblogg   👻 Snapchat: moniabj

FASHIONABLE

 • 21.12.2015 kl. 21:17

// Bilder tatt tidligere

Det er tre dager igjen til julaften, jeg er fullbooket hele uken og har veeeeldig dårlig tid. Lite fotogen, lite energi - har kun vært i kosebuksa. Prøvde å knipse noen selfies av meg selv for litt siden, endte opp med dette. Hehe, jaja. Det er jul en gang i året, let me be lazy.Har også fått pakkene jeg har bestilt fra blivakker. Planlegger noe lite til dere som leser bloggen min, og de som kun er innom en gang da og da. Jeg viste ikke at det var så dyrt å sende pakker, så det blir ikke ofte jeg har slike små giveaways. Koster litt å dele produkter med dere, og deretter sende de. Jeg har ingen plan om når jeg skal publisere innlegget, men det kommer denne uken. 

Nå sitter jeg og nyter en god ansiktsmaske etter en god stund med dekorasjoner og julepynt her hjemme. Pyntet nemlig ferdig juletreet jeg begynte på igår. Formen var ikke helt på topp, så utsatt det hele til idag. OG nå er leiligheten ren og fin. Elsker å gå hjemme, i koseklær og kjenne følelsen av en nyvasket leilighet.

HVA HAR DU GJORT IDAG?

MY EBAY EXCPERIENCE

 • 21.12.2015 kl. 07:34

Jeg er en person som elsker å bestille produkter fra nettet. Spesielt ebay, som var min favoritt nettside tidligere. Jeg er veldig skuffet over selgerne som legger ut sine produkter der, og overbeviser oss med perfekte bilder, en god beskrivelse og et helt klart perfekt beløp. Det har vært mye opp og ned med bestillingene mine der ifra. Noen ganger må jeg bestille et produkt for seg, og resten etterpå. Det er jo... feil? Skal jeg være helt ærlig, så er det veldig dårlig. Greit nok at de som får varene sine er fornøyde, og får produkter som holder og tåler litt. 

Jeg fikk inspirasjon av Lill Falch til å skrive om dette. Har lagt med en direkte link til innlegget hennes. Der finner du en god sammenligning av produkter fra ebay, og hvordan de er i virkeligheten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Veske fra ebay.

1. Jeg har blitt svindlet to ganger. Første gangen ble annonsen fjernet rett etter at jeg hadde bestilt produktet, og fikk en melding om at bestillingen ikke kunne gjennomføres. Jeg hadde betalt, og ventet i to uker før jeg sendte en mail til paypal og ebay. Andre gangen fikk jeg beskjed om at leveringstiden var ca en måned. Jeg ventet i nesten en og en halv måned før jeg måtte sende enda en mail for å oppklare saken og kreve pengene mine tilbake. Det fikk jeg. 

2. Produktene er ikke de som vises på bilde. Enten så er glidelåsen byttet ut med knapper, eller omvendt. Hvorfor? Fordi de som selger varen prøver å tjene penger. Rett og slett lurer kunder til å kjøpe et produkt som ikke stemmer med det bildet viser. En kjole jeg kjøpte for et par måneder siden, manglet en knapp. Det merket jeg ikke før jeg hadde brukt den for første gang, kastet kvitteringen og la kjolen til side. I tillegg var den rimelig kort - den kunne ha vært en genser. Kjøpte også en veske. Glidelåsen kunne man ikke røre på, og vesken var nesten under armen når jeg skulle ha den over skulderen. 

3. Produkter som er svinn. Det er et hull i en genser. Manglende knapp på en kjole. Glidelåsen fungerer ikke. Hvordan kan noen selge slikt? Hvorfor sender man et produkt som er ødelagt eller mangler deler? Produkter skal fungere, de skal være hel og brukelig. 

HAR DU NOEN OPPLEVELSER MED EBAY, ELLER ANDRE NETTSTEDER? 

MINE SOSIALE MEDIER

 • 14.12.2015 kl. 22:02

Bilder fra we♥it konto

Tenkte jeg kunne gi litt mer informasjon enn de få knappene jeg har på designet mitt. Det er ikke så lett å finne fram til hver og en, og hva er vel ikke mer interessant enn å se hva, hvordan og når leserne mine gjør noe? Jeg er en stalker når det kommer til nye kontoer overalt. Skal se gjennom alle bilder, lese hver eneste linje som blir skrevet og ikke minst lese informasjon om personen. Liker å "kjenne" hvem jeg følger. 

