BIG WISHES

  • 08.12.2015 kl. 21:55

Nå er det ikke lenge igjen til jul, og mine ønsker er svært høye, og kanskje noen hakk utenfor budsjettet - Jeg trenger uansett ikke slutte å ønske. Her er min ønskeliste blant seks produkter som jeg ønsker meg. OG er det noe jeg aldri får nok av, så er det klær og fotografering. Har tidliger laget ønskelister på bloggen, men her er litt nærmere de store. Enjoy! Polaroid kamera er noe jeg har ønsket meg utrolig lenge. Et fantastisk produkt som har blitt laget for oss som elsker å lage kollasj, henge opp bilder på veggen eller bare ha liggende. Denne typen finner du her. OG hvorfor ikke slenge med en printer i tillegg? En smart måte å kopiere og printe ut bilder fra smarttelefoner og nettbrett. Denne finner du her. For oss som er glade i å ta bilder, er disse to midt i blinken. I alle fall for meg! Mer informasjon finner du i linkene.En herlig vinter-kåper til vintertider? Denne ser fantastisk god ut, og ikke minst en rå fin farge. Elsker grå på absolutt alt. Kåper, gardigan, gensere, skjørt.. nesten alt i alle fall. Denne finner du her. Dette er en nettside som er lik Ebay, men ryktene sier at den er mye bedre. Siden jeg har blitt svindlet to ganger på Ebay, så er det denne siden jeg skal bestille fra framover. Den vedsiden av ser minst like god ut, og en herlig gråfarge. Den finner du her.


En Canon Eos M3 SLR er en av mine største ønsker til julen, og denne må jeg garantert kjøpe selv. Hehe. Er ikke så bortskjemt. Har en Olympus nå, men får ikke til å fokusere og få bra bilder med den. Blir enten for mørkt eller for lyst. Så hvis noen lurer, så finner dere den på linken her, og som jeg sa, mitt største ønske! 

Blank gift tag tied with a bow of red satin ribbon. Isolated on white, with soft shadow

Gavekort er også et av ønskene mine som står høyest på listen. Hva er vell ikke bra med dette? Du kan helt selv bestemme hva du liker, hva du ønsker deg, hva som er din smak. Selv om det er rå kjedelig å få gavekort i en liten konvolutt til jul, så er det ganske praktisk og nødvendig. Det er penger, det er en ting. En ting du kan ta deg nytte av hvis du trenger noe. 

HVA ER DITT STØRSTE JULEØNSKE? ♥ 

NLYTREND

  • 14.11.2015 kl. 15:08                             1. Off duty 2. Watch out 3. CowlNeck 3/4 sleeve 4. TurtleNeck Shift

                                  1. Cowl Nk 2. Inbetween 3. Strap Back 4. Lost In Your Eyes

Åtte kjoler. Åtte favoritter. Hvem liker vell ikke å gå gjennom nelly.com flere millioner ganger? Hva er vell ikke bedre enn å pynte seg litt ekstra for en kveld på byen, et arrangement eller konsert å dra på? Jeg er en sånn person. Jeg elsker å pynte meg litt ekstra, vise fram de fine kjolene jeg har og ikke minst skryte litt. Disse har havnet på min ønskeliste, og jeg gleder meg til noen av de havner i min garderobe.

NOE SOM FALLT DEG I SMAK? ♥

PÅ ØNSKELISTEN

  • 23.09.2015 kl. 19:20Nå for tiden er det såå mye fint som står på ønskelisten min, derfor tenkte jeg å vise dere et par herligheter som jeg virkelig ønsker meg. Sitter å drømmer meg bort når jeg ser på sånne bilder, det er jo så mye fint der ute som blir til herlige fristelser. Disse kommer helt klart til å bli mine en dag ♥ og hva er ikke bedre enn å freshe opp litt i kles- og sminkeskapet? Kamera og Sony xperia z3 står øverst på ønskelisten min, det er nok det viktigste jeg trenger akkurat nå!

 

Noe som står på ønskelisten din?

Jeg heter Monia, er nitten år fra trondheim og har i overkant mange meninger om ting. På bloggen finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, og alt annet jeg har lyst å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne!

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no