MINE FAVORITT REDIGERINGSAPPER/NETTSIDE

  • 12.12.2015 kl. 14:32

Hei! Tenkte jeg skulle dele mine allday use apper og nettside for redigering. Alle appene som er skrevet under kan du finne på play butikken - er usikker på om alle er på app store. Picmonkey kan du søke opp på nettleseren din. Jeg har ikke super mange apper som jeg bruker, men de få jeg har liker jeg veldig godt! 

♥ Vsco er en app jeg bruker til nesten alle bildene mine, og den er veldig enkel å bruke. Utvalget av ulike effekter er ikke stort, men det er en grunn til det. Fordi de beste allerede er valgt ut. 

♥ Picmonkey er en nettside jeg nylig har begynt å bruke. Fantastisk måte å redigere bildene på. Både lite og mye. Den har et stort utvalg av effekter og også veldig enkel å bruke. Vil tro de fleste allerede har prøvd ut denne siden. Jeg har ikke oppgradert en bruker slik at jeg får tilgang til royaleffektene, men det blir senere.

♥ En app jeg bruker veldig ofte er Fotor. Denne appen har et stort utvalg av effekter som man kan velge mellom. Bildene blir klare og fine, og er ikke overdrevent. Du kan også beskjære bildene dine slik du vil ha det - legge inn tekst, symboler eller rammer. Her under brukte jeg bloggbilde mitt som eksempel. 

HVILKE APPER BRUKER DU? 

📱Følg meg på Instagram: moniabjrneraasblogg   👻 Snapchat: moniabj

MINE BESTE BLOGGTIPS

  • 03.12.2015 kl. 07:40

// Bilder i kollasj fra tidligere innlegg

Skulle egentlig publisere dette innlegget igår, men siden det ble så tett sammen med de nye produktene jeg kjøpte, så deler jeg det med dere idag. Det er ulike punkter jeg legger mer vekt i enn andre, og disse er noen av de.

BILDER 
Dette er jeg som sagt ikke flink til, men håper jeg finner meg en fotobuddie som kan ta bilder av meg. Jeg elsker å se på fine bilder, heller mer bilder enn tekst. For at en leser skal klikke innom din blogg er det etter min mening lurt å ha bilder i samme størrelse som bredden på innlegget. 

OVERSKRIFTEN
Sier hva innlegget handler om. Overdriver du med overskriften, er det slettes ikke sjanse for at noen som meg kommer til å lese bloggen din. Interessante overskrifter er noe alle setter i første prioritet. Samme når du skal kjøpe en bloggshout, du kommer ingen vei med en overskrift som ikke sier noe, eller viser at det er kanskje noe en leser er interessert i.

BLOGGINNLEGG
Det å skrive et innlegg tar tid, det tar flere timer. Jeg blir nesten aldri fornøyd, og justerer litt her og der for å prøve å få ordene til å passe sammen. Av og til blir det ikke slik jeg vil ha det, andre ganger blir det perfekt i mine øyner. For at du skal få et bra innlegg bør du variere - med avsnitt, antall setninger, eventuellt legge inn noen bilder mellom hvert avsnitt. 

VARIERTE INNLEGG
Er du på shopping, har et fint antrekk, tips, er det noe du brenner for? DEL DET. Varier bloggen din fra de aller kjedeligste dagene dine der du sitter å råtner foran tvn, til å ha et fint antrekk publisert på bloggen din. 
DESIGN
Hører det er mye snakk om design rundt på blogg.no. MEN det er faktisk sant, er det et design med grønn bakgrunn, rosa header og innleggsbakgrunnen i gul, DA er det absolutt ingen sjanse for at jeg blir en fast leser. Velg et enkelt og kanskje litt lyst design som passer til det du blogger om. Finnes mange gode gratis design hvis du søker "gratis bloggdesign" på google. Selv bruker jeg et jeg kjøpte fra kvdesign, og den siden har så utrolig mye fint. Velg og vrak, ingen klager på et fint og ryddig design.

HVA SYNES DU OM BLOGGTIPSENE?

- Husk å melde deg på konkurransen min HER -

BLOGGTIPS #1

  • 23.11.2015 kl. 07:40

HEI SWEETIES! Siden dagen idag kommer til å bli brukt til jobb og cirka to timer hos ei dame som skal legge akrylnegler på meg - kommer jeg ikke til å ha så mye tid til å blogge. Derfor lagde jeg dette fine innlegget til dere lesere, hvis noen har bruk for seks ulike bloggtips. Håper dere får en kjempe fin mandag!