Instagram - Min official: Moniabjorneraas (Privat). Bruker til bloggen: Moniabjrneraasblogg (åpen). Bruker sjeldent min official bruker, men hender jeg kan stikke innom å legge igjen et bilde eller to fra noen opplevelser. Bloggbrukeren min bruker jeg hele tiden. Poster et bilde fra hvert innlegg, hver dag!

Facebook - HER. På siden min poster jeg hvert innlegg jeg deler med dere, og hender at det kommer tips og slikt i framtiden. Inspirasjon eller spørsmål. 

Snapchat - Moniabj. Legger sjeldent ut snaps her, men hender at jeg poster noe innimellom.

We♥it - HER. Her hearter jeg bilder jeg får inspirasjon av, drømmer og tanker. Jeg legger også ut bilder jeg selv har tatt.


Jeg elsker å fotografere. Produkter, antrekk, tekster. Føler det er en inspirasjon jeg har muligheten til å dele. 

HVOR KAN JEG FINNE DEG? ♥

CLOTHING SALES

 • 13.12.2015 kl. 12:59

Hei! Det er lenge siden jeg har svømt meg gjennom klesskapet, og i helgen fikk jeg virkelig sjansen. Grunnen til at jeg lager dette innlegget er fordi jeg skal selge mye av det som er mitt. Klærne er ALDRI brukt, og hvis de er brukt - har jeg brukt de kun en gang. I'm not kidding. 

Jeg har hatt en tid hvor jeg har kjøptkjøptkjøpt og prøvd å finne ut hvilken klesstil som er meg, men etter så mange bomkjøp har jeg bestemt meg for at jeg skal selge mine klær til noen som trenger de mer enn meg, og kanskje får fikset opp antrekket sitt litt ekstra. Dere kan sende meg mail med navnet som står under hvert plagg. Kontakt meg her: Moniamagdalena@live.no Mer Informasjon får dere på mail/melding.

Pris: Strikkete gensere, vest, kjole: 200,- // Jumpsuits, cardigan, skjorter: 100,- // Plagg med blonder, basic gensere, singletter, skjerf: 50,- // Veske: 150,- per stk. eller pakke pris 1000,-


Svarthvit kjole med blonder S - Hvit kort jumpsuit Lhiyifashion M - Svart lang jumpsuit S - Svart enkel skjorte XS


Maxiskjørt S - Svart tigermønstret genser M - Svart genser med lærskuldre S - Cardigan

Vest med fakepels S

Vinrød skjorte S - Svart genser med møsnter S - Vinrød strikket genser S - Svart blonde t-skjorte M

Fire singletter med motiv - USA M Piece M Hjerte S Tekst XS


Stroppløs kjole XS - Tskjorte med motiv M - Blondegenser M - Strikkegenser M/L


Rosa basic genser S

Deilige skjerf, grå og vinrød Solgt

Jeg er åpen for alle spørsmål angående klærne. Noen av de er små i størrelsen, andre er normale. 

SENDER IKKE PAKKER!

📱Følg meg på Instagram: moniabjrneraasblogg   👻 Snapchat: moniabj

CHRISTMAS DECORATION - DETAILS

 • 03.12.2015 kl. 21:26

 

Godkveld! Nå har jeg tatt i bruk sofaen, ENDELIG - og det var så deilig å kunne slappe av. Beina mine er så stive at jeg får vondt av å bøye de. En lang dag på jobb er over, og jeg skal nyte kvelden med ekstremt god samvittighet. Imorgen er jeg så heldig å få starte 17.00 på jobb - og mine planer før det er å stikke innom h&m for å handle inn litt mer sminkeprodukter derifra. Jeg har blitt så glad i de produktene, og er veldig fornøyd med resultatene over hele dagen. 

Jeg har også lengtet til å pynte leiligheten til jul, og det er så fint å bruke tid sammen med kjæresten min - og en fin måte å tilbringe tid sammen. Noe jeg liker er synet av julepynt, og følelsen av at det kribler i magen og smaken av julemat. Herlighet, kan julaften komme nå? Jeg er garantert ikke alene om å glede meg til julaften, selv om jeg jobber. 

