MIN BLOGGHISTORIE

  • 18.11.2015 kl. 21:50

Hva er en blogg uten selvsikkerhet og humor? Jeg har hatt blogg siden jeg var tretten år gammel, og det er stor forskjell fra nå og da. Laget meg flere blogger fordi navnet, innleggene, bildene og teksten ikke var bra nok, ikke engang overskriftene ga noen mening. Jeg hadde en grunn da jeg begynte som blogger. Jeg ville kalle meg selv blogger med stolthet og vise fram til norge hvem jeg var/er - men jeg feiget ut. Jeg tålte ikke kritikk, negative kommentarer og mobbing på nett. Jeg trodde at jeg aldri skulle begynne å blogge igjen. Savnet var stort, og det tok flere år før jeg bestemte meg for å begynne som blogger igjen.Nå sitter jeg her som nitten år, lærling og snart utdannet selger. Nå sitter jeg her som blogger. Deler min uinteressante hverdag, antrekk jeg elsker å gå med, og interessen jeg brenner for. For hvem vil vell ikke dele sin historie med norge? norges bloggere? Drit i negative kommentarer, drit i bloggere som kritiserer deg. Det er slik jeg har kommet meg hit jeg er nå. En blogg fortjener all jobb den kan få. Bloggen er hverdagen min, hobbyen min og min private. Min hverdag som inneholder seriemaraton, "fotoshoot" med kakaokoppen i hånda, eller hvordan jeg overlever dagene med zombieface. Det er dette jeg vil gjøre, og det er det jeg brenner for.

Grunnen til at jeg ville dele dette er fordi jeg er så sinnsykt lei av folk som aldri klarer å holde kjeft. Holde de stygge og meningsløse ordene for seg selv. En hver blogger er tøff nok til å publisere innlegg dag etter dag, og ha dette som en hobby vedsiden av eventuell skole eller jobb. OG til alle mine fantastiske lesere, dere fortjener det alle bloggere fortjener. Alle har sin egen grunn til hvorfor de begynte å blogge - enten de ville satse på penger og sponsorer eller kun dele sin hverdag! 

HVA SYNES DU OM MIN BLOGGHISTORIE? 

#PRAYFORPARIS

  • 15.11.2015 kl. 00:09

I SEE HUMANS, BUT NO HUMANITY

Jeg kan ikke tenke meg hvordan det er der nede akkurat nå. Mine ord er helt tomme. Vår verden er et mareritt, og at enkelte mennesker har så store hjerter til å gjøre noe så vondt, og sårende er helt ubeskrivelig. Hva tenker de med? Hvorfor drepe noen? Hvorfor ta noen til gisler? Jeg har så mange spørsmål som er ubesvart, og som jeg aldri noensinne kommer til å få svar på. Jeg hadde håpet at dette kun var en drøm da jeg våknet i dag. Dessverre var det realiteten. Mine tanker og bønner går til de franske folk og Beirut som er rammet av denne hjerteskjærende tragedien.

Med all min respekt ber jeg for en verden hvor mennesker kan leve i fred, uavhengig hvilken kultur og religion vi har. #prayforparis

Jeg heter Monia, er nitten år fra trondheim og har i overkant mange meninger om ting. På bloggen finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, og alt annet jeg har lyst å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne!

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no