BRUK TID PÅ DESIGN: Hvem liker ikke et fint og ryddig design? Lesere liker å klikke seg inn på din blogg for å få et godt førsteinntrykk og dermed øke muligheten for å bli værende på din blogg. Et design skal passe til det du skriver om, det skal være en slags beskrivelse for hvordan bloggen din er ut i fra helheten. Noen er enkle å lese, andre ikke. Tidligere har jeg ikke hatt header, siden jeg syntes det ble altfor mye. MEN jeg har sett nå at det er mye finere med et bilde på toppen - om det er av deg selv, eller noe du brenner for spiller ingen rolle.


(Tre tidligere design og et nåværende. Øverst til høyre: et gratisdesign. Nederst til høyre: RRW design. Øverst til venstre: Gratisdesign. Nederst til venstre: Nåværende fra kvdesign.)

TENK SOM EN LESER: Hvordan ville du som leser ha lest et innlegg? Dette er en god måte for deg å få formulert teksten din på, slik at andre forstår hvilke interesser du har og vil dele. Selv tenker jeg på hvordan dere som leser bloggen min vil ha et innlegg, samtidlig tenker jeg på hvordan jeg ville hatt et innlegg, en tekst som skal fortelle hva jeg gjør, hva som interesserer meg, hvordan jeg er.

IKKE VÆR SJENERT: Bloggatmosfæren er et samfunn hvor du ikke bør være redd for å stikke deg fram, på en positiv måte. Ikke vær redd for å stille spørsmål, delta i diskusjoner eller komme med høflige forespørsler. Sitter du rolig og venter på at noen skal finne bloggen din, kan du like så godt vente forgjeves. Bli en aktiv blogger, kommenter andre sine blogger og del dine meninger med samfunnet, med bloggere og blogglesere.

BLOGG OM NOE DU ER INTERESSERT I: Kunne du tenke deg å dele flere hundre innlegg uten å bry deg om hva det er du skriver om? Neppe. Nytt innhold er en viktig suksessfaktor og svært mye enklere og mer motiverende å skrive om noe du liker. Noen bloggtips er å skrive om hobbyer, interiør, meninger - eller andre ting du brenner for. Del det du føler, tenker og hva som enn presser på.

LES OG KOMMENTER: Noe jeg leser hver dag, og som garantert aldri kommer til å ta slutt er folk som reklamerer for sin egen blogg i kommentarfeltet. Som for eksempel hvis de har konkurranser på bloggen sin, eller en spørsmålsrunde. Hvis du ønsker flere lesere på bloggen din bør du helst unngå å reklamere for din blogg. Skriv en hyggelig kommentar, svar på direkte spørsmål eller ut i fra hva innlegget sier. DA er sjansen mye større for at både jeg og andre vil stikke innom å lese.

BILDER OG RETTSKRIVING: Dette er et viktig punkt for alle som vil ha gode innlegg med bilder som har kvalitet. Ingen liker en blogg med uklare bilder og en hel haug med skrivefeil. Et mini tips til deg som nettopp har skrevet et innlegg, les over flere ganger - eventuellt les det høyt og se om ordene passer. Bruk litt ekstra tid på å få en ordentlig tekst, enn en ikke ordentlig. Den mest brukte skrivefeilen er og/å, og det/den. I alle fall til meg, for jeg kan ikke forskjellen enda. Men jeg prøver, og det synes jeg du også burde gjøre!

♥♥♥♥♥♥♥♥

JULEGAVETIPS TIL HAN&HENNE

  • 17.11.2015 kl. 22:40

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER


1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

Nå er det ikke lenge igjen til jul, og det er sikkert flere enn meg som har startet julegavehandelen. Selvsagt er det ikke alltid lett å finne en gave til mor, far, bror eller søster. OG med det vil jeg dele noen av mine fine tips til dere. Produktene er funnet på ulike nettsteder, men de har et utrolig utvalg av freshe og moterike produkter. Sliter du med å finne riktige julegaver til dine kjære? Håper mine tips fallt deg i smak ♥ Disse åtte produktene til både han og henne er noe vedkommende trenger, uten tvil så hvorfor ikke slenge i litt ekstra penger på en gave de trenger. Det beste jeg vet er å gjøre de jeg er glad i GLAD. Klem!

Jeg heter Monia, er nitten år fra trondheim og har i overkant mange meninger om ting. På bloggen finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, og alt annet jeg har lyst å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne!

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no