HVORDAN HAR DAGEN DIN VÆRT? ♥

MIN TID SOM MOBBEOFFER

 • 27.11.2015 kl. 08:45

Dette innlegget er skrevet for noen dager tilbake, grunnen til at jeg publiserer dette er et forsøk på å få slutt på mobbingen, plagsomme idioter som tror at verden blir enklere for dem. Jeg har vondt av å lese dette innlegget, men jeg håper dere forstår. Følelsen av å ha vært et mobbeoffer gjør vondt. At et mennesker, meg eller noen andre som uskyldig skal få så mye skyld og hat for noe jeg ikke har gjort. Det hele begynte i første klasse på barneskolen. Jeg bodde i sverige og hadde gode venner, som var der for meg. Jeg kjente det på meg helt siden første dag at jeg var en brikke. Som kunne flyttes på, og settes på plass. Jeg var sjenert og turte derfor ikke å si noe på det. Jeg lot som at alt var greit. Etter noen år flyttet jeg til norge for et bedre liv, slik at jeg kunne bygge opp selvtilliten min flere hakk høyere - men det hjalp ikke. Jeg mistet vennene jeg hadde og gruet meg til en ny start. Første året på barneskolen her i norge gikk som jeg hadde håpet. Jeg ble kjent med mange og fikk også gode venner her.

Så kom ungdomsskolen. Jeg ble mobbet, plaget og hatet i to år i strekk. Da snakker vi ikke en person, vi snakker mange fra parallellklassen. Jeg var på kanten til å droppe ut av skolen. Vi flyttet litt lengre unna byen og fikk tilbudet om å bytte skole. Jeg takket selvfølgelig nei, fordi jeg ville gå ferdig skolegangen min der jeg startet. Jeg gruet meg dag etter dag til å gå på skolen, stå alene i pausene, sitte alene i kantina å spise mine ekle små brødskiver med ost på. Hvorfor skulle jeg orke å leve slik? Etter alle disse tolv lange år, har jeg følt smerte og hat. Jeg har ikke hatt ordentlig selvtillit på utrolig lenge - og jeg vet heller ikke hvordan det føles. MEN jeg har kommet langt på vei, og jeg er stolt over mine valg jeg har gjort i alle mine år. Selv i det øyeblikket da jeg har angret som mest, har jeg ikke angret på i ettertid.

Hvorfor finnes det så mange plagsomme idioter, som bruker deler av livet sitt til å ødelegge andre? Mine ord har en mening, og tankene mine er umulig å beskrive. Jeg finner ikke en god måte å forklare hvordan livet mitt har vært. Jeg skal ærlig innrømme at jeg har såret de jeg måtte såre, og jeg føler fortsatt smerten. Det var hardt, men de ødela livet mitt en periode, og måtte få smake på sin egen medisin. Alle mobbere får et helvette, selv om de ikke er helt åpen for det. Det eneste jeg angrer meg mest på er hvor mange jeg faktisk har åpnet meg til. Den dag idag har jeg det helt bra, har en fantastisk kjæreste som jeg elsker og to gode venninner jeg er kjempe glad i!

Jeg håper du tok deg tiden til å lese dette, og håper du forstår. Har flere grunner til hvorfor jeg er så imot mobbing, og vil derfor gi dere min mørke side av livet mitt. Jeg vil vise hvem jeg er, hva jeg står for og hva jeg brenner for. OG hvor jeg står den dag idag!

NEW NAILS - NUDE PINK

 • 23.11.2015 kl. 21:49

Jeg går altlid etter fransk manikyr, men denne gangen bestemte jeg meg for en helt annen type. Tidligere har jegt hatt gele negler, men de holder ikke lenge og er mye mykere enn akryl. Mine negler er akryl og resultatet ble overraskende bra. Jeg er kjempe fornøyd og vil si tusen takk til "negler av Eva". En fantastisk god jobb på under to timer. Hun fortjener virkelig skryt! Hun holder til her i trondheim, og du kan finne henne på facebook. Er det noe jeg gjør hele tiden så er det å få de til å se ordentlig ut og ikke ha en hel haug med rester igjen på neglene fordi orken tar slutt. Neglene mine er så tynne og blir fort ødelagt, så derfor er dette den beste løsningen for meg - i tillegg er det så mye finere med akryl, enn stygge, ødelagte og brekte negler.

HVA SYNES DERE? ♥

IN MY MAKEUP BAG

 • 22.11.2015 kl. 17:33

I flere år har jeg brukt samme sminkerutine, samme produkter for ulike anledninger. Jeg tester ut nye produkter en sjelden gang men ender alltid opp til de gamle rutinene. Det er fordi jeg liker det best sånn, og jeg kan heller utsette eksperimentene til fest. Siste innlegget jeg hadde om de nye sminkeproduktene har jeg nå fått prøvd ut, eller noe av det. OG jeg er super fornøyd. Forskjellen mellom de gamle og de nye produktene er at de nye sitter mye bedre og holder hele dagen, og dette er perfekt for noen som sliter med å finne den perfekte sminken. Etter min mening.CONCEALER & FOUNDATION: Hvorfor ikke slå til med Max factor sine to skjønnheter? Jeg tenkte jeg skulle prøve noe nytt, og ble helt forelsket i disse to. Foundationen holder utrolig lenge, og gir en kjempe fin farge, mens concealeren fra h&m leger alle mørke områder, og er med tre forskjellige farge til enhver hudfarge. 

PUDDER & BRONZER: Dersom du ønsker en litt mer farge, er en god bronzer å foretrekke. Denne tilføyer huden akkurat det lille ekstra den trenger. Det pudderet jeg bruker er anonymt - veldig likt min hudfarge, og denne er veldig bra. Jeg bruker denne for å få et mer normalt ansikt, ikke for mye sminke. Så denne er midt i blinken for meg. Disse to er fra h&m sin nye kolleksjon og jeg kan si meg veldig fornøyd med de nye produktene. 

ØYENSKYGGEN
har ni ulike fargekombinasjoner for å piffe opp partylooken noen hakk. Selv har jeg ikke lært meg å legge øyenskygge (kleint) men skal få prøve meg litt framover. Dette er fargene jeg ble helt forelsket i når jeg sto i butikken, og jeg nølte ikke med å dra kortet. 

MASCARA fra makeup mekka gir lange og fyldige vipper. 5XL volume. Denne fikk jeg i et blad og er veldig fornøyd med den. Jeg bruker sjeldent mascara, men av og til er det godt å hive på seg litt for å gi øynene en liten stråling.

EYELINER & ØYENBRYNSPENN er kjøpt på h&m og er med meg overalt. Eyelineren har jeg letet lenge etter, enkel å bruke og mye enklere å lage en fin linje. Øyenbrynspennen er sjeldent i bruk, men god børste, skarp og fin farge og er også like enkel å bruke.LEPPESTIFT & NATURAL LIP PERFECTOR to favoritter jeg ikke klarer meg uten. Leppestiften er kjøpt på h&m og har en utrolig farge, og en lang varighet. OG clearins søteste og som har vært min favoritt en veldig god stund er denne. Lukter godt, gir en fin glans og er perfekt for en vanlig hverdag eller en kveld på fest.


Ja, jeg har endel produkter i sminkepungen min, det meste er fra h&m sin nye kolleksjon. Jeg gleder meg til å ta i bruk sminken som ligger å støver ned, jeg gleder meg til litt ekstra tapet på julaften, pynte meg med en fin julekjole.

HVA HAR DU I DIN SMINKEPUNG?

ABOUT ME

 • 31.08.2015 kl. 23:24

Tenkte jeg kunne skrive litt kort om meg selv for dere som ikke kjenner meg, og siden bloggen ikke har utviklet seg enda. 

Navn: Monia M. Bjørneraas
Alder: 19år
Fødselsdato: 13.juni 1996
Sivilstatus: Opptatt, er kjæreste med verdens herligste gutt
Interesser: hmm... mote, venner, utekvelder o.l.

Jeg er født og oppvokst i sverige, i en liten by ved navnet Ramnäs. Flyttet til Norge i 2007 og har flyttet 3 ganger. Jeg har verdens beste venner, familie og kjæreste. Har hatt en tøff tid gjennom oppvoksten, ved å blandt annet blitt mobbet i alle mine år. Gått på 4 forskjellige skoler, avsluttet skolen ved Tiller videregående skole i faget salg, service og sikkerhet og er nå lærling innen salgsfaget på BR leker. 

Er det noe mer du lurer på, kan du kommentere under, så svarer jeg med en gang! Jeg heter Monia, er nitten år fra trondheim og har i overkant mange meninger om ting. På bloggen finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, og alt annet jeg har lyst å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne!

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no